- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.461
Kız seninle ne ilgisi var?
Çeneleri ve parmakları yorulmuştur cadıların
Kanaatı kullanıp sadece sudan 1 veriyorumdünkü menüm @YitikMavimuska77
sabah: 1 bardak buzlu kahveli süt (500 ml)
öğlen: 1 kase rokalı tonbalıklı salata 1 dilim çavdar
akşam: yarım pors. tavuklu mantar sote (1 tk z.yağı ile) + 2 köfte + 1 kase y.yağlı yoğurt
aralarda: 1 dilim kek + yarım bardak kola
su: 1,9 litre(hocam kanaat notu istiyorum )
spor: yok (ölüyorum resmen ağrıdan kafam bile ağrıyohaftasonu başlicam leslie ye)
Öyle denk gelmiştir sen gelince niye sussunlar deli...ama hep böyle oluyorben geliyorum herkes susuyor
Kanaatı kullanıp sadece sudan 1 veriyorum
Cexerye yi unutmussun kiz hem cezerye hem kekkk ooohhh degmeyelim senin keyfine:))))dünkü menüm @YitikMavimuska77
sabah: 1 bardak buzlu kahveli süt (500 ml)
öğlen: 1 kase rokalı tonbalıklı salata 1 dilim çavdar
akşam: yarım pors. tavuklu mantar sote (1 tk z.yağı ile) + 2 köfte + 1 kase y.yağlı yoğurt
aralarda: 1 dilim kek + yarım bardak kola
su: 1,9 litre(hocam kanaat notu istiyorum )
spor: yok (ölüyorum resmen ağrıdan kafam bile ağrıyohaftasonu başlicam leslie ye)
Canim bulgurla yap ben daha cok faydasini gordumAnaKız yaptım zaten sırf 65i görebileyim diye....
Aklımı okudun resmen
Hmmm oyle olunca herkes cezerye yiyo ya sanada kizmayalim bari:)))
Buğday kalmamıştı zaten akşamdan bulguru neyim haşladım Valla gaza geldim bi yandan başarı hikayemi bile yazıyorumCanim bulgurla yap ben daha cok faydasini gordum
Vaybe yakisir sanada yaz kuzum sabah tartiya ciktigimda aklima ilk sen gekdin dedim muskaya soyleyim oda yaosin sende yapmissin zaten ins 65 ide gorursun betuste duserse 65.1 e cuma bayrammmm ilaaaaan ediyorummmmmmm:))))Buğday kalmamıştı zaten akşamdan bulguru neyim haşladım Valla gaza geldim bi yandan başarı hikayemi bile yazıyorum
Hmmm oyle olunca herkes cezerye yiyo ya sanada kizmayalim bari:)))
Bulgurla ilk defa yapıcam 65 i görücem eminim ben yürüyüşüde çoğalttım..Vaybe yakisir sanada yaz kuzum sabah tartiya ciktigimda aklima ilk sen gekdin dedim muskaya soyleyim oda yaosin sende yapmissin zaten ins 65 ide gorursun betuste duserse 65.1 e cuma bayrammmm ilaaaaan ediyorummmmmmm:))))
Sende az deli değilsin farkındasın dimi?siz bi olun da ben görücem sizi
ya şaka bi yana ben bu dönemde pek kasmıyorum çünkü ikisini de denedim bişey değişmiyoryani kassam da kilo veremiyorum kasmasam da kilo almıyorum o yüzden ufak ufak kaçamakları yapıyorum mesela dün tatlı yedim bugün de simit mesela bugün simit yediğim için tatlı yemem öyle gibi yani anca o kadar dikkat ederim yani ayda bir ödül de sen buna
ama siz tabi gömebilirsiniz beni sağ serbest
:))))) benimde canim acayip cikolata istiyo ama cumaya kadar tutuyorum kendimi belki cumada gecer yemem sende en zararsiz sekilde atlatirsin umarimsiz bi olun da ben görücem sizi
ya şaka bi yana ben bu dönemde pek kasmıyorum çünkü ikisini de denedim bişey değişmiyoryani kassam da kilo veremiyorum kasmasam da kilo almıyorum o yüzden ufak ufak kaçamakları yapıyorum mesela dün tatlı yedim bugün de simit mesela bugün simit yediğim için tatlı yemem öyle gibi yani anca o kadar dikkat ederim yani ayda bir ödül de sen buna
ama siz tabi gömebilirsiniz beni sağ serbest
65bte mezun mu olcan gecen 60 demistin amaBulgurla ilk defa yapıcam 65 i görücem eminim ben yürüyüşüde çoğalttım..
Bugün 67,5 Buğdayla 900 gr vermiştim Bulgurla daha çok veririm sabahta o çorbayı içtim daha çok gitsindiye yarında öyle yapıcam kesin 65 görüp mezun olucam ve hikayemi hem mezunlar sayfasına hemde başarı hikayelerine koyacağım
Sende az deli değilsin farkındasın dimi?
Yok vazgeçtim iyi 6565bte mezun mu olcan gecen 60 demistin ama
Sen daha iyisini bilirsin kuzum kendin icin tabikide ama birakma sakin bizide emi:)Yok vazgeçtim iyi 65
O kollontainin gazıydı..
Kaptanlada konuştum zaten..
Gayet hoş göründüğümü ve yettiğini düşünüyorum..
Allah rahmet eylesin..
Su?????
Yok vazgeçtim iyi 65
O kollontainin gazıydı..
Bulgurla ilk defa yapıcam 65 i görücem eminim ben yürüyüşüde çoğalttım..
Bugün 67,5 Buğdayla 900 gr vermiştim Bulgurla daha çok veririm sabahta o çorbayı içtim daha çok gitsindiye yarında öyle yapıcam kesin 65 görüp mezun olucam ve hikayemi hem mezunlar sayfasına hemde başarı hikayelerine koyacağım
Sende az deli değilsin farkındasın dimi?
:))))) benimde canim acayip cikolata istiyo ama cumaya kadar tutuyorum kendimi belki cumada gecer yemem sende en zararsiz sekilde atlatirsin umarim
Yok vazgeçtim iyi 65
O kollontainin gazıydı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?