- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.081
Amin inşallah canım.Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))
nerdesinn sen bakiimmmsevgili rakibem özellikle sen kaybolma bir yere bu akşam işlerini bitirip gel@d_mndc
Regl olan benim hayatım.inşallah tatlım .. sen oruçlumusun hala ? regl olmamışmıydın ?
regl olmayanımız yok haliyle arada hatlar karışıyoRegl olan benim hayatım.
Olur bazen canım..Sıkıntı yok..regl olmayanımız yok haliyle arada hatlar karışıyo
ay anca bitti işim çocukları yıkadım sofrayı kurdum karnımızı doyurduk bulaşıkları makineye doldurdum birazdanda çocukları yatırıcam ama başım ağrıyo yaaaaaanerdesinn sen bakiimmm
tebrikler haftaya hızlı başladınneyse beklerken bende menümü yazıyımnilsub , muska77
dünkü menüm
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta ,3 yeşil zeytin ,1 salatalık ,1 dl kepek ekmeği
ara 2 ceviz
1 sade türk kahvesi
öğlen tavuklu salata yağsız
akşam 1 kase dolu dolu mercimek çorbası
spor 2+2 mil su 2,5 lt
bugünki menüm
kahvaltı 1 kk peynir, 1 fincan şekersiz çay, yarım salatalık, yarım domates
ara 2 kuru kayısı
öğlen 1 tavuk but yağsız ızgara, yarım tabak salata yağsız
akşam 2 kepçe çorba
spor 2 mil su 3 lt
muskacım puanlarım tam yani tatlım
ooo seninde harika allah kabul etsinKizlar bnde yzayim menumu
Sahur
2 yumurta haslama
1dilim peynir
2-3 zeytin
1.5 lt su
3 dilim tb ekmegi
iftar
biraz makarna
Az tavuk sote
ayran
yarim lt su
Bide canim 3u biarada istiyo kizlar icmedim henuz ama icersem yazarim
spor da sabah 1 saat yurudum
canım kaçamak sayılmaz gayet düzgün bir menü .. o açlık olayı bu aralar bende de var nasıl kapatıcam iştahımı bilemiyorummuska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sabah 1 yumurta 1 domates yarım salatalık 1 dilim tbe 5 zeytin bol maydanoz dere otu 2 kk peynir 2 şekersiz çay
ara 1 armut
öğlen 1,5 kepçe ayran aşı çorbası
ara 2 ceviz 2 incir
(sonra çok açlık çektim anlamadım neden regl olucam galiba sürekli bir şeyler yeme isteği 1 kk peynir 5 tane zeytin yedim yarım dilimde tbe valla kaçamak sayılırmı bilemedim ama sonuçta planımda yoktu)
akşam 1 kase kuru fasulye 4 5 kaşık yoğurt 1dilim tbe
su 3 litre
spor 2mile leslie
yedim ama bi pişman oldum sonradan bide her öğün ekmek odu bugun olmadı pek yarın daha dikket etmem lazım birde bugun acayip hareketli yabancı müzükler indirdim spor yaparken sıkılıyorum dinlemek için yarından sonra sıkı tutmam lazım:)canım kaçamak sayılmaz gayet düzgün bir menü .. o açlık olayı bu aralar bende de var nasıl kapatıcam iştahımı bilemiyorum
benim o konuda sorunum yok akşam yemekten sonra canım bişey istemiyor ben gündüz daha zorluk çekiyorum 2 gündürtut yavrum tut benim gene 85 inadı tuttu vücudumun ..
birde üstüne iştahım açıldı mutfağın kapısının önünden geçmiyorum su bidonunu bile yanıma taşıdım düşün ..
mutfağa girersem sonu kötü bitebilir
Canım geçmiş olsun böbrek taşı fenadır. Bir an önce düşürmek için her akşam ısırgan otu çayı iç..
Ooooh cozutuğa bak hele
Pastalar börekler eee bende basarım 1i..
Iıımmmmm şeyyy betüş ben başlayamadım çorba gününe
Pazartesi inşallah.. dünkü menümüde yazmasam sadece sudan 1 puanım var
Bana bak tatlı neyim yiyeceksen kahvaltıda ye tamammı?
selam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi
Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))
aynen öyle 5 yıllık muhasebe ve bankacılık deneyimi bir dünya sertifika ve spk de işe yaramadı anlıycağın neyse kısmet değilmiş aynen hayırlısı olsun
Hafta sonu puan almayı bırak eksi puanlara düştüm. Liste yazamıyorum resmen cozuttum.
Ama yarın 5 günde 5 kilo diyetine başlıyorum. Patateslerimi birazdan haşlarım sabah ve öğlen için hazır olsun. İş yerine götürürüm. Soğuk patatesin gi si daha düşük oluyormuş. soğuk sevmem ama 1 gün idare edeceğim artık.
Amin canim saoltebrikler haftaya hızlı başladın
ooo seninde harika allah kabul etsin
Amin canim insAmin inşallah canım.
Allah kabul etsin
ayyy bende yapamadım yarında yapamıcam.... çorba günü iptal bende.... .deli gibi meyve istiyorum proteinli şeyler istiyorum....
vay vay vayy maşallah sağlam bir kariyer...
hım demekki gündüz aralarını iyi yapmıyosun .. yükte hafif pahada ağır şeyler ye .. kayısı ye üstüne su iç falan yada kuru incir ye üstüne su iç midende şişsin .. tıkasın seni, açıkmazsın o zaman belki tatlımbenim o konuda sorunum yok akşam yemekten sonra canım bişey istemiyor ben gündüz daha zorluk çekiyorum 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?