Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu arada ülkemizin bası sağolsun. Cok üzgünüz ölenleri tanıyıp tanımamak ben ailem için hiç önemli değil an be an takip ediyoruz elimizden sadece bu geliyor sadece üzülüyoruz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin.kardeşi kardese düşürmesin. Dısarı cıkmaya korkar olduk. Bıktım artık Suriye konusundan ülke olarak fazlasıyla yaptık gerekeni artık asıl olayla ilgilense su devlet büyükleri dediklerimiz.

Geçmiş olsun tatlım
sağol canım :) ay sorma bi mızmızlar şuan...
sağol sende :)
İyiyim eşim öğlenci onunla oturduk belgesel izliyoruz foklar falan var
eee.... yapcak başka bişe bulamadınız mı kızzzzz.....
Kızlaar 5 mile varmı??
Acaba bilen linkini atsa ben bulamaddım.
bende görmedim hiç 5 mile
Ayy nilsuu çok tatlısın.
Hemen kanım kaynadı sana
Kaç yaşındasınn.??
Küçük görünüyorsunn.
herkes öyle söyler :)ay sağol canım 32 genetik bizde annemde ablamda teyzelerim hep genç görünürüz:)
Kızlar o zaman aksam 7 yada 8 de sporumuzu yapalım olur mu ?
8 de başlayalım müsaitse herkes...
Ya ben venüsü izledimm.Bana göre aşırı duygusaldı.Ama çok tatlıydı.. Zaten bunların flimleri güzel oluyor.Hint filmide severim bu arada
ben tam kore aşığıyım :)
Kızz ben korudum onu rakibemi bile karşıma aldım
evet beni dövmeye yürüyerek gelicek

eşimle belgesel hastasıyız bizz .. haberleri gece 2 ye kadar izledik sabah bünyemiz kaldırmadı açmadı hep aynı konuşmalar her olayda birbirlerini suçlamalar siyasetten öğğkk geldi .. kimse elini taşın altına koymuyo birbirleriyle uğraşıcakları kadar terörle uğraşılsaydı şu siyaset geçmişinde ..30 yıldır aynı muhabbet devam etmezdi.
hem kuzucum ben seni dövmeye gelirmiyim aşkolsun sen bana lazımsın ortişim rakibemm beniimmm mucukksss

Canım börek küçük bi yarım bilimse bişeycik olmaz.
Zaten başkada bişey yememişsin.

Tesekkurler tatlim normal degeri 11 olmasi gerek demis yumurtlama olmasi icin bilemedim yani bna ilac verdi ama onlarda yara oldugu icin

ben cumaya göre 200 gram vermişim bugün sabittim .. muska77 , nilsub
bu arada menümü yazıyım bulgur pilavı partisi yaptım resmen :)
kahvaltı
3 yeşil zetin
1kk peynir
1 yumurta haşlama
1 dlm kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
yarım domates yarım salatalık
ara türk kahvesi sade
öğlen 3 yemek kaşığı yeşil bakla 2 kaşık yoğurt
ara 1 tük kahvesi sade 2 saat sonra sade soda + yarım limon
6 yk kaşığı bulgur pilavı
akşam 3 yemek kaşığı yoğurt 1/4 yeşil elmayı yoğurdun içine rendeledim üstüne tarçın döküp yedim ..
su 3 lt sabah 1 mil akşam 3 mil yapıcam 8 de
bu arada kahvem 2 defa oldu her önüne gelen kahve içirdi zorla sabah eşimle kahve içtim akşam üstü komşum yapıp gelmiş mecbur ayıp olmasın diye içtim ..

Canım menün çok güzel öğlen yediğin için bulgur bişey yapmaz
Kahvelerdeşekersiz içtiğin için zararı yok.Bazen ben 3 kupa içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…