Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bide trk kahvesi var .İçtin kahveyidibindeki tevlve ile ellerini ve yüzünü ov ve yıka Doğal peeling

tühhh onca telveyi ziyan mı etmiişim beeeen ( bu akşam yapiciğim hatta komando gibi foto atarım :))gözlerime bant çekerim ama suçular gibi :))

günaydın arkadaşlar..

dünkü menüm..2,5 lt su 40 dk yürüyüş
sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek az peynir az zeytin çay yeşillik
arada 1 elma
öğle 4 yemek kaşığı karnıbahar 1 dlm ekmek yeşillik
arada 3 ceviz az fındık
akşam fırında 2 parça tavuk pirzola az patatesyeşillik ayran..
2,5 lt su 40 dk yürüyüş

Bu sabah 67,5 çıktım
Acaba az daha sıksam 65 görebilirmiyimki???
Ne güzel ya muskam, azimle ilerliyorsun valla tebrik ederim
Cezerye ve aralarda kek "ufak tefek" kacamak sayılıyorsa? Bugün de simit yemissin zaten, ben cumadan cumaya simitle ödüllendiriyorum kendimi, 2 parca kek yesem vicdanım sızlıyor, masallah yani sana

Regldendir tatlım o, sıkma canını

hocaaaam ayrımcılık var suyu 2 lt değil bunun 1,9 sayılmaz o.... kamu oylamasına sunalım...
Zaten kacamaklar bile 1 gün yeter ona baska bi sey yemese olurmus... Bi de kanaat notu veriliyor. 2 parca börek yedim diye beni topa tuttukları günleri unuttular herhalde

kızlar moralim bozuk hala uğraşıyorum şu eski kocadan kalan para tura işleriyle, sabahtan beri bankalardan saldırıya uğruyorum arayan arayana başım ağrıdı
betülcüm bi bekar sen varsın sanırım canım iyi seç kocanı, ekmeğini taştan çıkarsın gerisi mühim değil

kız o kadar laf ediyom o hala savunuyo :)) nasıl yıldırcaz bilemedim :))

Allah kolaylık versin tatlım...

Anam nerden seççem aday adayı bile yok bulduğumu yapışçam artık :))) ayyy ölmeden bir koca göreydim ele güne karşı yeaaa ucube gibi hissediyorum kendimi :) ıssız bir adaya düşmeme gerek yok ıssız adada gibiyim yeminle :)) kara bahtım kör talihim :)) esra erola çıkıcam az kaldı ....

kız o kadar laf ediyom o hala savunuyo :)) nasıl yıldırcaz bilemedim :))
E işte bi sen laf etmissin gördügüm kadarıyla, sana lafım yok zaten Betüşüm. Digerleri pohpohlucak nerdeyse
kollontai duy sesimizi, şu kıza bi ceza kes de aklı başına gelsin.

E işte bi sen laf etmissin gördügüm kadarıyla, sana lafım yok zaten Betüşüm. Digerleri pohpohlucak nerdeyse
kollontai duy sesimizi, şu kıza bi ceza kes de aklı başına gelsin.

muska77 yumuşak kıyamıyo.... kız muskka kessene şuna ceza :))) topraks hanfendüye de kes.... ooo popçikler burnunda gelene kadar zıplasın :)))

muska77 yumuşak kıyamıyo.... kız muskka kessene şuna ceza :))) topraks hanfendüye de kes.... ooo popçikler burnunda gelene kadar zıplasın :)))
Ben gruba ilk geldigimde ceza sistemiyle kücük bi şok gecirmistim amaaa bu hafta sonu gördüm kii meger ne güzel seymis... Yedigim hurmalar beni tırmalar misali, üstüne ek spor yapmayınca gitmiyor nalet gramlar

Ben gruba ilk geldigimde ceza sistemiyle kücük bi şok gecirmistim amaaa bu hafta sonu gördüm kii meger ne güzel seymis... Yedigim hurmalar beni tırmalar misali, üstüne ek spor yapmayınca gitmiyor nalet gramlar

yeaaaa o gramlar biriki veriyo bi anda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…