- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.061
sormaa ailece kabusumuz olduAyy çok zor bi durum.
evet ilk kez başıma geldi . daha çok utandım açıkçası keşke başvurmasaydım ..Evet bayağı ilginçmişş. Adamlara bakk
Ne iaine basvurunki canim citayi baya dusukmu tutmustunsormaa ailece kabusumuz oldu
evet ilk kez başıma geldi . daha çok utandım açıkçası keşke başvurmasaydım ..
benimde var öyle bi sorunum hastalanıcam sanırım hem şişlik hissediyorum birde sürekli bir şeyler yemek istiyorumİnşallah hayatım.Benim bugun bol kaçamaklı olacak.Ama yarından itibaren sıkı bi şekilde devam edeceğiö.
Bugun +600 çıktım. Ama reglden diye önemsemedim.
selam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi
düşünsene kocalarımız ellerinde böyle bi şişe kovalıcaklar bizicok iyiymis karikatur
Regldendir canim, bugun benim de kacamakli bir gün daha olacak ama aynen senin gibi hafta ici sıkı tutayim diyorum. Kapisalim senle rakibem iyi oluyor rekabet olunca:))
Kız bunlara rakibem, aldilar beni aralarina oynuyorlar benle
Buna benzer bir sey bi arkadaşımın başına gelmişti, bazi firmalar böyle gururlu oluyor demek ki
yoo muhasebe sorumlusu olarak başvurdum ..endüstri müh.,mmuhasebe ve işletme diplomalarım var bence gayet uygunum ama nedense olmadı yada adamın aradığı başka özellikler var ona uymadım ..ne bileyim tuhaftı yani :))Ne iaine basvurunki canim citayi baya dusukmu tutmustun
kıyamam dün akşam bende öle kötüydüm yaa bu akşam burdayım bekliyorum fıstıkımkızlar ben çocukları yıkıcam malum yarın okul var birazdan gelirim kaybolmayın biryere dün akşamda kimse yoktu sıkıntıdan patladım açtım bi kore dizisi dramaya bağladım
burdayım tatlım bir yere gitmiyorum :)sevgili rakibem özellikle sen kaybolma bir yere bu akşam işlerini bitirip gel@d_mndc
beni fıçısına sokar sanırımdüşünsene kocalarımız ellerinde böyle bi şişe kovalıcaklar bizi
Yani sen is ararken citayi dusuk mj tuttun dedim canim demekki artik kibar sekilde reddetme bu oldu bosver hayirlisi olsun ins senin icindeyoo muhasebe sorumlusu olarak başvurdum ..endüstri müh.,mmuhasebe ve işletme diplomalarım var bence gayet uygunum ama nedense olmadı yada adamın aradığı başka özellikler var ona uymadım ..ne bileyim tuhaftı yani :))
aynen öyle 5 yıllık muhasebe ve bankacılık deneyimi bir dünya sertifika ve spk de işe yaramadı anlıycağın neyse kısmet değilmiş aynen hayırlısı olsunYani sen is ararken citayi dusuk mj tuttun dedim canim demekki artik kibar sekilde reddetme bu oldu bosver hayirlisi olsun ins senin icinde
inşallah tatlım .. sen oruçlumusun hala ? regl olmamışmıydın ?Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))
Ebru tatlimoinşallah tatlım .. sen oruçlumusun hala ? regl olmamışmıydın ?
dimi bende diyorum sen değildin ondan şaşırdım.. tamam canımEbru tatlimo
Olsun canim sorun degil:)dimi bende diyorum sen değildin ondan şaşırdım.. tamam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?