- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.121
Evet canim miladimiz olmak zorunda ben cok cozuttum bugun... Zaten yarin pilates-yoga derslerim de basliyor, gunluk sporumu ordan cikaririm evde yapamasam bileTamm canım.Geçen hafta sporu geçiştirdim hep ama bu hafta sıkı tutmayı düşünüyorum. Kapışalımmm.Ben hazırımm. P.tesi miladımız olsun.
Aaaa meslektas sayilirmisiz kiz ben de endüstri muhendisligi bitirdim :) gerci su an muhendislik yapmiyorum, akademisyenlik yolunda ilerliyorum ama olsun:))yoo muhasebe sorumlusu olarak başvurdum ..endüstri müh.,mmuhasebe ve işletme diplomalarım var bence gayet uygunum ama nedense olmadı yada adamın aradığı başka özellikler var ona uymadım ..ne bileyim tuhaftı yani :))
Ayy iftara az kala edilen dualar kabul olurmus agzin bal yesin valla ne guzel dua :)Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))
Aynisindan valla. Bir cozuttum kiii sormayin. Dun de fenaydi bugun de fenabana bu gün 0 vermuska77 menü falan yazmak istemiyorum..... badem şekeri bbile yedim içimdeki canavar betüş çıktı bu gün meydane.....bol tatlılı bir gün oldu... yarın artı çıkiciğim garanti.....
Simit miiiii?
Aynen benim de hayallerimin menusu:)))anam simit!!!!!!!!!!!!! reçel, tavuk döner (umarım ekmeksizdir) ,sigara böreği.... rüyalarımın menüsü
kız hepsi bir günde cidden fazla olmuş ama yarın az yer dengelersin
Kaşar peynir maydonoz karıştırmıştım canım.Kizzz sigara boregi neliydi bende pek severim temizligee cagircagina beni bidaha borege cagir olurmu:)
Canım menülerde hep kaçamak var ama bendede bugun bayağı vardı. O yüzden bana pekte yorum yapmak düşmez.Selaaammmm
Kızlar en son dün annemlere gitmeden uğramıştım, ben hasta oluyordum eşim de hadta oldu :) kız hepimize sattı mikrobu :))) Cumadan sonra spor yapmadım fakat hareketsiz geçmedi.
Önce menülerimi yazayım M MUSKA
cumartesi sabah
1 dilim tam buğday
4 zeytin
peynir
çay
özel bir durum vardı o yüzden akşam yemeğine kadar arada sadece 4 tane kuru kayısı yiyebildim.
akşam
çok küçük bir dilim hamsi pilavı
salata
ve sonra ısrarlara dayanamayarak
1 duble rakı ve elma
hiç ekmek yemedim ve çok az yemek yedim
su 1- 1,5 arasıdır.
spor yok
pazar sabah
1 haşlanmış yumurta
1 kaşarlı poğaça
ara
yeşil çay
öğlen
haşlanmış makarna yoğurt ile 5-6 kaşık yedim ayaküstü
hava iyiydi ve oksijen iyi gelir diye çocukları da alıp kasra yürüyüşe gittik
çok hafif tempoydu fakat 1 saat civarı ( üç aşağı beş yukarı olabilir) yürüdük
akşam
domates çorbası 1 kepçe
balık tava
salata
çocukları yatırdıktan sonra da nescafe ile bir dilim kek yedim
su 1 lt
spor yok
sanırım hafta sonu hiç puan alamadımçok abartmadım aslında hatta gündüzleri aç gezdim ama çok düzenli yiyip yoğun spor yaptıktan sonra birazcık bile farklı yesen ve sporu es geçsen kilo hemen artıya dönüyor, sabah hemen tartılıp kaybımı görücem umarım en azından sabit kalabilmişimdir.
Hadi bakalım derslere sevindim canım. Bol bol yağ yaksın. Tabi sende yağ kaldıysaEvet canim miladimiz olmak zorunda ben cok cozuttum bugun... Zaten yarin pilates-yoga derslerim de basliyor, gunluk sporumu ordan cikaririm evde yapamasam bile
Evet ama küçücüktüSimit miiiii?
