- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.561
Betüşe yetiştin bileeBu sabah 67,5 çıktım
Acaba az daha sıksam 65 görebilirmiyimki???
Pazarda senden heraldevaaays süper muskamben bu sabah tartıldım 105,6 çıktım şişmişim yani
aslında hayatta regl olduğum gün tartılmam asla ama işte @_Simurg_ un topiki için tartılmak zorundaydımartık tartı günlerim pazartesi çarşamba cuma pazar
Bulguruda yarma ölçüsünde mi koyacağız yoksa daha mı az:))))))) 65 zor kuzum ya 2 gun var sana ayran asi corbasi yapsana diycektim bak pisman olmazsin ben yarma yerine dun bulgurla yaptim daha iyi oldu bence sende 2 gun yapsan 65 i ozaman gorebilirsin
Malesef bendeeİyiymiş ben günde 7 kere tartılıyorum
İşe yarar umarım.AnaKız yaptım zaten sırf 65i görebileyim diye....
Aklımı okudun resmen
Ayyy hadi çabucak bitir de okuyalımm..Buğday kalmamıştı zaten akşamdan bulguru neyim haşladım Valla gaza geldim bi yandan başarı hikayemi bile yazıyorum
Ebruşum gelmiiiiş
Rakibecim 59 u gördün mü??Vaybe yakisir sanada yaz kuzum sabah tartiya ciktigimda aklima ilk sen gekdin dedim muskaya soyleyim oda yaosin sende yapmissin zaten ins 65 ide gorursun betuste duserse 65.1 e cuma bayrammmm ilaaaaan ediyorummmmmmm:))))
Ama bizi sakın bırakma muskamm.Sana çok alıstıkk.Sen daha iyisini bilirsin kuzum kendin icin tabikide ama birakma sakin bizide emi:)
Canım regldendir sen cumaya kadar tartılma emiGünaydın herkese hayırlı sabahlar kızlar bu sabah yine tartıldım 80.3kafayı yiyicem bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmüyorum hamur işi yemiyorum ne oluyor sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum öğlen akşam porsiyonlarımı küçük tutuyorum ağlıcam sinirden
ayy işin çok zor be gülüm. Allah yardımcın olsun.Arada kızsan acaba yine dinlemezzmi seniGenel hali oyle canim ya her istedigini yaptik simdi yoruldum dedigim zaman bile agliyo enerjim kalmiyo valla bazen aksam olsada uyusam diye saati bekliyorum resmen esimle oturup konusmama dahi izin vermiyo bi yere gitmekten bikiyorum bu yuzden saniye durmuyo Rabbim saglik sihhat versin ins da azda akilli olaydi
Söyle söyle tutma içinde zararlı .. İstediğin gibi cemkirebilirsin hakedince yap ki bidaha yapamazsın karşındaki ..ben yaptığımda banada acımayınDiyecek daha cok sözüm var da inan kendimi tutuyorum canım :)
Vallahi ne hale geldim :))
Akıllı akıllı hissettirseler keşkeegünaydınlarrr
canım sık dişini biraz takılma döneminde kilolar bi anda gidecek bi de regli olayı olduğu için sen merak etme
canım 2 yaş sendromu olmuştur oğluşun normal ağlama krizleri birey olduğunu size hissettirmeye çalışıyor
49 küsur da yeter bana.ama tam 50 kilo olacak o zaman
Sağol tatlımNe güzel ya muskam, azimle ilerliyorsun valla tebrik ederim
Borcmu taktı sana kiyamam.kızlar moralim bozuk hala uğraşıyorum şu eski kocadan kalan para tura işleriyle, sabahtan beri bankalardan saldırıya uğruyorum arayan arayana başım ağrıdı
betülcüm bi bekar sen varsın sanırım canım iyi seç kocanı, ekmeğini taştan çıkarsın gerisi mühim değil
benim şarkım :)))
Ben cezayı listede kesiyom canım puan alamiyorlar.
Maşallah kaptanım sizin iki tane bayağı bi tecrübe kazandırmışcanım 21 aylıktı dimi yanlış hatırlamıyorum tam işte 2 yaş sendromu dr a gitmenize gerek yok sen internette aç oku
terrible two ve fucking four diyorlar
kolay gelsin canım, benim kız da çok aksi biz de pramatüre diye heralde şımarttık çok şimdi düzeltmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum. Arada Ya Halim okuyup suya içiriyorum ,iyi geliyor diyorlar dene istersen.
Benim annemler de Ayvalıkta yaşadılar 15 yıldan fazla yeni döndüler geçen sene
ne 2 yaş sendromları bitiyo ne ön ergenlikleri :)) bizimki de 4 yaş ön ergenlikteymiş hanfendü
seviyorum seni
biraz modum düzelince yaparım aklımda olsun benim de burnumun üstünde oluyo sinir oluyorum
ayy ben yapamam depresyondayım bugün
gayet başarılı
Sağol canım, bugün sınanıyorum, biraz önce de firmamın birinden toplu bir iş vardı 15 gündür beklediğim iptal oldu
hee kessin vurun abalıya :)))
evet ceza sistemi çok işimize yarıyor ama kendi oto kontrolümüzü de ele alabilsek çok iyi olur
çok zor hazırla kendini şimdiden bi daha alma tekrar vermek daha zor
ben mezun olduktan sonra bi de bebiş düşünüyoruz ( ayyy cesaretime hayranım bu arada ) o zaman da fazla kilo almadan hamilelik için buraya takılsam fena olmaz sanırım :)
başta ben
vallaha da dimem
Yaa benimde son bikaç aydır siyah noktalarım oldu. Banada söyleyin yaakızlar burun üstü siyah noktaları nasıl temizlicez? azcıkta bakım konuşalım dimi yani
65 canım.Ayyy hadi çabucak bitir de okuyalımm..
Senin hedef kilon kaçtı ben biraz unutuyomm da
Evet yaa bide laf söyletmiyorr.
65 canım.
Bu hafta mezunum inşallah.
P.tesi yazarım hikâyeyi.
Ben tum malzemeleri ayni olcuda kullaniyorum canim sen neden yogunsun bi sıkıntin yoktur umarimMerhaba kızlar kusura bakmayın bu aralar biraz yoğunum. Nasılsınız bi sıkıntı yok umarım.
Betüşe yetiştin bilee
Maşallah canım tebrik ederimm.
Pazarda senden heralde
Bulguruda yarma ölçüsünde mi koyacağız yoksa daha mı az
Malesef bendee
Amamorordek im sağolsun artık daha az tartılıyorum. 1-2 ye düşürdüm çok şükür.
İşe yarar umarım.
İşte ben o yuzden söylemiyorum.ben sölüyom ama diinlemiyo :)
He kız! Valla çok çooook mutluyum.medarı iftarımız maşallah maşallah... 50 kg heee vay bee....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?