- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.581
Siyah noktalar için bantlar satılıyor onu deneyebilirsin. Bide karbonatla hafif ovup (çok hafif) yıkamayı dene..
o bantları tavsiye etmiyolar yaa gözenekleri daha çok açıyormuş diyolar... karbonatı deniyim birde limonyoğurt karışımı vardı onuda denicem... karıştırıp maske gibi sürüyolarmış kuruyunca temizliyolarmış...
Kahve telvesi sür kuruyunca eline yuvarlak hareketlerle masaj yap soğuk suya yıka sonra salatalik rendelenmiş ve suyunu sık o suyu burnunun üstüne sür . bende siyah nokta kalmadı..
Hepsini deneyeceğimmm.Bide trk kahvesi var .İçtin kahveyidibindeki tevlve ile ellerini ve yüzünü ov ve yıka Doğal peeling
Cok sukur gordum rakibem orucken de gormustum ama ertesi gun 60 a cikmistim simdi yine gordum umudum var vmcumaya 58 i gorcem insRakibecim 59 u gördün mü??
Allah kolaylık versin canım.kızlar moralim bozuk hala uğraşıyorum şu eski kocadan kalan para tura işleriyle, sabahtan beri bankalardan saldırıya uğruyorum arayan arayana başım ağrıdı
betülcüm bi bekar sen varsın sanırım canım iyi seç kocanı, ekmeğini taştan çıkarsın gerisi mühim değil
kız o kadar laf ediyom o hala savunuyo :)) nasıl yıldırcaz bilemedim :))
Allah kolaylık versin tatlım...
Anam nerden seççem aday adayı bile yok bulduğumu yapışçam artık :))) ayyy ölmeden bir koca göreydim ele güne karşı yeaaa ucube gibi hissediyorum kendimi :) ıssız bir adaya düşmeme gerek yok ıssız adada gibiyim yeminle :)) kara bahtım kör talihim :)) esra erola çıkıcam az kaldı ....
Anlamazki kuzum ya bazen olmaz falan dedigimde bile kiyameti kopariyoayy işin çok zor be gülüm. Allah yardımcın olsun.Arada kızsan acaba yine dinlemezzmi seni
bakım şart maskeyi sen de yap.... depresyona iyi geliyo diyolla :)
olur öyle arada...
bebiş diyosun ama poğça yiyiyosun.... sen böyle poğçaları ponçikleri löp löp yersen zor o iş bacım....ponçiği de merak ettim :)) hiç ponçiğim olmadı benim..... ismide bi hoşmuş :)) nasıl yani pastaneye girip bana bi ponçik verir misiniz mi diyosunuz :))) többeeee :)))
Yaa benimde son bikaç aydır siyah noktalarım oldu. Banada söyleyin yaa
Bi kaç hafta liste dışı devam edersinVallahi öyle. Ben burdan mezun olsam bile koruyabilecek miyim onu baya bi sorguladım şu birkac gündür
Kız 1 kilo eksi çıkmışş.. Ne cezası ??? Poğaça yaramış
Valla ben cuma hamburger yiycem soyleyim simdiden basla istersen:) kendim yapcam disardakileri hic sevmembu arada var ya siz hele bi kaçamak yapın bak ben size demediğimi bırakıyor muyum
yandınız kızım artık bittiniz siz
Bende merak ettiydimm.
Maşallah arkadaşım.Cok sukur gordum rakibem orucken de gormustum ama ertesi gun 60 a cikmistim simdi yine gordum umudum var vmcumaya 58 i gorcem ins
Tabi canım katılıyorummm.. Madem zıplamayacan kaçamak yapmaOh valla, "regldeyim kendimi tutamam", "zıplayamam/hoplayamam"... 3 saati de yavas yavas yürü aman yakma sakın kalori falan, lazım olur
Ne yemis kız F ile?Yetisin komsularrrrr seval ne yekis 1 degil2 degil 3 kacamak birden yemis kizzzz duyun duyun bana ozelden atmis anaaaaaam bide cuma oncesi varya ohhh biz tutak bogazimizzi sen yut onlari da kiz
F ile yazdigib varya ben onu bilmiyom cokmu cahilim anlamadim
Seni de bozduysak dimikkDiyecek daha cok sözüm var da inan kendimi tutuyorum canım :)
Vallahi ne hale geldim :))
Kıyamam rakibemeEbruşum gelmiiiişNerelerdesin rakibem yaa? Sinirlendiriyorlar beni burda
Kız 1 kilo eksi çıkmışş.. Ne cezası ??? Poğaça yaramış
Sen akıllısın maşallahSöyle söyle tutma içinde zararlı .. İstediğin gibi cemkirebilirsin hakedince yap ki bidaha yapamazsın karşındaki ..ben yaptığımda banada acımayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?