- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.541
Vallahi öyle. Ben burdan mezun olsam bile koruyabilecek miyim onu baya bi sorguladım şu birkac gündür
Kalmayı düsünüyorum zaten, yoksa ben %100 sapıtırım biliyorum kendimimezun olsan bile burda kal... kilo korumakta vermek kadar zor... çünkü biraz rahata erince insan sapıtıyo bi süre sonra.....
Kalmayı düsünüyorum zaten, yoksa ben %100 sapıtırım biliyorum kendimi
Sen de haklısınemnin ol bu grupta sapıtmıcak kimse yok :)
Ne güzel ya muskam, azimle ilerliyorsun valla tebrik ederim
Cezerye ve aralarda kek "ufak tefek" kacamak sayılıyorsa? Bugün de simit yemissin zaten, ben cumadan cumaya simitle ödüllendiriyorum kendimi, 2 parca kek yesem vicdanım sızlıyor, masallah yani sana
Regldendir tatlım o, sıkma canını
Zaten kacamaklar bile 1 gün yeter ona baska bi sey yemese olurmus... Bi de kanaat notu veriliyor. 2 parca börek yedim diye beni topa tuttukları günleri unuttular herhalde
Tatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim ama
Benim annemler de Ayvalıkta yaşadılar 15 yıldan fazla yeni döndüler geçen seneAllah sabır versin canım yaa çok zor
Benim pabuçlar da 40 numara
ayh ne güzelbiz de merkezdeyiz yani ben değilim artık ama 16 nisanda gidicem inşallah
ne 2 yaş sendromları bitiyo ne ön ergenlikleri :)) bizimki de 4 yaş ön ergenlikteymiş hanfendücanım 21 aylıktı dimi yanlış hatırlamıyorum tam işte 2 yaş sendromu dr a gitmenize gerek yok sen internette aç oku
terrible two ve fucking four diyorlar
seviyorum senipoğça seni zayıflatıyosa demek....
biraz modum düzelince yaparım aklımda olsun benim de burnumun üstünde oluyo sinir oluyorumKahve telvesi sür kuruyunca eline yuvarlak hareketlerle masaj yap soğuk suya yıka sonra salatalik rendelenmiş ve suyunu sık o suyu burnunun üstüne sür . bende siyah nokta kalmadı..
@kollontai yemek yemekten bize yazmaya fırsat bulamıyor anlaşılan
ayy ben yapamam depresyondayım bugünhadi her kez bu gün kahve maskesi yapsıııın :)
gayet başarılıgünaydın arkadaşlar..
dünkü menüm..2,5 lt su 40 dk yürüyüş
sabah 1 yumurta 1 dlm ekmek az peynir az zeytin çay yeşillik
arada 1 elma
öğle 4 yemek kaşığı karnıbahar 1 dlm ekmek yeşillik
arada 3 ceviz az fındık
akşam fırında 2 parça tavuk pirzola az patatesyeşillik ayran..
2,5 lt su 40 dk yürüyüş
Sağol canım, bugün sınanıyorum, biraz önce de firmamın birinden toplu bir iş vardı 15 gündür beklediğim iptal oldukız o kadar laf ediyom o hala savunuyo :)) nasıl yıldırcaz bilemedim :))
Allah kolaylık versin tatlım...
Anam nerden seççem aday adayı bile yok bulduğumu yapışçam artık :))) ayyy ölmeden bir koca göreydim ele güne karşı yeaaa ucube gibi hissediyorum kendimi :) ıssız bir adaya düşmeme gerek yok ıssız adada gibiyim yeminle :)) kara bahtım kör talihim :)) esra erola çıkıcam az kaldı ....
hee kessin vurun abalıya :)))
evet ceza sistemi çok işimize yarıyor ama kendi oto kontrolümüzü de ele alabilsek çok iyi olurBen gruba ilk geldigimde ceza sistemiyle kücük bi şok gecirmistim amaaa bu hafta sonu gördüm kii meger ne güzel seymis... Yedigim hurmalar beni tırmalar misali, üstüne ek spor yapmayınca gitmiyor nalet gramlar
çok zor hazırla kendini şimdiden bi daha alma tekrar vermek daha zorVallahi öyle. Ben burdan mezun olsam bile koruyabilecek miyim onu baya bi sorguladım şu birkac gündür
ben mezun olduktan sonra bi de bebiş düşünüyoruz ( ayyy cesaretime hayranım bu arada ) o zaman da fazla kilo almadan hamilelik için buraya takılsam fena olmaz sanırım :)mezun olsan bile burda kal... kilo korumakta vermek kadar zor... çünkü biraz rahata erince insan sapıtıyo bi süre sonra.....
