Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 , btlbetul
ohhh fırçayı yemişim çok kalbim kırıldı :)) ama bak bu saat oldu daha bişey yemedim hiç, bir yeşil çay içicem şimdi, akşama kız arkadaşım gelcek çocuklarıyla yemek yapıyorum. Bugün sadece sabah ve akşam yemeği olarak dengeliycem kurtarır mı :))
Bir de karabatak demişsiniz bana yine ama ben boşluk buldukça geliyom napıyım ki, bilgisayara yoğun olarak gece oturabiliyorum onda da zaten herkesçikler uyumuş oluyo (

Ağlama kız hemen burada fırça yemezsek cozutuyoruz daha beter.. Bir daha artı görünce kilolarla inatlaş ve gaza gel akşamda sağlıklı şeylerle doyur karnını olurmu...
Ve ağlama kıyamam

canım bence kaçamak yaptığın zaman bişey yememe yoluna gitme.. protein yeme yoluna git mesela 200 gr pi poğaçaysa atıyorum 200-300 gr lık bi tavuk bi balık yiyebilirsin

çukulata istiyorum :'(((((((((( çukulata is ti yo ruuuuuuuuuummmmm........... sadece çukulata serst olsa herşey yasak olsa nolurdu....
yemelisin bence bişey olmaz :)))))))

yiyom tabisi, hemde bissuru artıda geziyorum sanırım
kız 6 gun sonra hastaneye yatıcam nası kapıscaz
sen iyi ol da gülüm sağlıkla çık hastaneden verirsin

aman geçti krizim çok şükür... işte böyle kriz anlarında stoklar tehlike arz ediyor :)

pekiii....... çok gaddarsın..... kaldı 400 gr #direnbetüş........ #occupbetüş.....
ya da dur yeme 65 olunca biz yiycez

yok gizli gizli hepsini söylüyorum da fırça yiyorum ya, daha ponçikten kurtaramadım

anam benim de tatlış krizim tuttu 4 tane cezerye 100 gr da taze yer fıstığı yedim yaaa
ayy çok olmuş 4 cezerye fıstık zaten yağ deposu
betüüüüüüüüllllllllll, defneeeeeeeeeeeeee hedef değiştirin baaaaaaaakkkk :))))

Ayyy benimde bi tatli krizim geldi kiiii hiccccc sormayin tabi caklit maklit cezerye falan yemedim bitter hic yaklasmadim veee 1 tabe hurma attim agzima sanki cikulata yemis gibi azap cektim niyeyseee:)))
hurma iyidir bişey olmaz bence

Ağlama kız hemen burada fırça yemezsek cozutuyoruz daha beter.. Bir daha artı görünce kilolarla inatlaş ve gaza gel akşamda sağlıklı şeylerle doyur karnını olurmu...
Ve ağlama kıyamam
Ayy yok gülüm tabi ki de fırça yiyim diye yazıyorum zaten merak etme

canım bence kaçamak yaptığın zaman bişey yememe yoluna gitme.. protein yeme yoluna git mesela 200 gr pi poğaçaysa atıyorum 200-300 gr lık bi tavuk bi balık yiyebilirsin
hımmm bunu bilmiyodum ama çocuklar akşama köfte istediler, oğlumun akranları ikiz kızları var arkadaşımın, bu aklımda kalsın bu seferlik tutmadı

karabatak kaçaaarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…