- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.721
:)))Yurudum valla bi ara yere yapisacaktim yorgunluktan :)
Yurudum valla bi ara yere yapisacaktim yorgunluktan :)
Biraz daha kaynaştık mı buluruz sana da :) kişisel olarak anlamada biz uzun boyluları sevmiyoruz pek 7 cüce yizde biraz;D:) bana ne diyceksiniz merak ettim
O zamaaaan spora asilalimbugun bende öğleni kaçırdım biraz dışardaydım
Burda verirsin canim, kesinlikle motivasyon kaynagi burasıValla guzelmis ben bi zayiflayimta tavus kusu olmayada raziyim :)
Evet bi de o var, o da simidi cok sevdigimdenmormartııııııııı diyoruzzzzzz
Simit yemedimkahvaltıda ne yedinde fazla kaçtı bakalım
Evet kesinlikle ara öğün yapicamYok canım kaçamak yapmadım tuvalet sorunum var da ondan inmiyo kilo takıldı.. Öyle yap cnm ara öğünler birşeyler yiyince ana öğünlerde daha dengeli yeniyor..
Evet canim sana sormustum +700 dediginden. Iste ben de kilomu anlamamistim, kacamak bile yok +300 ciktimBana sorduysan ben yaptim ama cok bisey degildi yani
Yazsin yazsin cezasiz iflah olmayacagiz biz@muska77 bir başlıyormuş ceza yazmaya iflahımızı keser inanki
İyimis yap yap bu arada sen kac kiloydunaferin çekirge.... sıra bende akşam sporumu birazdan yapıcaz ortimle
Him anladim bizde averel oluruz :)Biraz daha kaynaştık mı buluruz sana da :) kişisel olarak anlamada biz uzun boyluları sevmiyoruz pek 7 cüce yizde biraz;D
79 canım ya 83.5 ile başladım burda 1ayda 4.5 kilo verdim arkadaşlarımı çok öpüyorumİyimis yap yap bu arada sen kac kiloydun
Cok iyimis valla hedef kac peki79 canım ya 83.5 ile başladım burda 1ayda 4.5 kilo verdim arkadaşlarımı çok öpüyorum
Ya sorma bende öğlen kaçırdım bugün şimdi seni daha iyi anlıyorum insan dışarda oldumu zor oluyor evde hepsi düzenli oluyor ara öğün yemediğim için zorlanıyorum dışarda:)
O zamaaaan spora asilalim
Burda verirsin canim, kesinlikle motivasyon kaynagi burası
Evet bi de o var, o da simidi cok sevdigimden
Simit yemedimpide fazla kacti biraz. Yumurta, salatalik, domates falan onlari saymiyorum da pide cok yedim
Evet kesinlikle ara öğün yapicam
Evet canim sana sormustum +700 dediginden. Iste ben de kilomu anlamamistim, kacamak bile yok +300 ciktim
Yazsin yazsin cezasiz iflah olmayacagiz biz
Bilmem doğru da olabilir :) ne çıktı sonuç bakalımHanimlar bu avm'lerde yag oranini olcen dijital tartilar dogru olcuyor mu?ona gore sevinecegim de :))
Ben oglen kacamak yaptimYa sorma bende öğlen kaçırdım bugün şimdi seni daha iyi anlıyorum insan dışarda oldumu zor oluyor evde hepsi düzenli oluyor ara öğün yemediğim için zorlanıyorum dışarda:)
55 yada 58 istiyorum çünkü ben doğumlarımda aldım kiloCok iyimis valla hedef kac peki
Aynen hayatım bu akşam motor takmam lazım:)Ben oglen kacamak yaptimaksam spor beni bekler
İns istedigin kiloya inersin55 yada 58 istiyorum çünkü ben doğumlarımda aldım kilo
Ekledim canim. Tok karnina olculdum. Kilodan ote yag oranim doğruysa ona cok sevindim ama emin de olamadim...Bilmem doğru da olabilir :) ne çıktı sonuç bakalım
Hayatım burda bırakmadığımız surece hep beraber vericez kiloları :)İns istedigin kiloya inersin
Vayyy vayyy baksen gıcıksın kızım sen tescilli gıcık çatladım şuan kıskançlıktan:|Ekledim canim. Tok karnina olculdum. Kilodan ote yag oranim doğruysa ona cok sevindim ama emin de olamadim...
Verelim verelim artik istedigim kiloya inmek istiyorum gecen bi yerde okudum sevdigin yemegi yersen istedigim kiyafeti giyemezsin diye :)Hayatım burda bırakmadığımız surece hep beraber vericez kiloları :)
Ama boyle yaparsaniz uzulurum ki benVayyy vayyy baksen gıcıksın kızım sen tescilli gıcık çatladım şuan kıskançlıktan:|
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?