- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.381
85,4 * x/100=0,6Yüzdeni yanlış yazmışsın düzelttim canım..
tamam tamam buldum85,4 * x/100=0,6
854 * x =600
x=600/854
x=0,7025.. şeklinde hesapladım nerde hata yaptım ki ?
Önemli değil fıstığımhaftaya iyice alışırım kuşum kusurabakma
peki tatlım deniycem valla bu acıyla yaşanmazHemeroit için her sabah açkarna 1 çay kaşığı çörekotu çiğne yut.
Benimkini geçirdi...
Ayy iyi bilirim yürüyünce bile kanama yapar..peki tatlım deniycem valla bu acıyla yaşanmaz
Ben dayanıyorum zayıflamak uğruna hatta eşim yüzmeye yazdırdı birde spor salonunda ağırlık yapıyorum birde Kick boks yada pilates yapdedi bende istersen olimpiyatlara katılayım dedim herif bozdu kilomla
Ben onun için geldimbtlbetul selam vermek için diğer kızlarda sağolsun kaynattık bende bir daha gelmem
Günaydııın bebişlerim...
Allahım sana şükürler olsun aç geçen bir günün sonunda kahvaltı yapabilmek ne büyük bir nimetmiş...
ne lanetmiş arkadaş bu bendeki
bak gördün mü bi mesajımla nasıl kestim bütün muhabbeti
çiğnerim çiğnerim.. patlıcan saplarını kaynatmış suyunu içmiş insanım bunuda yaparım .. benimki kanamalı değil ama işte wc çıkma sorunum olduğundan buda eşantiyon olarak yanında geldiAyy iyi bilirim yürüyünce bile kanama yapar..
Geçiriyor her gün düzenli yap.
Çiğneyemezsen havanda döv bir çay kaşığını suyla yut..
Simit falan yok bana bu hafta! Zerre tatlı da sokmayacagım agzıma. O kilo haftaya cumaya düşecek o kadar!
Çok şükür...meyvelerini toplamışsın neyseki :)
Ooo o zaman kesin iyi gelir..çiğnerim çiğnerim.. patlıcan saplarını kaynatmış suyunu içmiş insanım bunuda yaparım .. benimki kanamalı değil ama işte wc çıkma sorunum olduğundan buda eşantiyon olarak yanında geldi
vakvakımız şuan kanatlarını kesiyo sanırım sesi çıkmıyo :))))))))))kız ördek düştüün düştüün yoksa seni de geçerim bilesin :)))
Ne yapıyoduk çorba günü mü ayran aşı mı yulaf mı? Söyleyin de bitsin bu çilem
çiğnerim çiğnerim.. patlıcan saplarını kaynatmış suyunu içmiş insanım bunuda yaparım .. benimki kanamalı değil ama işte wc çıkma sorunum olduğundan buda eşantiyon olarak yanında geldi
bende yarın çorba günümü yapsam acaba ? 3 gün mü yapıyoduk bu çorba gününü?o zaman yolunmuş tavuğa döner :)) organik vak vak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?