- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.141
Yaaa ne sandindi kuzum bu hafta yine ins iddaliyim bakalim cumadan bu yana eksi olmasamda bu cumaya suoer kilo vermis olucammm korkun benden:))))Gece gece bi sey fark ettim ya ben. Gec oldu tabi ama ne bileyim hic dikkat etmemisim. Bu benim rakibeler @ebrusonmez veycfa etap birincisi cikmislar ya ben gruba gelmeden once amanin ben kimlerle rakipmisim meger.. Zaten belliydi baya dişliler ama simdik daha cok korkar oldum
Hakkaten topikçe regl oluyoruz.regl olmayanımız yok haliyle arada hatlar karışıyo
O zaman protein takıl bu hafta canım.ayyy bende yapamadım yarında yapamıcam.... çorba günü iptal bende.... .deli gibi meyve istiyorum proteinli şeyler istiyorum....
Kız sudandamı alamadın 1 puan...bana bu gün 0 vermuska77 menü falan yazmak istemiyorum..... badem şekeri bbile yedim içimdeki canavar betüş çıktı bu gün meydane.....bol tatlılı bir gün oldu... yarın artı çıkiciğim garanti.....
Spor sayarım onuda suyun iyiyse 2 vereyim..muska77 bugun de puanim 1 galiba. Ev temizligini spordan sayiyor musunuz bilmiyorum da bacaklarim agriyana kadar temizlik ve misafir agirlamakla geçti. Kacamak cok ama.. 1 versen de kabulum.
Kız ben ne bileyim tamam düzeltiyorum hemen..Ama toplamda 2 lt yi gecti benim suyum sahirda 1.5 iftarda o an yazdigimdq yarim lt icmistim yatana kadar 3 bile olmistur canim cok susamistim cunku
ay kusura bakma akşam kızımı uyutmak için yanına yatmıştım ondan önce uyumuşumyaww nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzz ?!!!!!!!!!!
bende mutfaktan vukuatsız çıktım
evet onlardan önce ben uyudum ama çüş dedim kendime 20,30 yattım sabah 05,30 uyandım ne uyumuşum kızlar varya ben uyumak şişiriyor galibanilsub çocuklar uyudu mu canım.?
günaydın nasılsın:)Günaydın tatlışlar,
geçmişe bakıp geliyorum hemen..
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?günaydın nasılsın:)
Günaydın kaptanım. Aman dikkat hava değişimleri çocuklarıda bizide mahvediyor..günaydın kızlar yoğun bir haftasonu geçti düzenli olarak beslenemedim koşturmaktan bende sanırım puan alamadım hiç birinden su bi kere 2-2,5 anca olmuştur susadığımı hissettim resmen ufaklık gene hasta gibi ctesi gecesi hiç uyutmadı ptesi oldu işe geldim ama perişan durumdayım 3 gündür wc ye de çıkmayınca açıkcası tartılmadım
Hakkaten topikçe regl oluyoruz.
Bende oldumda
O zaman protein takıl bu hafta canım.
Kız sudandamı alamadın 1 puan...
Spor sayarım onuda suyun iyiyse 2 vereyim..
2 litre olduysa sudan 1 i kaptınsu danda alamadım resmen sıfır :))) yatana kadar 2 yaptım sudan 1 yaz bari :)
iyiyim çok şükür bugu temizlik yapıcam havada güzel tartılmadım 2 gündür rekor kırıyorum..:)Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?
Günaydın kaptanım. Aman dikkat hava değişimleri çocuklarıda bizide mahvediyor..
Canım 3 kere kırdırdım. Denemediğim su ot kalmadı ama hala 8 mm. taş kalmış. Anlamadım gitti valla. Isırgan otu çayı denemedim onu da deneyeyim çok sağ ol tatlım.Canım geçmiş olsun böbrek taşı fenadır. Bir an önce düşürmek için her akşam ısırgan otu çayı iç..
Valla ben artıyım ama regl oldum benim suçum değil yanigünaydın beybiler,
dünkü berbat menüden sonra verdim kendimi bitki çaylarına... sabah tartıda 66,5 görüp oha desemde dayadım limonlu suyu.... evden çıkarken 66,2 idim ama bu kahvaltı etmiş ve su içmiş halimdi... muhtmelen 65 küsurlerdeyim.... yarın 65 imle geliciğim.... 65 de badem şekeri diyelim bari :)))
Bravo ben hayatta duramam tartılmadan.iyiyim çok şükür bugu temizlik yapıcam havada güzel tartılmadım 2 gündür rekor kırıyorum..:)
Benim eşim onunla düşürdü nohut kadar taşı ağr bile yapmadı düşerken tavsiye ederim yani..Canım 3 kere kırdırdım. Denemediğim su ot kalmadı ama hala 8 mm. taş kalmış. Anlamadım gitti valla. Isırgan otu çayı denemedim onu da deneyeyim çok sağ ol tatlım.
bende regl olucamda artı çıkmaktan korkuyorum ondan tartılmıyorum bide 80 gösterir şimdi al sana moral bozukluğuValla ben artıyım ama regl oldum benim suçum değil yani
Bravo ben hayatta duramam tartılmadan.
çok severim badem şekerini bende :)günaydın beybiler,
dünkü berbat menüden sonra verdim kendimi bitki çaylarına... sabah tartıda 66,5 görüp oha desemde dayadım limonlu suyu.... evden çıkarken 66,2 idim ama bu kahvaltı etmiş ve su içmiş halimdi... muhtmelen 65 küsurlerdeyim.... yarın 65 imle geliciğim.... 65 de badem şekeri diyelim bari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?