- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.461
selam şekerlerim daha hediyem gelmeden haberi geldi:))) oy ben ne kadersizim hiç bir işim olaysız olmaz .
Ama kallisim bak ikimizde doğru tahminlerde bulunmuşuz . hediyem elime geçer geçmez resmini ekleyeceğim :)) ben kallis gibi günlerce bekleyemem çatlarım resmen
kırılmamışsa ekle mustangım kaçgündür şehir şehir gezip durdu :roflol:selam şekerlerim daha hediyem gelmeden haberi geldi:))) oy ben ne kadersizim hiç bir işim olaysız olmaz .
Ama kallisim bak ikimizde doğru tahminlerde bulunmuşuz . hediyem elime geçer geçmez resmini ekleyeceğim :)) ben kallis gibi günlerce bekleyemem çatlarım resmen
aaa bana da bi tahmin lütfen :dilcikar:hey allahın delisi ekle bakalım ..:roflol::roflol: evet biz birde bir doğru tahminde bulunduk birde cedricim kime yollayacak onuda tahmin etmiştim içimden bakalım doğru çıkacakmı...
kırılmamışsa ekle mustangım kaçgündür şehir şehir gezip durdu :roflol:
aaa bana da bi tahmin lütfen :dilcikar:
bu yazdıklarına göre benim vücut dogal kilosuna geldi sanırsam galiba heralde kallisim -tatlicadiarzu-
sana sistem çalışmadı be bijom:roflol:
evet yazdığıma göre doğal kilonu buldun bakalım değiştirebilecekmisin cocoyada yazmıştım bunu öyle bırakmıştı:roflol:
Şeniz yok anacım bu benim çizelge deyil kaydirigubbakcemile3a-a-a-aaa çizelgem kalmış yok yahu onu dün aeben için deneme yaptım siliyim.. yakında yapıcam inşallah bende...
aynen katılıyorum diyet yapıyorum diyen insan kilo alıyor ..... bende o yüzden bol bol doyana kadar yiyyorum ....kaydirigubbakcemile3 o zaman insanın yiyesi bile gelmiyor gerçekten .kafamçokkarıştı....diyetlerin yüzde doksan dokuzu başarısızlıkla sonuçlanır..kilonuzu diyetle kontrol altına alamadığınız için kendinizi başarısız mı hissediyorsunuz...
suçlu siz değilsiniz..
diyet bedene kıtlık mesajı verir...bedeniniz bu kıtlığın sizin tarafınızdan suni olarak yaratıldığını bilmez ki..
derhal kendisini korumaya alarakaz kaloriyle yetinebilmek için metabolizmanızı yüzde kırk oranında düşürür..
diyet bittiğinde bırakın fazla yemeyi o incecik arkadaşlarınız kadar bile yeseniz kilo alırsınız..
her diyetten sonra bedenin metabolizmasını yeniden ayarlaması 14 ay sürer.. sonuç; verdiğiniz kiloların üzerine yüzde on kadar daha fazla kşlo alırsınız..
ideal beden ölçülerine kavuşmanız için bedeninizi aç bırakmanız değil beslemeniz gerekir..
diyet yaptığınızda yiyecek tek düşünceniz haline gelir.. yasak yiyecekler daha cazip görünürler gözünüze..ama yinede kendinizi kontrol etmeye çalışırsınız.. sarkacın bir ucunda kontrol varsa diğer ucuda kontrol dışılıktır... bu yüzden her diyet aşırı yemekle son bulur.. kendinizi başarısız hissedersiniz..
falz kiloların dört nedeni vardır:
öğrenilmiş sağlıksız beslenme alışkanlığı
diyet
duygusal açlığı yiyecekle giderme çabası
hareketsizlik..
valla hiç tv lerde öyle değil ama yok 1 dk boş vaktim yok, yok sonda takıcam artık yoğunluktan bilmemne.. her programa zayıflattığı kişileri getiriyo ozondan bahsediyo her pzt trt de çıkıyo + başka programlara falan.. e insan bunları görünce güvenesi geliyo.. işte ben bu yüzden interneti cok seviyorum..
sirkeyi de düzenli olarak 1 aydan fazla kullanmadım canlarım alışmasın vücut diye.. 1 hafta falan oldu kullanalı, 1 ay olunca yine bırakırım..
günaydın canım kaydirigubbakcemile5
herkese günaydın ben de kahvaltımı yaptım şimdi çayımı içiyorum.. ben de su topladım farkındayım 62.9 çıkmaya başladım birkaç gündür.. slim çayı aldım 2 gündür içiyorum başka ne yapabilirim sizce ödem için?
ben almanya canim .. bilmiyordummm : /// bi kagit vardi attim ama gidip tarihten ogrenebilirim diymi? herhangi bir durumda?
canım sanırım telefonla ararsan da isminden ve tarihinden konşimento numarasını bulurlar ordan da sana söylerler nerde olduğunu kargonun.. ben yurtdışı yurtiçi o numarayla çok kayıp kargo bulmuşumdur kaydirigubbakcemile3 en azından nerde diye bakıp merak gideriyodum.. almanya uzak mesafe yoldadır yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?