- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 773
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.521
muskam sen 64,4 olunca mezun ol
Kahve telvesi sür kuruyunca eline yuvarlak hareketlerle masaj yap soğuk suya yıka sonra salatalik rendelenmiş ve suyunu sık o suyu burnunun üstüne sür . bende siyah nokta kalmadı..
Bide trk kahvesi var .İçtin kahveyidibindeki tevlve ile ellerini ve yüzünü ov ve yıka Doğal peeling
tühhh onca telveyi ziyan mı etmiişim beeeen( bu akşam yapiciğim hatta komando gibi foto atarım :))gözlerime bant çekerim ama suçular gibi :))
Yok yeter 65 dahada kasamam şu ara son irade kırıntıları bu hafta sergileniyor tarafımdan..
Ne güzel ya muskam, azimle ilerliyorsun valla tebrik ederimBu sabah 67,5 çıktım
Acaba az daha sıksam 65 görebilirmiyimki???
Cezerye ve aralarda kek "ufak tefek" kacamak sayılıyorsa? Bugün de simit yemissin zaten, ben cumadan cumaya simitle ödüllendiriyorum kendimi, 2 parca kek yesem vicdanım sızlıyor, masallah yani sanasiz bi olun da ben görücem sizi
ya şaka bi yana ben bu dönemde pek kasmıyorum çünkü ikisini de denedim bişey değişmiyoryani kassam da kilo veremiyorum kasmasam da kilo almıyorum o yüzden ufak ufak kaçamakları yapıyorum mesela dün tatlı yedim bugün de simit mesela bugün simit yediğim için tatlı yemem öyle gibi yani anca o kadar dikkat ederim yani ayda bir ödül de sen buna
ama siz tabi gömebilirsiniz beni sağ serbest
Regldendir tatlım o, sıkma canınıGünaydın herkese hayırlı sabahlar kızlar bu sabah yine tartıldım 80.3kafayı yiyicem bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmüyorum hamur işi yemiyorum ne oluyor sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum öğlen akşam porsiyonlarımı küçük tutuyorum ağlıcam sinirden
Zaten kacamaklar bile 1 gün yeter ona baska bi sey yemese olurmus... Bi de kanaat notu veriliyor. 2 parca börek yedim diye beni topa tuttukları günleri unuttular herhaldehocaaaam ayrımcılık var suyu 2 lt değil bunun 1,9 sayılmaz o.... kamu oylamasına sunalım...
Ne güzel ya muskam, azimle ilerliyorsun valla tebrik ederim
Cezerye ve aralarda kek "ufak tefek" kacamak sayılıyorsa? Bugün de simit yemissin zaten, ben cumadan cumaya simitle ödüllendiriyorum kendimi, 2 parca kek yesem vicdanım sızlıyor, masallah yani sana
Regldendir tatlım o, sıkma canını
Zaten kacamaklar bile 1 gün yeter ona baska bi sey yemese olurmus... Bi de kanaat notu veriliyor. 2 parca börek yedim diye beni topa tuttukları günleri unuttular herhalde
kızlar moralim bozuk hala uğraşıyorum şu eski kocadan kalan para tura işleriyle, sabahtan beri bankalardan saldırıya uğruyorum arayan arayana başım ağrıdı
betülcüm bi bekar sen varsın sanırım canım iyi seç kocanı, ekmeğini taştan çıkarsın gerisi mühim değil
E işte bi sen laf etmissin gördügüm kadarıyla, sana lafım yok zaten Betüşüm. Digerleri pohpohlucak nerdeysekız o kadar laf ediyom o hala savunuyo :)) nasıl yıldırcaz bilemedim :))
E işte bi sen laf etmissin gördügüm kadarıyla, sana lafım yok zaten Betüşüm. Digerleri pohpohlucak nerdeyse
kollontai duy sesimizi, şu kıza bi ceza kes de aklı başına gelsin.
Ben gruba ilk geldigimde ceza sistemiyle kücük bi şok gecirmistim amaaa bu hafta sonu gördüm kii meger ne güzel seymis... Yedigim hurmalar beni tırmalar misali, üstüne ek spor yapmayınca gitmiyor nalet gramlar
Ben gruba ilk geldigimde ceza sistemiyle kücük bi şok gecirmistim amaaa bu hafta sonu gördüm kii meger ne güzel seymis... Yedigim hurmalar beni tırmalar misali, üstüne ek spor yapmayınca gitmiyor nalet gramlar
Vallahi öyle. Ben burdan mezun olsam bile koruyabilecek miyim onu baya bi sorguladım şu birkac gündüryeaaaa o gramlar biriki veriyo bi anda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?