- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.761
evt gerçekten çok güzel cennet gibiay yazamamıştım o gün ne kadar güzel bir yer orası bol bol yüzüyosunuzdur ben çok severim yüzmeyi çok sanslısınız :)
Hoşgeldinizz Sera ablaiyi akşamlar hanımlar ben geldim yine dün giremedim yoruldum yürüyüşte
Biraz öle olduevlatlarına zor allah kimseyi annesiz bırakmasın komşum anne diye çok ağlıyor zor bi durum dünden beri başım ağrıyor kimse yok galiba baya lak lak yapmışsınız bakıyorumda :)
Evet bende suya bayılırım. Yüzmesem bile yanında olmak mutluluk veriyor.ay yazamamıştım o gün ne kadar güzel bir yer orası bol bol yüzüyosunuzdur ben çok severim yüzmeyi çok sanslısınız :)
1-2 dkanız varsa size bişey sorabilir miyim.?şimdi spor zamanı görüşürüz..
Siz anlarsınız zannımcaşimdi spor zamanı görüşürüz..
Siz anlarsınız zannımca
Öğlen betüş demişti. Siyah noktalar için denediğiniz biçözüm var mı??
Kahve telvesiyle masaj demişti. Onuda deneyecem canım.d_mndc demişti bişeyler ona sorsana
salatalık suyu demişti bide galiba siyah noktalar içinKahve telvesiyle masaj demişti. Onuda deneyecem canım.
Kahve telvesiyle masaj demişti. Onuda deneyecem canım.
salatalık suyu demişti bide galiba siyah noktalar için
tamm canım bakayım.Sağolkahve telvesini sürüyosun kuruyunca fazla bastırmadan masaj yapıp elinle yuvarlak masaj yapıp ufalıyosun sonra soğuk suya yıkıyosun bir yerde rendelediğin salatalığın suyunuda burnuna sürüyosun oradaki gözenekleri sıkılaştırıyo..
benim bir arkadaş yumurta akı sürüyodu kuruyunca yoluyodu ama ben kokusu için cesaret edemedim canım youtubeda videoları var bak istersen ..
squat yapıldıbugünki menüyü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
ara
1 avuç elma kurusu
5-6 yaban mersini
öğle
2-3 çeri
tavuk ızgara
nane salatatlık
ara
1 avuç elma kurusu
1 kayısı
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
inş aradan sonra yemem
su
2,5 lt civarı
spor
4,5 km yürüyüş
130 squat yapılacak akşama
geldim geldim şekerim dedimya komşumun annesi öldü anneside burda komşumdu 2 gündür oradayım kuran okunuyor yemek dağıtıyorlar misafirlere ayaklarımın altı ağrıyor inanki siz neler yaptınız bide arada kursa gidip dersimi verip geliyorum yorgunluktan ölüyorum sen nasılsın kuran kursuna gidiyorum hayatım öğleden sonra
İyi geceler canımkimsecikler yok bende ufaktan yol alıyım bari.. arkadaşlar yarın cumadan önceki son günümüz ona göre boğazları tutalım .. kendinize cici davranın iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?