başta benemnin ol bu grupta sapıtmıcak kimse yok :)
sen de benim gibi sopalıksın :)))eee şeyy ben bu hafta cezayı da yapamamama siz verin ben haftasonu eda edeyim artıkın
Ki 3.kacamagin ne oldu valla merak ettimbu arada kaçamak 3
bana ceza baya bi katlanarak gelecek heraldeama muskam ben zıplayamıyorum da bana yürüyüş ver ben bi kaç kez denedim de sezaryen yerim sızlıyor benim
haftasonu 3 saat yürüyüş yapayım ben hem cumartesi hem pazarbi de beyaz protein günü yaptım mı gider onların hepsi sıkıntı yok ama bu 2 gün yapamam hiçbişey yani zaten artıda değilim ki -200 deyim şu an
Cocuklari basta simartiyoruz sonra sikayet ediyoruz ya aslinda basta otoriteli davransak iste ana yuregi fakan derken cocuklar uzerinde otorite kurmak zor oluyo esimde yastikalri aldirip cocuga dogus dersi veriyo resmen oda bi cocuk gorse gidip vuruyo artik utanir hale geldim esime kiziyorum oda yanlis yaptim diyo ama is isten gecti okumadigim bisey kalmiyo canim da bazen kafayi yiyorum avazim ciktigi kadar bagirasim geliyo is bitmiyo yemek bitmiyo cocuk oyun istiyo bana dinlencek vakitte kalmayinca bazen dayanamiyrum Rabbim yardimcimiz olsunkolay gelsin canım, benim kız da çok aksi biz de pramatüre diye heralde şımarttık çok şimdi düzeltmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum. Arada Ya Halim okuyup suya içiriyorum ,iyi geliyor diyorlar dene istersen.
Benim annemler de Ayvalıkta yaşadılar 15 yıldan fazla yeni döndüler geçen sene
ne 2 yaş sendromları bitiyo ne ön ergenlikleri :)) bizimki de 4 yaş ön ergenlikteymiş hanfendü
seviyorum seni
biraz modum düzelince yaparım aklımda olsun benim de burnumun üstünde oluyo sinir oluyorum
ayy ben yapamam depresyondayım bugün
gayet başarılı
Sağol canım, bugün sınanıyorum, biraz önce de firmamın birinden toplu bir iş vardı 15 gündür beklediğim iptal oldu
hee kessin vurun abalıya :)))
evet ceza sistemi çok işimize yarıyor ama kendi oto kontrolümüzü de ele alabilsek çok iyi olur
çok zor hazırla kendini şimdiden bi daha alma tekrar vermek daha zor
ben mezun olduktan sonra bi de bebiş düşünüyoruz ( ayyy cesaretime hayranım bu arada ) o zaman da fazla kilo almadan hamilelik için buraya takılsam fena olmaz sanırım :)
başta ben
Kiz diyiver valla merak ettim temizlige kaccamvallaha da dimem
Oh valla, "regldeyim kendimi tutamam", "zıplayamam/hoplayamam"... 3 saati de yavas yavas yürü aman yakma sakın kalori falan, lazım olurbu arada kaçamak 3
bana ceza baya bi katlanarak gelecek heraldeama muskam ben zıplayamıyorum da bana yürüyüş ver ben bi kaç kez denedim de sezaryen yerim sızlıyor benim
haftasonu 3 saat yürüyüş yapayım ben hem cumartesi hem pazarbi de beyaz protein günü yaptım mı gider onların hepsi sıkıntı yok ama bu 2 gün yapamam hiçbişey yani zaten artıda değilim ki -200 deyim şu an
Oh valla, "regldeyim kendimi tutamam", "zıplayamam/hoplayamam"... 3 saati de yavas yavas yürü aman yakma sakın kalori falan, lazım olur
Ayy vakvakım sana bile bu sözü söylentiler ya.. tarihe geçicek an bu andırOh valla, "regldeyim kendimi tutamam", "zıplayamam/hoplayamam"... 3 saati de yavas yavas yürü aman yakma sakın kalori falan, lazım olur
Diyecek daha cok sözüm var da inan kendimi tutuyorum canım :)Ayy vakvakım sana bile bu sözü söylentiler ya.. tarihe geçicek an bu andır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?