Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yaa mevsim geçişi yüzünden herhalde bende öyleyim
o kadar sağlam ki kariyerimi sandığın içinde saklıyorum

bu gün pastalardan böreklerden kaçtım hiç elimi sürmedim sen eve gelirkene badem şekeri aldım anaaa ne yemek ne yemek duramadım yaa.... yapmamam lazım diye diye yaptım... eve geldim açım ohhh bi de çorba indirdim saat 7 den sonra yani... birde süt

Allah affetsin.... içimdeki öküze oha diyorum ama dinlemiyo.....

yaa sen bayadır kendini tutuyodun tatlım kaçamağın dibine vurman normal..
haftalık kaçamak yapmıyosun ki bir bitterdi kaçamağın..
eşimin kuzenlerinin ikiside diyetisyen dün onlarla konuşuyodum nette.. bitter çikolata günlük 2 kare yiyebilirsin falan dedi eğer yemeyip kendimi tutarsam volkan misali yemeye başlayınca durduramazsın ekndini arada kendine ödül ver falan dedi ..
sen baya sıkı yapıyosun tatlım bide bahar geldi yani havalar miss vücut ona göre enerji akışını düzenliyo moralini bozma ..
belki kilon takılıyodu bu sayede daha hızlı vericeksin bellimi olur

Bugun aldığım bol karbonhidratı sporla dengelemeye çalıştım ama pekte olmadı heralde

anam simit!!!!!!!!!!!!! reçel, tavuk döner (umarım ekmeksizdir) ,sigara böreği.... rüyalarımın menüsü
kız hepsi bir günde cidden fazla olmuş ama yarın az yer dengelersin

anam simit!!!!!!!!!!!!! reçel, tavuk döner (umarım ekmeksizdir) ,sigara böreği.... rüyalarımın menüsü
kız hepsi bir günde cidden fazla olmuş ama yarın az yer dengelersin
Yarın çok iyi olması lazım yoksa bayağı artı olurum.
Bu arada malesef ekmekliydi.Evde yaptım.Dışarıya göre bi nebze daha masum ama sonuçta kaçamak

Yarın çok iyi olması lazım yoksa bayağı artı olurum.
Bu arada malesef ekmekliydi.Evde yaptım.Dışarıya göre bi nebze daha masum ama sonuçta kaçamak
dengelersin canım bizde bu vicdan azabı oldukça ne yapar eder dengeleriz eğer umursamazsak tehlikeli ..
arada olucak tabi böyle şeyler

Yani evet canım vicdan azabı duydunca zaten spora başladım.Yoksa hiç yapasım yoktu.
bende öyle valla spor öyle tek başına yapabilen bir bünyeye sahip değilim hele ki öyle aerobik tarzı falan hiç sevmem..
ama vermem gereken kilo çok vücut sarkacak yoksa.. mecbur yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…