Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım iyiyim sen nasılsın?

Günaydın kaptanım. Aman dikkat hava değişimleri çocuklarıda bizide mahvediyor..
canım yaaa evet bende hastalanacak gibiyim keyfim yok şu havalar bi düzelsin yaaa
Canım 3 kere kırdırdım. Denemediğim su ot kalmadı ama hala 8 mm. taş kalmış. Anlamadım gitti valla. Isırgan otu çayı denemedim onu da deneyeyim çok sağ ol tatlım.
geçmiş olsun mavişim inş bir an önce düşer de rahatlarsın

günaydınlar arkadaşlar..
cuma gününkü çozutmadan sonra dünkü menümü yazayım..
sabah: 1 dlm tam tahıllı ekmek 3 yumurta ile yapılan sucuklu omlet..yeşillki..çay
arada elma
akşam 16 gibi balık salata..

Kıız ne alınıyon bende artık zayıfımkiiiiii
Bence de zayıfsınız da o zaman niye "zayıflara ölüüüm" yazıyosunuz anlamadım ki kafanız mı iyi
Yaaa ne sandindi kuzum bu hafta yine ins iddaliyim bakalim cumadan bu yana eksi olmasamda bu cumaya suoer kilo vermis olucammm korkun benden:))))
Azmine hayranım canım ne güzel, benim de bu hafta sıkı tutmam lazım, hafta sonu faciaydı resmen
Spor sayarım onuda suyun iyiyse 2 vereyim..
Suyum 2 lt'nin altına düsmüyor zaten canım, cok su iciyorum. 2 puan say madem sen bilirsin :)
Ben de aynı durumdayım 3 gündür wc yok, hafta sonu yaptıgım kacamaklar beni tırmalar sacma sapan bi sayı görürüm diye tartılmadım valla. Kesin artıdayımdır.

Hiç bir zaman normal olduğumu iddia etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…