Kaldi kaldi merak etme :)) kalmadiysa bile dun ve bugun baya artirdim vucudumdaki yaglariHadi bakalım derslere sevindim canım. Bol bol yağ yaksın. Tabi sende yağ kaldıysa
Hangi sehirdeydin canim sen?topraks geçmiş olsun canım..
morordek aa ne güzel meslektaşmışız cidden.. ben akademik kariyer düşündüm hatta alestende iyi puan aldım ama şartlar uygun olmayınca başlamadım .. sonra farklı yöne yöneldim banka kolayıma geldi açıkçası :)))) ama bulunduğum şehir yönünden iş sahası sıfır keşke anaokulu öğretmenliği okusaydım diyorum en azından çoluğa çocuğa faydam olurdu :)
çanakkalede canım .. burada endüstri müh yüksek yapamıyorum anca işletme iktisat falan yapabilirim diğer diplomam sayesinde .. geçende kafayı sıyırdım evde istanbul ünv uzaktan eğitiminden matematik mi okusam acaba dedim.. eşim senin çocuk doğurman gerekiyo bence boş durmak sana yaramıyo bebekle uğraş evde ders çalışan hatun görmekten bıktım diyo..Kaldi kaldi merak etme :)) kalmadiysa bile dun ve bugun baya artirdim vucudumdaki yaglari
Hangi sehirdeydin canim sen?
Ayni seyi bazen ben de dusunuyorum, kafam bu kadar yogun olmazdi diye :)
Ben de okumalara doyamayanlardanim :)) bosver okumak iyidirçanakkalede canım .. burada endüstri müh yüksek yapamıyorum anca işletme iktisat falan yapabilirim diğer diplomam sayesinde .. geçende kafayı sıyırdım evde istanbul ünv uzaktan eğitiminden matematik mi okusam acaba dedim.. eşim senin çocuk doğurman gerekiyo bence boş durmak sana yaramıyo bebekle uğraş evde ders çalışan hatun görmekten bıktım diyo..
ben liseye giderken bir adam çıkmıştı haberlerde adam aöf ün bütün bölümlerini okumuş yuh demiştim adama işin gücün yokmu amca o kadar bölüm okunurmu demiştim..gülmüştüm..
o adam olma yolunda azimle ilerliyorum ..
hayat neye gülersen başına getiriyo
Iyi geceler canimneyse ben yatıyım yarın sabah erken kalkıcam kendinize cici davranın
Kıız ne alınıyon bende artık zayıfımkiiiiiiSiz zayiflayinca size de ölüm o zaman
Hahhayyyt adamlara bak fazla türk filmi seyretmişler..selam kızlarr iki gündür pek moralsizdim.. iş olayı vardı ya benim olmadı verdikleri cevap tarihe geçicek cinstendi güliyim mi ağlıyım mı bilemedim..
adamlar bana ''sizin eğitiminiz, iş deneyiminiz çok fazla size verdiğimiz ücretten biz utanırız ,biz daha eğitimi düşük biri düşünüyoruz '' dediler .. üstelik ben önerdikleri herşeye de tamam dedim verdikleri ücrete bile gıkım çıkmamıştı .
benim gurur yapacağıma adamlar gurur yaptı iyimi
Korkar tabi ya..sorma tatlım yaa .. evi ilaçlatıcaklar bu bahaneyle tatile gidicekler sanırım .. abimde ben de kalıcak ..kadıncağız eşyaları bile evden atmayı göze almış uyuyamıyorum gece korkudan dedi..
Amin kuzum ..Kizlar iftarda son dakikalrim ins hepimiz istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde geliriz yuzumuz hep gulsun yuvamiz hep huzur mutluluk nese bereket dolsun ins:))))
Su yüzünden 2 aldın tatlım..Kizlar bnde yzayim menumu
Sahur
2 yumurta haslama
1dilim peynir
2-3 zeytin
1.5 lt su
3 dilim tb ekmegi
iftar
biraz makarna
Az tavuk sote
ayran
yarim lt su
Bide canim 3u biarada istiyo kizlar icmedim henuz ama icersem yazarim
spor da sabah 1 saat yurudum
Ama toplamda 2 lt yi gecti benim suyum sahirda 1.5 iftarda o an yazdigimdq yarim lt icmistim yatana kadar 3 bile olmistur canim cok susamistim cunkuKıız ne alınıyon bende artık zayıfımkiiiiii
Hahhayyyt adamlara bak fazla türk filmi seyretmişler..
Siz bize fazla iyisniz hanfendi...
Çok güldüm ya böyle patron kalmışmı??
Korkar tabi ya..
Bende seni okudum rüyamda ev alacakmışım (inşallah bu yönü gerçek olur)
Eve bir giriyorum her yer böcek
Amin kuzum ..
Su yüzünden 2 aldın tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?