Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende menumu yazayim kizlar sonra giremezsem sıkınti olmasi
sabah 2dilim tb ekmek
2dilim domates
Cok az oeynir
ogle
ayran corbasi(bulgurlu yaptim bu sefer)13.00
hurma
15.00 ayran corbasi
17.00 ayran corbasi
su 2 lt daha icicem de suyumuz bitti
spor
Daha bisey yapamadim temizlikle ugrastim anca bitti ama yuruyus yapcam 30 dk yaparim ins

anam benim de tatlış krizim tuttu 4 tane cezerye 100 gr da taze yer fıstığı yedim yaaa

valla kriz beni teğet geçti... seni çarpmış geçmiş :)

Ayyy benimde bi tatli krizim geldi kiiii hiccccc sormayin tabi caklit maklit cezerye falan yemedim bitter hic yaklasmadim veee 1 tabe hurma attim agzima sanki cikulata yemis gibi azap cektim niyeyseee:)))

all bi tane daha geldi....

tatlı demeyin yaaaa
Bir bardak suya cubuk tarcın attım içiyorum. Tatlı isteğimi bastırmıyor tabi ki. Of bu tatlılar

süt içmeyi dene.....

O tatlı istegi bende de var ama zaten artıdayım tutuyorum kendimi
Diyeti bırakasım geliyor, herkes yeterince verdin diyor. Sonra hedef kilo koydum, burdan mezun olmam lazım diye gururuma yediremeyip devam ediyorum

hoop sakin ol rambo.... daha seni kuğu yapıcaz....

Hurmaya niye vicdan yapıyon kız ondan bişey olmaz..

Hurma yada kuru kayısı ye..

bencede hurma en güzel seçim....

yaa benimde krizim tuttu ama 2 adet yaban mersini yedim ekşi eksi kesmedi ama idare etti zararsız şeyler yiyin

etti 3..... ben kriz dedim bunlarda hazırda bekliyomuş haa :))

ben fırçalamasam muska fırçalamasa kollontai fırçalamasa nasıl çıkar bu kaçamaklar açığa :) kaybolup gider sayfa da.... o zaman da sohbet sayfası gibi bişi olur........ azcık fırça iyidir cildi güzelleştirir :)

dur daha minnacık ponçiği getiriyorsun burnumdan poğaçaya sıra gelse de bitmez :)))))

bir hafta da bunu söylerim....

Ağlama kız hemen burada fırça yemezsek cozutuyoruz daha beter.. Bir daha artı görünce kilolarla inatlaş ve gaza gel akşamda sağlıklı şeylerle doyur karnını olurmu...
Ve ağlama kıyamam

hemen yumuşama kız azcık sert olalım höt köt yapalım :)

canım bence kaçamak yaptığın zaman bişey yememe yoluna gitme.. protein yeme yoluna git mesela 200 gr pi poğaçaysa atıyorum 200-300 gr lık bi tavuk bi balık yiyebilirsin

mantıklı valla.....

bak seeeen gider ayak benide ayartçak karabatak seni....

Menüm
7,45
kıymalı yumurta (2 yumrtadan)/1 kk peynir
14,00
karnabaharlı omlet
16,30 (şu anda)
karnabaharlı omlet (çok yapmışım)
Su 2 oldu 2,5 yaparım.
Spor 45+55+50 dk yürüyüş..

maşallah ne güzel menü ne güzel spor..... örnek alsın baaağğğzıı topraks lar.... gör gör bu iş böyle yapılır hanııım....

Ben kücük bi tane yeşil elma yedim, bastırdı biraz

doğru tercih hayret simit yememişin çok duygulandım.....

İyiymiş.. Ay tatlıların isimleri bile yazılınca güzel görünüyo farkındamısın?

malesef... bi de yemicez diyoz ya daha büyüyo gözümüzde her tatlı bişi :)) yoksa yiyipte pişman olduğumuz zevki geçici hasarı kalıcı şeyler hepsi.....

doğuşun mistik stevyalı çayı var çok bayılmamakla birlikte beğendim... sütle içiliyo...hafif tatlımtırak.... içnde tarçn kabuğu, siyah çay, vaniilya aroması, meyan kökü, stevya yaprakları , zencefil, böğürtlen yaprağı, hindiba kökü, karanfil çiçek tohumu, kakule meyvesi, karabiber meyvesi varmış.... muuhhhteşem güzel kokuyor.... vanilya kokusunu bilem özlemişim yeminle sütlü tatlı gibi kokuyor :)))

Zencefile alerjim var

muska77 ycfa morordek
Kahvaltı:
1 haş yumurta
2 dil kepek köy ekmeği
ceviz 1 tatlı k. bal
1 közde biber- közde domates
Öğle: 16:00
2közde biber-
Gözleme(çeyrek börek yufkasına peynirli harç yapıp tavada kızarttım. Sadece yapışmasın diye azcık tereyağı koydum tavaya)
2 bardak ayran

Su: 3 litre- yeşil çay
Spor: 4 mile leslie

Iyyykk o ne bee
içinde bi ben yokum. Üstelik sütlee

Ona desek noluyo laf ettirmiyo kaçamağına çatlak

O kaçamak değildi kiii amaaa hatta yemek zorunda olduğum bişeydi yulaf kepeğenden yaptım ben onu
hımmm bunu bilmiyodum ama çocuklar akşama köfte istediler, oğlumun akranları ikiz kızları var arkadaşımın, bu aklımda kalsın bu seferlik tutmadı

karabatak kaçaaarrrrrrrrrrrrr

Köfte de olar o da protein

Aaa ne güzel bişemiş ooo görürsem alayım ondan nerden aldın sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…