Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

metabolizmanız sizin doğal termostatınızdır.. aşırı yediğinizde metabolizmanız yüzde yetmiş beş hızlanarak doğal kilonnuzu korumaya çalışır.. yani aldığınız kalori miktarına göre daha fazla kilo almanız gerekirken hiçte o kadar kilo almazsınız.. ama duygusal açlığınızı doyurmak için daga fazla yiyorsanız hareketsiz bir yaşam biçimi sürüyorsanız sağlıksız besleniyorsanız diyetle bedeninize işkence yapıyorsanız zavallı metabolizmanız ne yapsın...

selam şekerlerim daha hediyem gelmeden haberi geldi:))) oy ben ne kadersizim hiç bir işim olaysız olmaz .
Ama kallisim bak ikimizde doğru tahminlerde bulunmuşuz . hediyem elime geçer geçmez resmini ekleyeceğim :)) ben kallis gibi günlerce bekleyemem çatlarım resmen

diyetlerin yüzde doksan dokuzu başarısızlıkla sonuçlanır..kilonuzu diyetle kontrol altına alamadığınız için kendinizi başarısız mı hissediyorsunuz...
suçlu siz değilsiniz..
diyet bedene kıtlık mesajı verir...bedeniniz bu kıtlığın sizin tarafınızdan suni olarak yaratıldığını bilmez ki..
derhal kendisini korumaya alarakaz kaloriyle yetinebilmek için metabolizmanızı yüzde kırk oranında düşürür..
diyet bittiğinde bırakın fazla yemeyi o incecik arkadaşlarınız kadar bile yeseniz kilo alırsınız..

her diyetten sonra bedenin metabolizmasını yeniden ayarlaması 14 ay sürer.. sonuç; verdiğiniz kiloların üzerine yüzde on kadar daha fazla kşlo alırsınız..

ideal beden ölçülerine kavuşmanız için bedeninizi aç bırakmanız değil beslemeniz gerekir..
diyet yaptığınızda yiyecek tek düşünceniz haline gelir.. yasak yiyecekler daha cazip görünürler gözünüze..ama yinede kendinizi kontrol etmeye çalışırsınız.. sarkacın bir ucunda kontrol varsa diğer ucuda kontrol dışılıktır... bu yüzden her diyet aşırı yemekle son bulur.. kendinizi başarısız hissedersiniz..

falz kiloların dört nedeni vardır:
öğrenilmiş sağlıksız beslenme alışkanlığı
diyet
duygusal açlığı yiyecekle giderme çabası
hareketsizlik..

hey allahın delisi ekle bakalım ..:roflol::roflol: evet biz birde bir doğru tahminde bulunduk birde cedricim kime yollayacak onuda tahmin etmiştim içimden bakalım doğru çıkacakmı...

diyetler size nasıl beslenmeniz gerektğini söyler.. şu kadardan fazla kalori almamanız gerektiğini söyler.. oysa bedeniniz ihtiyacı olan besini yemeniz için o yiyeceğe karşı sizde bir arzu uyandırır bedeninizin isteğine göre değil diyet listenize göre beslendiğinizde o yemekten ne tat alırsınız ne doyum...,kilolu olmak bedenin normal hali değildir
kilo sorunu olmayan insanların nasıl yediğini hiç gözlemledinizmi..,normal insanlar bedenlerinin ihtiyaçlarına göre beslenir ve yediklerinden zevk alırlar... normal kiloda insanlar karınları acıkınca yer yemek saati geldiği için değil..
normal kiloda insanlar, yemekle takıntılı bir ilişki yaşamaz gün boyu yiyeceklerle ilgili düşünüp durmazlar.. normal kiloda insanlar da bazen çok yerler ama bu yüzden kendilerini suçlu hissetmezler..,
normal kiloda insanlar her şeyi yerler.. arada bir zararlı yiyeceklerden bile yerler..
normal kiloda insanlar arada bir yedikleri tatlılardan dolayı suçluluk duymazlar.. normal kiloda insanlar başkalarının önünde az yerken mutfakta gizli gizli atıştırmazlar...

kırılmamışsa ekle mustangım kaçgündür şehir şehir gezip durdu :roflol:
hey allahın delisi ekle bakalım ..:roflol::roflol: evet biz birde bir doğru tahminde bulunduk birde cedricim kime yollayacak onuda tahmin etmiştim içimden bakalım doğru çıkacakmı...
aaa bana da bi tahmin lütfen :dilcikar:

bu yazdıklarına göre benim vücut dogal kilosuna geldi sanırsam galiba heralde kallisim -tatlicadiarzu-

sana sistem çalışmadı be bijom:roflol:

evet yazdığıma göre doğal kilonu buldun bakalım değiştirebilecekmisin cocoyada yazmıştım bunu öyle bırakmıştı:roflol:

sana sistem çalışmadı be bijom:roflol:

evet yazdığıma göre doğal kilonu buldun bakalım değiştirebilecekmisin cocoyada yazmıştım bunu öyle bırakmıştı:roflol:

gitmemmm bırakmammm 61 e gelince halay çekicem uzun uzun onun hayallerindeyim :roflol:

bakıyorum sen de çizelge falan yapmışın kallisim bomba gibi geri mi dönüyorum diyosun sen bize şimdiiii kaydirigubbakcemile5

a-a-a-aaa çizelgem kalmış yok yahu onu dün aeben için deneme yaptım siliyim.. yakında yapıcam inşallah bende...
Şeniz yok anacım bu benim çizelge deyil kaydirigubbakcemile3

kalişim verilen adresten yapıyorum güzelim ama hep aynı yazı çıkıyor sistem kabul etmiyor diyor..
çizelgeyi buraya bırakıyorum bi el at boş vaktınde canım ya .... .

