- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.421
Dimi ?kızım ha cezerye ha çikolata bşitter yseydin daha iyiydi
Aferim çekirgem benimmmmmBen kücük bi tane yeşil elma yedim, bastırdı biraz
anam benim de tatlış krizim tuttu 4 tane cezerye 100 gr da taze yer fıstığı yedim yaaa
Ayyy benimde bi tatli krizim geldi kiiii hiccccc sormayin tabi caklit maklit cezerye falan yemedim bitter hic yaklasmadim veee 1 tabe hurma attim agzima sanki cikulata yemis gibi azap cektim niyeyseee:)))
tatlı demeyin yaaaa
Bir bardak suya cubuk tarcın attım içiyorum. Tatlı isteğimi bastırmıyor tabi ki. Of bu tatlılar
O tatlı istegi bende de var ama zaten artıdayım tutuyorum kendimi
Diyeti bırakasım geliyor, herkes yeterince verdin diyor. Sonra hedef kilo koydum, burdan mezun olmam lazım diye gururuma yediremeyip devam ediyorum
Hurmaya niye vicdan yapıyon kız ondan bişey olmaz..
Hurma yada kuru kayısı ye..
yaa benimde krizim tuttu ama 2 adet yaban mersini yedim ekşi eksi kesmedi ama idare etti zararsız şeyler yiyin
muska77 , btlbetul
ohhh fırçayı yemişim çok kalbim kırıldı :)) ama bak bu saat oldu daha bişey yemedim hiç, bir yeşil çay içicem şimdi, akşama kız arkadaşım gelcek çocuklarıyla yemek yapıyorum. Bugün sadece sabah ve akşam yemeği olarak dengeliycem kurtarır mı :))
Bir de karabatak demişsiniz bana yineama ben boşluk buldukça geliyom napıyım ki, bilgisayara yoğun olarak gece oturabiliyorum onda da zaten herkesçikler uyumuş oluyo (
dur daha minnacık ponçiği getiriyorsun burnumdan poğaçaya sıra gelse de bitmez :)))))
Ağlama kız hemen burada fırça yemezsek cozutuyoruz daha beter.. Bir daha artı görünce kilolarla inatlaş ve gaza gel akşamda sağlıklı şeylerle doyur karnını olurmu...
Ve ağlama kıyamam
canım bence kaçamak yaptığın zaman bişey yememe yoluna gitme.. protein yeme yoluna git mesela 200 gr pi poğaçaysa atıyorum 200-300 gr lık bi tavuk bi balık yiyebilirsin
yemelisin bence bişey olmaz :)))))))
sen iyi ol da gülüm sağlıkla çık hastaneden verirsin
ya da dur yeme 65 olunca biz yiycez
yok gizli gizli hepsini söylüyorum da fırça yiyorum ya, daha ponçikten kurtaramadım
ayy çok olmuş 4 cezerye fıstık zaten yağ deposu
betüüüüüüüüllllllllll, defneeeeeeeeeeeeee hedef değiştirin baaaaaaaakkkk :))))
hurma iyidir bişey olmaz bence
Menüm
7,45
kıymalı yumurta (2 yumrtadan)/1 kk peynir
14,00
karnabaharlı omlet
16,30 (şu anda)
karnabaharlı omlet (çok yapmışım)
Su 2 oldu 2,5 yaparım.
Spor 45+55+50 dk yürüyüş..
Ben kücük bi tane yeşil elma yedim, bastırdı biraz
Yüzüm yumuşak anacım ağladılarmı dayanamıyorum napiiim?hemen yumuşama kız azcık sert olalım höt köt yapalım :)
Mersi şekerimmaşallah ne güzel menü ne güzel spor..... örnek alsın baaağğğzııtopraks lar.... gör gör bu iş böyle yapılır hanııım....
ne kadar tatli okadar zaman kaybi
İyiymiş.. Ay tatlıların isimleri bile yazılınca güzel görünüyo farkındamısın?kızlar sloganımız bu bundan sonra.....
Süpermişş.kızlar sloganımız bu bundan sonra.....
İyiymiş.. Ay tatlıların isimleri bile yazılınca güzel görünüyo farkındamısın?
malesef... bi de yemicez diyoz ya daha büyüyo gözümüzde her tatlı bişi :)) yoksa yiyipte pişman olduğumuz zevki geçici hasarı kalıcı şeyler hepsi.....
doğuşun mistik stevyalı çayı var çok bayılmamakla birlikte beğendim... sütle içiliyo...hafif tatlımtırak.... içnde tarçn kabuğu, siyah çay, vaniilya aroması, meyan kökü, stevya yaprakları , zencefil, böğürtlen yaprağı, hindiba kökü, karanfil çiçek tohumu, kakule meyvesi, karabiber meyvesi varmış.... muuhhhteşem güzel kokuyor.... vanilya kokusunu bilem özlemişim yeminle sütlü tatlı gibi kokuyor :)))
Iyyykk o ne beemalesef... bi de yemicez diyoz ya daha büyüyo gözümüzde her tatlı bişi :)) yoksa yiyipte pişman olduğumuz zevki geçici hasarı kalıcı şeyler hepsi.....
doğuşun mistik stevyalı çayı var çok bayılmamakla birlikte beğendim... sütle içiliyo...hafif tatlımtırak.... içnde tarçn kabuğu, siyah çay, vaniilya aroması, meyan kökü, stevya yaprakları , zencefil, böğürtlen yaprağı, hindiba kökü, karanfil çiçek tohumu, kakule meyvesi, karabiber meyvesi varmış.... muuhhhteşem güzel kokuyor.... vanilya kokusunu bilem özlemişim yeminle sütlü tatlı gibi kokuyor :)))
Cirkin ordek yavrusundan kuguya mi geçiş yapicamhoop sakin ol rambo.... daha seni kuğu yapıcaz....
Cani tatli cekince simit yiyen insanin simide saygisi yoktur bi keredoğru tercih hayret simit yememişin çok duygulandım.....
Kolay gelsin iyi akşamlar
Cirkin ordek yavrusundan kuguya mi geçiş yapicam
Cani tatli cekince simit yiyen insanin simide saygisi yoktur bi kere
Hadi yaaakızım ha cezerye ha çikolata bşitter yseydin daha iyiydi
Ona desek noluyo laf ettirmiyo kaçamağına çatlak
hımmm bunu bilmiyodum ama çocuklar akşama köfte istediler, oğlumun akranları ikiz kızları var arkadaşımın, bu aklımda kalsın bu seferlik tutmadı
karabatak kaçaaarrrrrrrrrrrrr
malesef... bi de yemicez diyoz ya daha büyüyo gözümüzde her tatlı bişi :)) yoksa yiyipte pişman olduğumuz zevki geçici hasarı kalıcı şeyler hepsi.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?