Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar kusura bakmayın bu aralar biraz yoğunum. Nasılsınız bi sıkıntı yok umarım.
Bu sabah 67,5 çıktım
Acaba az daha sıksam 65 görebilirmiyimki???
Betüşe yetiştin bilee
Maşallah canım tebrik ederimm.

Pazarda senden heralde

:))))))) 65 zor kuzum ya 2 gun var sana ayran asi corbasi yapsana diycektim bak pisman olmazsin ben yarma yerine dun bulgurla yaptim daha iyi oldu bence sende 2 gun yapsan 65 i ozaman gorebilirsin
Bulguruda yarma ölçüsünde mi koyacağız yoksa daha mı az
İyiymiş ben günde 7 kere tartılıyorum
Malesef bendee
Ama morordek im sağolsun artık daha az tartılıyorum. 1-2 ye düşürdüm çok şükür.

Ana Kız yaptım zaten sırf 65i görebileyim diye....
Aklımı okudun resmen
İşe yarar umarım.

Sen daha iyisini bilirsin kuzum kendin icin tabikide ama birakma sakin bizide emi:)
Ama bizi sakın bırakma muskamm.Sana çok alıstıkk.

Canım regldendir sen cumaya kadar tartılma emi

ayy işin çok zor be gülüm. Allah yardımcın olsun.Arada kızsan acaba yine dinlemezzmi seni

ama tam 50 kilo olacak o zaman
49 küsur da yeter bana.
Ne güzel ya muskam, azimle ilerliyorsun valla tebrik ederim
Sağol tatlım
Borcmu taktı sana kiyamam.
benim şarkım :)))

muska77 yumuşak kıyamıyo.... kız muskka kessene şuna ceza :))) @topraks hanfendüye de kes.... ooo popçikler burnunda gelene kadar zıplasın :)))
Ben cezayı listede kesiyom canım puan alamiyorlar.
Ama ille kes ceza derseniz keserim.

bakım şart maskeyi sen de yap.... depresyona iyi geliyo diyolla :)

olur öyle arada...

bebiş diyosun ama poğça yiyiyosun.... sen böyle poğçaları ponçikleri löp löp yersen zor o iş bacım....ponçiği de merak ettim :)) hiç ponçiğim olmadı benim..... ismide bi hoşmuş :)) nasıl yani pastaneye girip bana bi ponçik verir misiniz mi diyosunuz :))) többeeee :)))

Ben tum malzemeleri ayni olcuda kullaniyorum canim sen neden yogunsun bi sıkıntin yoktur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…