Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah hayatım.Benim bugun bol kaçamaklı olacak.Ama yarından itibaren sıkı bi şekilde devam edeceğiö.
Bugun +600 çıktım. Ama reglden diye önemsemedim.
benimde var öyle bi sorunum hastalanıcam sanırım hem şişlik hissediyorum birde sürekli bir şeyler yemek istiyorum
var öyle gıcık firmalar ablamın başınada gelmişti biz sizin ücretinizi karşılayamayız demişlerdi :)

düşünsene kocalarımız ellerinde böyle bi şişe kovalıcaklar bizi

kızlar ben çocukları yıkıcam malum yarın okul var birazdan gelirim kaybolmayın biryere dün akşamda kimse yoktu sıkıntıdan patladım açtım bi kore dizisi dramaya bağladım

Ne iaine basvurunki canim citayi baya dusukmu tutmustun
yoo muhasebe sorumlusu olarak başvurdum ..endüstri müh.,mmuhasebe ve işletme diplomalarım var bence gayet uygunum ama nedense olmadı yada adamın aradığı başka özellikler var ona uymadım ..ne bileyim tuhaftı yani :))

kızlar ben çocukları yıkıcam malum yarın okul var birazdan gelirim kaybolmayın biryere dün akşamda kimse yoktu sıkıntıdan patladım açtım bi kore dizisi dramaya bağladım
kıyamam dün akşam bende öle kötüydüm yaa bu akşam burdayım bekliyorum fıstıkım

Yani sen is ararken citayi dusuk mj tuttun dedim canim demekki artik kibar sekilde reddetme bu oldu bosver hayirlisi olsun ins senin icinde

Yani sen is ararken citayi dusuk mj tuttun dedim canim demekki artik kibar sekilde reddetme bu oldu bosver hayirlisi olsun ins senin icinde
aynen öyle 5 yıllık muhasebe ve bankacılık deneyimi bir dünya sertifika ve spk de işe yaramadı anlıycağın neyse kısmet değilmiş aynen hayırlısı olsun

neyse beklerken bende menümü yazıyım nilsub , muska77
dünkü menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ,3 yeşil zeytin ,1 salatalık ,1 dl kepek ekmeği
ara 2 ceviz
1 sade türk kahvesi
öğlen tavuklu salata yağsız
akşam 1 kase dolu dolu mercimek çorbası
spor 2+2 mil su 2,5 lt
bugünki menüm
kahvaltı 1 kk peynir, 1 fincan şekersiz çay, yarım salatalık, yarım domates
ara 2 kuru kayısı
öğlen 1 tavuk but yağsız ızgara, yarım tabak salata yağsız
akşam 2 kepçe çorba
spor 2 mil su 3 lt
muskacım puanlarım tam yani tatlım

Kizlar bnde yzayim menumu
Sahur
2 yumurta haslama
1dilim peynir
2-3 zeytin
1.5 lt su
3 dilim tb ekmegi
iftar
biraz makarna
Az tavuk sote
ayran
yarim lt su
Bide canim 3u biarada istiyo kizlar icmedim henuz ama icersem yazarim
spor da sabah 1 saat yurudum

Hafta sonu puan almayı bırak eksi puanlara düştüm. Liste yazamıyorum resmen cozuttum.
Ama yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. Patateslerimi birazdan haşlarım sabah ve öğlen için hazır olsun. İş yerine götürürüm. Soğuk patatesin gi si daha düşük oluyormuş. soğuk sevmem ama 1 gün idare edeceğim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…