- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.721
Evet dalicam yani az kaldi :)Tam dayaklık dimi?
Ohh be teşekkür ederim.Mutfak konusunda aşırı tecrübesizim yaaKapaklı kaba koy at buzluğa hiç birşey olmaz
Ani misafir gelince elinin altında olur.
Evet dalicam yani az kaldi :)
Pişmiş herşeyi buzluğa atabilirsin hamurişinden çorbaya kadar..Ohh be teşekkür ederim.Mutfak konusunda aşırı tecrübesizim yaa
Hemen buzluğa atayım.Tehlike arz ediyor.
içimi okuyosu n bugün muskacım korkuyorumOlur ye hatta içine sebze falan kat cacıkımsı yap
Sağolun yaaben tatlı tuzlu kurabiyelerimi buzdolabı poşetine koyup diftrize koyarım bişey olmadı şuana kadar 1-2 ay içinde de illa yiyen birisi çıkar
Bana arada öğret muskam
Adımın hakkını veriyorum.içimi okuyosu n bugün muskacım korkuyorum
bizim simit aşkımız çok masum kaldı candy hanım yanındaEvet dalicam yani az kaldi :)
Sen aklına geldikçe sor bilyorsam yardım ederim ben bilmiyorsam illa bilen biri çıkar..Bana arada öğret muskam
Yoksa kocam beni kapıya atacakk
Sen aklına geldikçe sor bilyorsam yardım ederim ben bilmiyorsam illa bilen biri çıkar..
Kolaymı öyle kapıya koymak 5. takımdan toplu dayak yer aklı başına gelir.....
Nohut daha geç haşlanmaz mıbende ayran aşı çorbası yapıyım bari yarın... bütün malzemeleri aynı anda haşlasak olur mu ki ?
Ben mercimekle nohutu aynı anda haşladım bulguru ayrı o çabuk oluyo çünkü..bende ayran aşı çorbası yapıyım bari yarın... bütün malzemeleri aynı anda haşlasak olur mu ki ?
Bişey daha öğrendimm..Ben mercimekle nohutu aynı anda haşladım bulguru ayrı o çabuk oluyo çünkü..
Ben mercimekle nohutu aynı anda haşladım bulguru ayrı o çabuk oluyo çünkü..
Tabiiki..
Hahahhahh arkamda kapı gibi takımım var de mi??
Pişince süzeceksin zaten kararmaz nohut..sadece bunları mı katıyoruz içine peki sonra mercimek siyah su salmıyor mu? nohutta kararısa :) al sana bi cahil daha :)) beni kim koysun kapıya bilmem :)
Benim adımı cıkarmıstınız ya kacamaga tesvik ediyor diye.. Bi daha düsünün bencebizim simit aşkımız çok masum kaldı candy hanım yanında
ayyy çok sevindim genelde akşamdan sonra bişey yemeyince yazmaya utanduydımGördüüm hurma cıs değil, Çikolata bir ısırık bir kare bile değil. Elma kurusuda cıs değil.
Listede olanlar bu kadar kasmıyo kaptanım adı lazım değil baş harficandy_candy
Senin menü tam puan merak etme.
inşallah alırsınız tatlım ben geçen sefer aldınız sandıydımSıkıntı yok çok şükür hayatım. Açıköğretim sınavlarıma çalısıyorum. 1 aya kadar sınavım var.
Birde memlekete gitme ihtimalimiz var. Aylar öncesinden bi araba mevzuumuz vardı da. Halledememiştik. Şimdi alma ihtimalimiz var. Hayırlısıyla inşallah.
amin tatlım allah herkesin bebesinin acısını gösterömesinMaşallah kaptanım liste mükemmel...
Bu arada alıntı yapamadım. Allah böceklerinizi size bağışlasın.. Acılarını göstermesin. Seni de başlarından eksik etmesin.
kızlar demiş canım mutlaka bişeyler yeee akşam menüsü nerde .. yaw bu nasıl menü ??
tamam tuzlu kurabiyeler cezalık ama akşam yemezsen sağlıklı birşeyler o zaman kızarım işte ..
koca günü sağlıksız 3 kurabiyeyle geçirip hem aç kalıp hemde sağlıksız beslenmiş olursun ..
yaa betüş nette 69 a 79 a taytlar var bacak zayıflatan ciddi ciddi onları düşünüyorum acaba işe yararmı kibu bacaklar nasıl incellcek yeaaaaaaaa.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?