- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.101
yaa mevsim geçişi yüzünden herhalde bende öyleyim
o kadar sağlam ki kariyerimi sandığın içinde saklıyorum
yaa sen bayadır kendini tutuyodun tatlım kaçamağın dibine vurman normal..bu gün pastalardan böreklerden kaçtım hiç elimi sürmedim sen eve gelirkene badem şekeri aldım anaaa ne yemek ne yemek duramadım yaa.... yapmamam lazım diye diye yaptım... eve geldim açım ohhh bi de çorba indirdim saat 7 den sonra yani... birde süt
Allah affetsin.... içimdeki öküze oha diyorum ama dinlemiyo.....
Ben geldim ama biraz geç olduu. Spor yaptımmm..yaww nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz ?!!!!!!!!!!
Pişştt kız kızarımm sanaeşim geliyo işten yemek hazırlıycam mutfağa gidiyorum gidipte tıkınmak var dua edinde tutuyım kendimi
Bugun aldığım bol karbonhidratı sporla dengelemeye çalıştım ama pekte olmadı heralde
anam simit!!!!!!!!!!!!! reçel, tavuk döner (umarım ekmeksizdir) ,sigara böreği.... rüyalarımın menüsü
Yarın çok iyi olması lazım yoksa bayağı artı olurum.anam simit!!!!!!!!!!!!! reçel, tavuk döner (umarım ekmeksizdir) ,sigara böreği.... rüyalarımın menüsü
kız hepsi bir günde cidden fazla olmuş ama yarın az yer dengelersin
Ohh çok şükürbende mutfaktan vukuatsız çıktım
dengelersin canım bizde bu vicdan azabı oldukça ne yapar eder dengeleriz eğer umursamazsak tehlikeli ..Yarın çok iyi olması lazım yoksa bayağı artı olurum.
Bu arada malesef ekmekliydi.Evde yaptım.Dışarıya göre bi nebze daha masum ama sonuçta kaçamak
o bu akşam sakın bir yere ayrılma dedi beni nöbete bıraktı gittinilsub çocuklar uyudu mu canım.?
Yani evet canım vicdan azabı duydunca zaten spora başladım.Yoksa hiç yapasım yoktu.dengelersin canım bizde bu vicdan azabı oldukça ne yapar eder dengeleriz eğer umursamazsak tehlikeli ..
arada olucak tabi böyle şeyler
Duuy sesimizi nilsuuuuo bu akşam sakın bir yere ayrılma dedi beni nöbete bıraktı gitti
tv falan daldı herhalde :)))))
bende öyle valla spor öyle tek başına yapabilen bir bünyeye sahip değilim hele ki öyle aerobik tarzı falan hiç sevmem..Yani evet canım vicdan azabı duydunca zaten spora başladım.Yoksa hiç yapasım yoktu.
İnsan zamanla alışıyor canm.Sevmeyebaşlarsın yakındabende öyle valla spor öyle tek başına yapabilen bir bünyeye sahip değilim hele ki öyle aerobik tarzı falan hiç sevmem..
ama vermem gereken kilo çok vücut sarkacak yoksa.. mecbur yapıyorum
Kizzz sigara boregi neliydi bende pek severim temizligee cagircagina beni bidaha borege cagir olurmu:)Yarın çok iyi olması lazım yoksa bayağı artı olurum.
Bu arada malesef ekmekliydi.Evde yaptım.Dışarıya göre bi nebze daha masum ama sonuçta kaçamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?