- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.741
Yok yok güzeldi..ayyy çok sevindim genelde akşamdan sonra bişey yemeyince yazmaya utanduydım
İnanmayın kaptanım onlara..yaa betüş nette 69 a 79 a taytlar var bacak zayıflatan ciddi ciddi onları düşünüyorum acaba işe yararmı ki
ayyy çok sevindim genelde akşamdan sonra bişey yemeyince yazmaya utanduydım
inşallah alırsınız tatlım ben geçen sefer aldınız sandıydım
amin tatlım allah herkesin bebesinin acısını gösterömesin
kızlar demiş canım mutlaka bişeyler ye
yaa betüş nette 69 a 79 a taytlar var bacak zayıflatan ciddi ciddi onları düşünüyorum acaba işe yararmı ki
Pişince süzeceksin zaten kararmaz nohut..
Yapabilirsen onları düdüklüde haşla 20-25 dk yeter.
Haa 1 gün için hepsinden 4er çorba kaşığı..
Tenceredede olur ama daha uzun haşlaman gerekir.hımmm peki deniyim bakiim.... amaan benim düdüklü fobim var :))nohutu da bekletmek gerekir şimdi dimi...
Olur tembel kedim benim olur.konserve haşlanmış nohut alsam nolur süper olmaz mı?
Ben yürüyüşe gidiyorum hanımlar iyi akşamlar.
Aldık sayılırdı almaya gittiler ama bi sıkıntı çıkmış.Arabanın söylemedikleri bi sıkıntısı vrmış.Vaz geçti eşim. Bisüre kaynımınkini kullandık. Bize verdi ama şimdi yine arabasızızzinşallah alırsınız tatlım ben geçen sefer aldınız sandıydım
Yağsız tepside hamsi yapacam eşim istedi. Ama geç oldu. Çok yemem.kızlar demiş canım mutlaka bişeyler ye
İyi akşamlar muskamBen yürüyüşe gidiyorum hanımlar iyi akşamlar.
geldim geldim şekerim dedimya komşumun annesi öldü anneside burda komşumdu 2 gündür oradayım kuran okunuyor yemek dağıtıyorlar misafirlere ayaklarımın altı ağrıyor inanki siz neler yaptınız bide arada kursa gidip dersimi verip geliyorum yorgunluktan ölüyorum sen nasılsın kuran kursuna gidiyorum hayatım öğleden sonranilsub nerelerdesin şekerim
ya sen hiçbişey yemiyosun inankiMenüm
7,45-13,30 ve 16,30da
1'er kase ayran aşı çorbası
Su 3,5 oldu 4 olur
Spor 45+60+60 dk yürüyüş.
Allah rahmet eylesin canım atlamışım.geldim geldim şekerim dedimya komşumun annesi öldü anneside burda komşumdu 2 gündür oradayım kuran okunuyor yemek dağıtıyorlar misafirlere ayaklarımın altı ağrıyor inanki siz neler yaptınız bide arada kursa gidip dersimi verip geliyorum yorgunluktan ölüyorum sen nasılsın kuran kursuna gidiyorum hayatım öğleden sonra
evlatlarına zor allah kimseyi annesiz bırakmasın komşum anne diye çok ağlıyor zor bi durum dünden beri başım ağrıyor kimse yok galiba baya lak lak yapmışsınız bakıyorumda :)Allah rahmet eylesin canım atlamışım.
Allah yakınlarına sabırlar versin.
Bol bol koşturuyorsun yani
Bende iyiyim bu arada
ay yazamamıştım o gün ne kadar güzel bir yer orası bol bol yüzüyosunuzdur ben çok severim yüzmeyi çok sanslısınız :)iyi akşamlar hanımlar ben geldim yine dün giremedim yoruldum yürüyüşte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?