- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.201
sağol canım :) ay sorma bi mızmızlar şuan...Geçmiş olsun tatlım
sağol sende :)Gecmis olsun canım..
Allah razı olsun
Ben iyiyim Betüş ama muska'yı ben de merak ettim açıkçasıNormalde bu saatte girmiş olmaz mıydı?
kollontai Eskişehir'de Sera Abla da Ankara üzerinden onun yanına geçecekti diye hatırlıyorum ama?
eee.... yapcak başka bişe bulamadınız mı kızzzzz.....İyiyim eşim öğlenci onunla oturduk belgesel izliyoruz foklar falan var
bende görmedim hiç 5 mileKızlaar 5 mile varmı??
Acaba bilen linkini atsa ben bulamaddım.
herkes öyle söyler :)ay sağol canım 32 genetik bizde annemde ablamda teyzelerim hep genç görünürüz:)Ayy nilsuu çok tatlısın.
Hemen kanım kaynadı sana
Kaç yaşındasınn.??
Küçük görünüyorsunn.
8 de başlayalım müsaitse herkes...Kızlar o zaman aksam 7 yada 8 de sporumuzu yapalım olur mu ?
ben tam kore aşığıyım :)Ya ben venüsü izledimm.Bana göre aşırı duygusaldı.Ama çok tatlıydı.. Zaten bunların flimleri güzel oluyor.Hint filmide severim bu arada
evet beni dövmeye yürüyerek gelicekKızz ben korudum onu rakibemi bile karşıma aldım
sağol canım :) ay sorma bi mızmızlar şuan...
sağol sende :)
eee.... yapcak başka bişe bulamadınız mı kızzzzz.....
bende görmedim hiç 5 mile
herkes öyle söyler :)ay sağol canım 32 genetik bizde annemde ablamda teyzelerim hep genç görünürüz:)
8 de başlayalım müsaitse herkes...
ben tam kore aşığıyım :)
evet beni dövmeye yürüyerek gelicek
geçmiş olsun canımHastalık ve moral bozukluğu sebebiyle olsa gerek kilom 69.3
bugun daha iyiyim çok şükürr.Ama kilom hala sabitt.Yaa ayran aşı gününde bile sabitti. Şaşırıyorum artıkbugun tenizlokti yemekti anca bitti tatlim ustune bide esime borek yaptim simdi dinlemiyorum sen nasilsin
Canım börek küçük bi yarım bilimse bişeycik olmaz.Kizlar menumu yazayim cok iyi giderken aksam pek guzel olmadi
sabah
1dilim peynir
3 dilkm kizarmis tb ekmegi
zeytin domates salatalik
ogle
birazcik haslanmis tavuk gogsu
aksam
yarim patatesli borek
su 3lt spor suan yok ama temizlik yaotim30 dk da yururum
Tesekkurler tatlim normal degeri 11 olmasi gerek demis yumurtlama olmasi icin bilemedim yani bna ilac verdi ama onlarda yara oldugu icinKadın hastalıkları uzmanı ne yapman gerektiğini söyleyecektir sıkma canını hamilelik sırasında bu hormon düşerse bebeğin düşme tehlikesi oluyor ve doktorlar progesteron diye bi ilaç var onu verirler ben kullandım ama sende ki durumu hiç duymamıştım iyi bi doktora git istersen. Gecmis olsun canım
Şanslısın canım. Ne güzel 25 falan görünüyon. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin.herkes öyle söyler :)ay sağol canım 32 genetik bizde annemde ablamda teyzelerim hep genç görünürüz:)
Bana uyar.Sen ne yapacan.8 de başlayalım müsaitse herkes...
Ama ben duygusal şeylere gelemem yaa :))ben tam kore aşığıyım :)
Geçmiş olsun hayatım.Konuyla ilgili bi malumatım yok malesefTesekkurler tatlim normal degeri 11 olmasi gerek demis yumurtlama olmasi icin bilemedim yani bna ilac verdi ama onlarda yara oldugu icin
hepimize evlatlarımızla uzun sağlıklı mutlu ömürler versin:)Şanslısın canım. Ne güzel 25 falan görünüyon. Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin.
Bu arada bebelere de geçmiş olsun
lesli 2 mile yapayım diyorum ama her yerim ağrıyoBana uyar.Sen ne yapacan.
Canım menün çok güzel öğlen yediğin için bulgur bişey yapmazben cumaya göre 200 gram vermişim bugün sabittim ..muska77 , nilsub
bu arada menümü yazıyım bulgur pilavı partisi yaptım resmen :)
kahvaltı
3 yeşil zetin
1kk peynir
1 yumurta haşlama
1 dlm kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
yarım domates yarım salatalık
ara türk kahvesi sade
öğlen 3 yemek kaşığı yeşil bakla 2 kaşık yoğurt
ara 1 tük kahvesi sade 2 saat sonra sade soda + yarım limon
6 yk kaşığı bulgur pilavı
akşam 3 yemek kaşığı yoğurt 1/4 yeşil elmayı yoğurdun içine rendeledim üstüne tarçın döküp yedim ..
su 3 lt sabah 1 mil akşam 3 mil yapıcam 8 de
bu arada kahvem 2 defa oldu her önüne gelen kahve içirdi zorla sabah eşimle kahve içtim akşam üstü komşum yapıp gelmiş mecbur ayıp olmasın diye içtim ..
Daha annelik duygusunu tatmadığım için önce kendimi düşünüyom.hepimize evlatlarımızla uzun sağlıklı mutlu ömürler versin:)
Olsun yalesli 2 mile yapayım diyorum ama her yerim ağrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?