Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dünden beri siteye girmeye çalışıyorum bir türlü bağlanamadım ve sizi çok merak ettim. Cepten giriyorum Ankaradaki herkes iyi mi
İyiyiz canım, herkesten haber aldık çok şükür. Kollontai ve annesinin de Eskişehir'de oldugunu varsayıyoruz tabi, ben öyle hatırlıyorum.

İyiyiz canım, herkesten haber aldık çok şükür. Kollontai ve annesinin de Eskişehir'de oldugunu varsayıyoruz tabi, ben öyle hatırlıyorum.
Rahatladım biraz, dünden beri kıvranıyorum bir iki kişi var tanıdığim onun dısında Ankarada hep sizler varsınız. Öldüm meraktan. Fakat yine de iyi olamıyorum. İlk patlamada ben kıl payı kurtulmuştum fakat yaşadığıma bile sevunmeye utanmıştım. Ben kendime gelemiyorum dünden beri biz ohh iyiyiz dedik sadece bugünlük peki acı haberi alanlar onlar nolucak. Yarın bizim kapımızı da çalmıycak mı böyle kahpe ölümler. Kötüyüm kızlar ama yine de aramızda kalmanıza sevindim

Şansımıza yaşıyoruz resmen.. Söylenecek söz çok ama maalesef değişen hiçbir şey yok. Ben de dünden beri bir şekilde kafamı dağıtmaya çalışıyorum, düşünmemeye çalışıyorum çünkü düşündükçe kötü oluyorum.

Ben icemiyom ya kimse gormeden tek sekerli yap benimkini:)

ben kahvaltıdan sonraki arada yapınca sade yapıyorum yanında 1 tane kuru incir yiyiyorum o zaman iyi oluyorrr

yanında bir kare çikolata veririm olmaz mı bak ne kadar iyi niyetliyim

valla her şekilde sade içerim yanında birşey aramam pek..
hatta kahve yapmaya vaktim olmadığında bir kaşık kahveyi azıma atıp su içtiğimi bilirim yeterki o an canım kahve istesin

Kiz kahve yararli olurmu bende esime yapinca oglum kave diye geziniyo yaninda sakin verme diyorum esime oda zavallim korkumdan veremiyo simdiden alismasin biz kahveylemi buyuduk:)))

Aynen ya bi gelse yazin sicaktan yemekte yenmiyo zaten ben dondurmada yemem pek zaten dondurma yeyin diyo diyetisyenler yesemde bisey olmaz anca soguk seyler tuketirim azcikta oyoe kilo verrim tabi herkes benim gibimi bilemiycem:)
Bu ne kadar yiyecek içecekten bahsetmişsiniz yaa
Şurda oruç insan var canım.

Peki o minicik hassas midelerine zararı olmaz mı

çok geçmiş olsun valla haftasonu dünyadan bi haber uyuklayarak ve gezerek geçirdim şimdi öğrendim patlamayı dün akşam olmuş galiba.. takımda da çok ankaralı var geçmişi okumaya devam ediyorum şimdi umarım kötü bi haber yoktur

kızlar muska ile görüştüm hava yağışlı olduğu için göğüs kafesi şişmiş yatıyormuş selamı var hepinize

ay çok şükür yaa hiçbir mesajı beğenmemiş etiketlendiği.. gözlerim dolu dolu okuyordum valla sayfaları öldük öldük dirildik burda yaaa

Bizim bugunku pilates de iptal edilmis, o yüzden aksam kendim yapacagım sporumu. Haberlesip yapabiliriz rakibem

Mutluluk kiloları ama kilolar hic mutluluk vermiyor
Sormaaa kesimde diyor çok zayıflama sana bakarlar istemiyorum :))) bende diyorum ama zayıf olunca sağlıklı mutlu olucam
Peki o minicik hassas midelerine zararı olmaz mı
Valla cnm olacağını sanmıyorum her gün sabah aksam içirmek doğru değil zaten büyüklere bile fazlası zarar.. Haftada 1 sen birşey olacağını sanmıyorum çikolata seker daha zararlı.. Ben 9 yaşıma kadar hazır icicek icmedim kola diye siyah üzüm suyu icirirmis annem.. Çikolata tatlı falan hic yedirmemis.

Ohh sefanız olsun canım. Bizimde en büyük hobimiz belgesel izlemek.
Çok severiz hatta TV paketimizin yarısı belgesel.. O yetmiyor gece uyurken izliyoruz. Elektronik belgesellerin asigiyim mesela motor araba iç akşamı dış modifiyesi falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…