- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.701
Hiiii aynen tühh banaebrusonmez ben geldiğimde 62 imişin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-15368
tühh sana :))
Evet akşam yemicem. Ama ne yapayım ekstra kalori olurrr.Hem kahve falan idare eder beni..ee akşam menüsü nerde .. yaw bu nasıl menü ??
tamam tuzlu kurabiyeler cezalık ama akşam yemezsen sağlıklı birşeyler o zaman kızarım işte ..
koca günü sağlıksız 3 kurabiyeyle geçirip hem aç kalıp hemde sağlıksız beslenmiş olursun ..
Ciddi mi yaa
Ayy teşekkür ederimm. 20 lik dişim çıkıyor aslında rahatsızım. İştahım yok. Bu yediğim bile fazla geldi inan.Candy tabi kiii! Rakibeme laf yok. Zaten 1 muz 3 kurabiye yemis gun boyu..
Yani kurabiye ama yediğin baska bi sey yok ki kiz o yuzden kızamıyorum ac bile kalmissin:)))
Kız bu ne akşam salata yoğurt bişey ye olmaz böyle metoyu mahvedersin..muska77
Kahvaltı: 1 muz
15:00
3 mini ( iki parmağın yarısı kadar) tuzlu kurabiye
2 fincan şekersiz kahve
Akşam 2 daha içicem.
Şekersiz çay
SU: 3 litre 1 litre de yeşil çay
Spor: leslie 4 mile ve ekstra yaparsam da yazarım.
O kadar emin olma menüye bak....haaayırrrrrr yazacaksın yazacaksınız hepiniz yazacak
ben bu anı bekliyorum sabahtan beri
ebrusonmez ben geldiğimde 62 imişin
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...im-cuma-zayiflama-yarismasi.195397/page-15368
tühh sana :))
Candy tabi kiii! Rakibeme laf yok. Zaten 1 muz 3 kurabiye yemis gun boyu..
Yani kurabiye ama yediğin baska bi sey yok ki kiz o yuzden kızamıyorum ac bile kalmissin:)))
Evet akşam yemicem. Ama ne yapayım ekstra kalori olurrr.Hem kahve falan idare eder beni..
Ama cidden yogurt falan ye en azından rakibem, böyle bitirilmez günAyy teşekkür ederimm. 20 lik dişim çıkıyor aslında rahatsızım. İştahım yok. Bu yediğim bile fazla geldi inan.
Sen bence daha fazla kötü örnek olma.hayır tuzlu yemiş bi de insan tatlı kurabiye yer
Tam dayaklık dimi?Sen bence daha fazla kötü örnek olma.
O zamn yoğurt yiyeyim.Kız bu ne akşam salata yoğurt bişey ye olmaz böyle metoyu mahvedersin..
Olur ye hatta içine sebze falan kat cacıkımsı yapO zamn yoğurt yiyeyim.
Tatlıda almıştı ama ben tatlı kurabiye sevmem.hayır tuzlu yemiş bi de insan tatlı kurabiye yer
yoğurt ye hatta içinede varsa yarım salatalık doğra en azından salatalık bünyeni temizler ve tok tutarO zamn yoğurt yiyeyim.
Yoğurt protein sayılıyor mu??ben en azından hiç kilo almadım
hayır tuzlu yemiş bi de insan tatlı kurabiye yer
Protein yeeeeeeeeeee.. Beyaz protein ye.. Yumuttanın beyazı, yağsız pişmiş balığın beyaz eti, haşlanmış tavuk göğsü.. bunlardan birini en az 100-150 gr ye
Kapaklı kaba koy at buzluğa hiç birşey olmazTatlıda almıştı ama ben tatlı kurabiye sevmem.
Bu arda kurabiye buzluğa konur mu. Eşim çok almış malum bende yememek için ortadan kaldırmalıyım. Misafirmi çağırsam. Ama komşumda öğleden önce geldi. Ne oluyor canım diyecek
Maşallah muskammMenüm
7,45-13,30 ve 16,30da
1'er kase ayran aşı çorbası
Su 3,5 oldu 4 olur
Spor 45+60+60 dk yürüyüş.
ben tatlı tuzlu kurabiyelerimi buzdolabı poşetine koyup diftrize koyarım bişey olmadı şuana kadar 1-2 ay içinde de illa yiyen birisi çıkarTatlıda almıştı ama ben tatlı kurabiye sevmem.
Bu arda kurabiye buzluğa konur mu. Eşim çok almış malum bende yememek için ortadan kaldırmalıyım. Misafirmi çağırsam. Ama komşumda öğleden önce geldi. Ne oluyor canım diyecek
Oluurrr.Olur ye hatta içine sebze falan kat cacıkımsı yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?