Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sabah 1 yumurta 1 domates yarım salatalık 1 dilim tbe 5 zeytin bol maydanoz dere otu 2 kk peynir 2 şekersiz çay
ara 1 armut
öğlen 1,5 kepçe ayran aşı çorbası
ara 2 ceviz 2 incir
(sonra çok açlık çektim anlamadım neden regl olucam galiba sürekli bir şeyler yeme isteği 1 kk peynir 5 tane zeytin yedim yarım dilimde tbe valla kaçamak sayılırmı bilemedim ama sonuçta planımda yoktu)
akşam 1 kase kuru fasulye 4 5 kaşık yoğurt 1dilim tbe
su 3 litre
spor 2mile leslie

tebrikler haftaya hızlı başladın
ooo seninde harika allah kabul etsin

canım kaçamak sayılmaz gayet düzgün bir menü .. o açlık olayı bu aralar bende de var nasıl kapatıcam iştahımı bilemiyorum

canım kaçamak sayılmaz gayet düzgün bir menü .. o açlık olayı bu aralar bende de var nasıl kapatıcam iştahımı bilemiyorum
yedim ama bi pişman oldum sonradan bide her öğün ekmek odu bugun olmadı pek yarın daha dikket etmem lazım birde bugun acayip hareketli yabancı müzükler indirdim spor yaparken sıkılıyorum dinlemek için yarından sonra sıkı tutmam lazım:)

benim o konuda sorunum yok akşam yemekten sonra canım bişey istemiyor ben gündüz daha zorluk çekiyorum 2 gündür

ayyy bende yapamadım yarında yapamıcam.... çorba günü iptal bende.... .deli gibi meyve istiyorum proteinli şeyler istiyorum....

Allah daha hayırlılarını çıkarsın karşına...

Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))

Amin ayy ne güzel dua ettin Allah razı olsun....

aynen öyle 5 yıllık muhasebe ve bankacılık deneyimi bir dünya sertifika ve spk de işe yaramadı anlıycağın neyse kısmet değilmiş aynen hayırlısı olsun

vay vay vayy maşallah sağlam bir kariyer...

5 günde 5 kilo diyeti bende ters tepmişti... dikkatliyap sonrasında cozutma...

ayyy bende yapamadım yarında yapamıcam.... çorba günü iptal bende.... .deli gibi meyve istiyorum proteinli şeyler istiyorum....
vay vay vayy maşallah sağlam bir kariyer...

yaa mevsim geçişi yüzünden herhalde bende öyleyim
o kadar sağlam ki kariyerimi sandığın içinde saklıyorum

benim o konuda sorunum yok akşam yemekten sonra canım bişey istemiyor ben gündüz daha zorluk çekiyorum 2 gündür
hım demekki gündüz aralarını iyi yapmıyosun .. yükte hafif pahada ağır şeyler ye .. kayısı ye üstüne su iç falan yada kuru incir ye üstüne su iç midende şişsin .. tıkasın seni, açıkmazsın o zaman belki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…