Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy çok sevindim genelde akşamdan sonra bişey yemeyince yazmaya utanduydım
Yok yok güzeldi..
yaa betüş nette 69 a 79 a taytlar var bacak zayıflatan ciddi ciddi onları düşünüyorum acaba işe yararmı ki
İnanmayın kaptanım onlara..
İlle bişey yapacaksanız streç film sarıp bacaklarınıza öyle çıkın yürüyüşe.

kimyasal salgılıyo ne idüğü belirsiz.... ben karşıyım.....

inşallah alırsınız tatlım ben geçen sefer aldınız sandıydım
Aldık sayılırdı almaya gittiler ama bi sıkıntı çıkmış.Arabanın söylemedikleri bi sıkıntısı vrmış.Vaz geçti eşim. Bisüre kaynımınkini kullandık. Bize verdi ama şimdi yine arabasızızz

nilsub nerelerdesin şekerim
geldim geldim şekerim dedimya komşumun annesi öldü anneside burda komşumdu 2 gündür oradayım kuran okunuyor yemek dağıtıyorlar misafirlere ayaklarımın altı ağrıyor inanki siz neler yaptınız bide arada kursa gidip dersimi verip geliyorum yorgunluktan ölüyorum sen nasılsın kuran kursuna gidiyorum hayatım öğleden sonra

@muska77 d_mndc kızlar menüm
sabah 1 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta 1 domates yarım salatalık 2 kaşık lor 1 dilim tbe 1 fincan yeşil çay
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 elma 1 ceviz 1 bardak süt
ara 1 portakal 1 bardak süt
akşam 1 orta boy (büyük değil ama küçükte değildi)
haşlanmış patatese bol kıvırcık yeşil soğan maydanoz dere otu limon pul biber azıcık zeytinyağı salata gibi yaptım
su 2litre
spor birazdan yapıcam çocukları uyutunca o zaman yazarım

Allah rahmet eylesin canım atlamışım.
Allah yakınlarına sabırlar versin.
Bol bol koşturuyorsun yani
Bende iyiyim bu arada

Allah rahmet eylesin canım atlamışım.
Allah yakınlarına sabırlar versin.
Bol bol koşturuyorsun yani
Bende iyiyim bu arada
evlatlarına zor allah kimseyi annesiz bırakmasın komşum anne diye çok ağlıyor zor bi durum dünden beri başım ağrıyor kimse yok galiba baya lak lak yapmışsınız bakıyorumda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…