Son düzenleme:
aynen katılıyorum diyet yapıyorum diyen insan kilo alıyor ..... bende o yüzden bol bol doyana kadar yiyyorum ....kaydirigubbakcemile3 o zaman insanın yiyesi bile gelmiyor gerçekten .kafamçokkarıştı....

gunaydın bijoux um gordum sabah ama cıkmam gerekdı kusura bakma.topoglunun gercekden vaktı yok.o yuzden randevuyla calısmıyor.gıdıyosun yerıne beklıyosun sıra ne zaman gelırse.mesela dıger unlu dıyetısyenlerın ofısınde yardımcı doktorlar var bu adam yalnız calısıyo.cokda zayıflatıyo zaten parayı verınce tutuyosun kendını 80 lıraymıs ıkı yıl once seansı.odem benımde sıksık derdım.su ıcerek cozuyorum bu sorunu gunde yarım lıtre olarak 2 lt artırıyorum gunluk su mıktarımı
arkadaslar ben hedıyemı henuz yollayamadım.ptt almadı sımdı acıklıyamıyorum sebebını.tnt ye verıcem ama p tesı ancak sanırım yada c tesı.bana kım gonderıcek merak edıeyorum dogrusu.kallıste degıl o zaman bıjoux da degıl chocalate de.e kım o zaman.

hediyelerinizi güle güle kullanın bayanlar :) ben bugun niyetliyim canımda hiç bişi istemiyor acıkmadımda keşke hep böle olsa :) gecede dikkatli yedim iftrardada aşırıya kaçmayacam inşallah....

tartım bozuldu ya açkende 70 gösteriyo tokkende 70 gösteriyo :sinifsinif: tam sırasını buldumafoldumben... komşununkiyle tartılcam artıkın napalım bu hafta verdiğimi sanmıyorum ama olsun başı çekmek önemliydi :))

ya benim hediyemde yoldamikiii:sinifsinif::sinifsinif:
nasil heycanliyim bende

benim yolliycagim arkadasim yakin almali hediyesini2 hafta oldu neredeyse..acaba kim ..acaba begenicek mi

bana gelicek ki.. kim yolliycak.. icine biseyler yazzsa bari uzun uzun bir mektup.. o herseyden cok mutlu eder beni

pia cım tam olarak nerdeydin sen?
vallaha ben de çok merak ediyorum hediyeyi değil de bana kim göndericek diye.. yavaş yavaş sırlar çözülüyor sıra bize de gelsin ayolll -tatlicadiarzu-
ben kücük bi not koymuştum umarım mustangcım begenir.. netten baktım kayıtlarda dağıtıma cıktı yazıyor delikafadulden

aslında siz de verilen kağıttaki kodla netten takip edebilirsiniz gönderinizi..

fedexle yolliycaktim ama arkadasim (ozur dilerim ) ücretine ragmen bir garanti vermeyince ( garantisi var söyle pakedim kaybolmiycak bana geri gelicek ama son zamanlarda saniyorum bu terör olaylariyla ilgili cogu paket acilip geri yollaniyormus)
bende deutsche post ile yolladim
daha oncede deutsche post ile yollamistim biraz gec gitmisti ama gitmisti .. o yuzden erken verdim ben

ben almanya canim .. bilmiyordummm : /// bi kagit vardi attim ama gidip tarihten ogrenebilirim diymi? herhangi bir durumda?

canım sanırım telefonla ararsan da isminden ve tarihinden konşimento numarasını bulurlar ordan da sana söylerler nerde olduğunu kargonun.. ben yurtdışı yurtiçi o numarayla çok kayıp kargo bulmuşumdur kaydirigubbakcemile3 en azından nerde diye bakıp merak gideriyodum.. almanya uzak mesafe yoldadır yerimseniben

selamlar bayanlar...
cedricim sen benim yollamadığımı nereden biliyorsun ki anlamadım daha benim ağzımdan hediye lafı çıkmadı ki :)) ama tutmuş hadi söliyim sana değil benimki..
inşallah hepinizin ki sorunsuz gider arkadaşlar geç olsunda sorunsuz olsun..

aebenim aynen kopyalıyorsun hayatım çizelgen hazır...mesajı alıntı yaparak al istersen böyle kopyalayamazsın bide profiline bırakayım orda böyle çıkmaz belki...

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wSIR2XE/weight.png

fıstıklar kızım çizim yapıyor 2 dakika aldım kaçıyorum...

insaalllaahhh.. oruc nasil gidiyor?
annecigimde orucluymus az önce telefonda konustumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…