Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben de aydan aya ödüllendiriyorum işte canımregl dönemi dikkat edemiyorum işte ben yapacak bişey yok ama isterseniz yazmiyim kaçamak 1 kaçamak 2 falan yazarım yani bu 2-3 gün bana uyar

Tatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim ama

kolay gelsin canım, benim kız da çok aksi biz de pramatüre diye heralde şımarttık çok şimdi düzeltmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum. Arada Ya Halim okuyup suya içiriyorum ,iyi geliyor diyorlar dene istersen.
Allah sabır versin canım yaa çok zor

Benim pabuçlar da 40 numara

ayh ne güzel biz de merkezdeyizyani ben değilim artık ama 16 nisanda gidicem inşallah
Benim annemler de Ayvalıkta yaşadılar 15 yıldan fazla yeni döndüler geçen sene

canım 21 aylıktı dimi yanlış hatırlamıyorum tam işte 2 yaş sendromu dr a gitmenize gerek yok sen internette aç oku
terrible two ve fucking four diyorlar
ne 2 yaş sendromları bitiyo ne ön ergenlikleri :)) bizimki de 4 yaş ön ergenlikteymiş hanfendü

poğça seni zayıflatıyosa demek....
seviyorum seni

Kahve telvesi sür kuruyunca eline yuvarlak hareketlerle masaj yap soğuk suya yıka sonra salatalik rendelenmiş ve suyunu sık o suyu burnunun üstüne sür . bende siyah nokta kalmadı..
biraz modum düzelince yaparım aklımda olsun benim de burnumun üstünde oluyo sinir oluyorum

@kollontai yemek yemekten bize yazmaya fırsat bulamıyor anlaşılan

hadi her kez bu gün kahve maskesi yapsıııın :)
ayy ben yapamam depresyondayım bugün

gayet başarılı

Sağol canım, bugün sınanıyorum, biraz önce de firmamın birinden toplu bir iş vardı 15 gündür beklediğim iptal oldu

@muska77 yumuşak kıyamıyo.... kız muskka kessene şuna ceza :))) topraks hanfendüye de kes.... ooo popçikler burnunda gelene kadar zıplasın :)))
hee kessin vurun abalıya :)))

Ben gruba ilk geldigimde ceza sistemiyle kücük bi şok gecirmistim amaaa bu hafta sonu gördüm kii meger ne güzel seymis... Yedigim hurmalar beni tırmalar misali, üstüne ek spor yapmayınca gitmiyor nalet gramlar
evet ceza sistemi çok işimize yarıyor ama kendi oto kontrolümüzü de ele alabilsek çok iyi olur

Vallahi öyle. Ben burdan mezun olsam bile koruyabilecek miyim onu baya bi sorguladım şu birkac gündür
çok zor hazırla kendini şimdiden bi daha alma tekrar vermek daha zor

mezun olsan bile burda kal... kilo korumakta vermek kadar zor... çünkü biraz rahata erince insan sapıtıyo bi süre sonra.....
ben mezun olduktan sonra bi de bebiş düşünüyoruz ( ayyy cesaretime hayranım bu arada ) o zaman da fazla kilo almadan hamilelik için buraya takılsam fena olmaz sanırım :)

emnin ol bu grupta sapıtmıcak kimse yok :)
başta ben

bu arada kaçamak 3

bana ceza baya bi katlanarak gelecek heralde ama muskam ben zıplayamıyorum da bana yürüyüş ver ben bi kaç kez denedim de sezaryen yerim sızlıyor benim

haftasonu 3 saat yürüyüş yapayım ben hem cumartesi hem pazar bi de beyaz protein günü yaptım mı gider onların hepsi sıkıntı yok ama bu 2 gün yapamam hiçbişey yani zaten artıda değilim ki -200 deyim şu an

Ki 3.kacamagin ne oldu valla merak ettim

Cocuklari basta simartiyoruz sonra sikayet ediyoruz ya aslinda basta otoriteli davransak iste ana yuregi fakan derken cocuklar uzerinde otorite kurmak zor oluyo esimde yastikalri aldirip cocuga dogus dersi veriyo resmen oda bi cocuk gorse gidip vuruyo artik utanir hale geldim esime kiziyorum oda yanlis yaptim diyo ama is isten gecti okumadigim bisey kalmiyo canim da bazen kafayi yiyorum avazim ciktigi kadar bagirasim geliyo is bitmiyo yemek bitmiyo cocuk oyun istiyo bana dinlencek vakitte kalmayinca bazen dayanamiyrum Rabbim yardimcimiz olsun

Oh valla, "regldeyim kendimi tutamam", "zıplayamam/hoplayamam"... 3 saati de yavas yavas yürü aman yakma sakın kalori falan, lazım olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…