Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaaa ne sandindi kuzum bu hafta yine ins iddaliyim bakalim cumadan bu yana eksi olmasamda bu cumaya suoer kilo vermis olucammm korkun benden:))))

regl olmayanımız yok haliyle arada hatlar karışıyo
Hakkaten topikçe regl oluyoruz.
Bende oldumda

ayyy bende yapamadım yarında yapamıcam.... çorba günü iptal bende.... .deli gibi meyve istiyorum proteinli şeyler istiyorum....
O zaman protein takıl bu hafta canım.
Kız sudandamı alamadın 1 puan...
muska77 bugun de puanim 1 galiba. Ev temizligini spordan sayiyor musunuz bilmiyorum da bacaklarim agriyana kadar temizlik ve misafir agirlamakla geçti. Kacamak cok ama.. 1 versen de kabulum.
Spor sayarım onuda suyun iyiyse 2 vereyim..

günaydın kızlar yoğun bir haftasonu geçti düzenli olarak beslenemedim koşturmaktan bende sanırım puan alamadım hiç birinden su bi kere 2-2,5 anca olmuştur susadığımı hissettim resmen ufaklık gene hasta gibi ctesi gecesi hiç uyutmadı ptesi oldu işe geldim ama perişan durumdayım 3 gündür wc ye de çıkmayınca açıkcası tartılmadım

günaydın nasılsın:)
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
Günaydın kaptanım. Aman dikkat hava değişimleri çocuklarıda bizide mahvediyor..

Hakkaten topikçe regl oluyoruz.
Bende oldumda

O zaman protein takıl bu hafta canım.

Kız sudandamı alamadın 1 puan...

Spor sayarım onuda suyun iyiyse 2 vereyim..

su danda alamadım resmen sıfır :))) yatana kadar 2 yaptım sudan 1 yaz bari :)

günaydın beybiler,

dünkü berbat menüden sonra verdim kendimi bitki çaylarına... sabah tartıda 66,5 görüp oha desemde dayadım limonlu suyu.... evden çıkarken 66,2 idim ama bu kahvaltı etmiş ve su içmiş halimdi... muhtmelen 65 küsurlerdeyim.... yarın 65 imle geliciğim.... 65 de badem şekeri diyelim bari :)))

Canım geçmiş olsun böbrek taşı fenadır. Bir an önce düşürmek için her akşam ısırgan otu çayı iç..
Canım 3 kere kırdırdım. Denemediğim su ot kalmadı ama hala 8 mm. taş kalmış. Anlamadım gitti valla. Isırgan otu çayı denemedim onu da deneyeyim çok sağ ol tatlım.

Valla ben artıyım ama regl oldum benim suçum değil yani
iyiyim çok şükür bugu temizlik yapıcam havada güzel tartılmadım 2 gündür rekor kırıyorum..:)
Bravo ben hayatta duramam tartılmadan.

çok severim badem şekerini bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…