- 29 Temmuz 2009
- 418
- 1.110
- 638
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.161
Gece yatarken mi içti? Benimkisi böbreğin alt kısmındaymış zor düşer dedi doktor.Benim eşim onunla düşürdü nohut kadar taşı ağr bile yapmadı düşerken tavsiye ederim yani..
Her akşam yemekten sonra çay kahve yerine onu içti bir fincan..Gece yatarken mi içti? Benimkisi böbreğin alt kısmındaymış zor düşer dedi doktor.
Tatlim neydi tas dusuren cayBenim eşim onunla düşürdü nohut kadar taşı ağr bile yapmadı düşerken tavsiye ederim yani..
Çok soruyorum ama kusura bakma canım. Normal ısırgan yaprağı alıp demleyip mi içti, yoksa hazır bardak poşet mi içti?Her akşam yemekten sonra çay kahve yerine onu içti bir fincan..
Tatlim neydi tas dusuren cay
Isırgan otunu aktaran al bir bardak su kaynayınca içine bir tutam at 1-2 dk daha kaynatıp sıcak iç.Çok soruyorum ama kusura bakma canım. Normal ısırgan yaprağı alıp demleyip mi içti, yoksa hazır bardak poşet mi içti?
çok severim badem şekerini bende :)
Bu arada
Cuma 68,4
Bugün 69,8
Uzgunum regl durumları
bende regl olucamda artı çıkmaktan korkuyorum ondan tartılmıyorum bide 80 gösterir şimdi al sana moral bozukluğu
Yarına gider o.hafta sonu bize yaramadı....
canım yaaa evet bende hastalanacak gibiyim keyfim yok şu havalar bi düzelsin yaaaGünaydın canım iyiyim sen nasılsın?
Günaydın kaptanım. Aman dikkat hava değişimleri çocuklarıda bizide mahvediyor..
geçmiş olsun mavişim inş bir an önce düşer de rahatlarsınCanım 3 kere kırdırdım. Denemediğim su ot kalmadı ama hala 8 mm. taş kalmış. Anlamadım gitti valla. Isırgan otu çayı denemedim onu da deneyeyim çok sağ ol tatlım.
Şansımıza bugün hava güzel ankarada..canım yaaa evet bende hastalanacak gibiyim keyfim yok şu havalar bi düzelsin yaaa
geçmiş olsun mavişim inş bir an önce düşer de rahatlarsın
Sağ ol canımın içi. Nasılsın İyi misin?canım yaaa evet bende hastalanacak gibiyim keyfim yok şu havalar bi düzelsin yaaa
geçmiş olsun mavişim inş bir an önce düşer de rahatlarsın
Çok sağ ol tatlım öğlen alayım hemen.Isırgan otunu aktaran al bir bardak su kaynayınca içine bir tutam at 1-2 dk daha kaynatıp sıcak iç.
Soracaksin tabi canım önemli değil.
Tatlım su? Spor? C,tesi menusu?günaydınlar arkadaşlar..
cuma gününkü çozutmadan sonra dünkü menümü yazayım..
sabah: 1 dlm tam tahıllı ekmek 3 yumurta ile yapılan sucuklu omlet..yeşillki..çay
arada elma
akşam 16 gibi balık salata..
Allah şifa versin canım.Çok sağ ol tatlım öğlen alayım hemen.
Bence de zayıfsınız da o zaman niye "zayıflara ölüüüm" yazıyosunuz anlamadım ki kafanız mı iyiKıız ne alınıyon bende artık zayıfımkiiiiii
Azmine hayranım canım ne güzel, benim de bu hafta sıkı tutmam lazım, hafta sonu faciaydı resmenYaaa ne sandindi kuzum bu hafta yine ins iddaliyim bakalim cumadan bu yana eksi olmasamda bu cumaya suoer kilo vermis olucammm korkun benden:))))
Suyum 2 lt'nin altına düsmüyor zaten canım, cok su iciyorum. 2 puan say madem sen bilirsin :)Spor sayarım onuda suyun iyiyse 2 vereyim..
Ben de aynı durumdayım 3 gündür wc yok, hafta sonu yaptıgım kacamaklar beni tırmalar sacma sapan bi sayı görürüm diye tartılmadım valla. Kesin artıdayımdır.günaydın kızlar yoğun bir haftasonu geçti düzenli olarak beslenemedim koşturmaktan bende sanırım puan alamadım hiç birinden su bi kere 2-2,5 anca olmuştur susadığımı hissettim resmen ufaklık gene hasta gibi ctesi gecesi hiç uyutmadı ptesi oldu işe geldim ama perişan durumdayım 3 gündür wc ye de çıkmayınca açıkcası tartılmadım
Hiç bir zaman normal olduğumu iddia etmedim.Bence de zayıfsınız da o zaman niye "zayıflara ölüüüm" yazıyosunuz anlamadım ki kafanız mı iyi
Azmine hayranım canım ne güzel, benim de bu hafta sıkı tutmam lazım, hafta sonu faciaydı resmen
Suyum 2 lt'nin altına düsmüyor zaten canım, cok su iciyorum. 2 puan say madem sen bilirsin :)
Ben de aynı durumdayım 3 gündür wc yok, hafta sonu yaptıgım kacamaklar beni tırmalar sacma sapan bi sayı görürüm diye tartılmadım valla. Kesin artıdayımdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?