- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.141
Aman tek oyle olsun kaptanim bizde korkmustuk gecmis olsun muskaaaaakızlar muska ile görüştüm hava yağışlı olduğu için göğüs kafesi şişmiş yatıyormuş selamı var hepinize
Gecmis olsunkızlar muska ile görüştüm hava yağışlı olduğu için göğüs kafesi şişmiş yatıyormuş selamı var hepinize
kızlar muska ile görüştüm hava yağışlı olduğu için göğüs kafesi şişmiş yatıyormuş selamı var hepinize
İyi hadi çok şükür iyimiş geçmiş olsunkızlar muska ile görüştüm hava yağışlı olduğu için göğüs kafesi şişmiş yatıyormuş selamı var hepinize
Kaçtın hayatım sen?Bugun tartildim 79.100 geldim
Carsamba gunu 80 cuma gunu 79.500 pazarteside 79.100Kaçtın hayatım sen?
İyiyim eşim öğlenci onunla oturduk belgesel izliyoruz foklar falan varİyiyim güzelim. Evet ya hava korkunç görünüyor. Karakış geri döndü valla. Sen nasılsın? Keyifler nasıl?
Kızlaar 5 mile varmı??hem birbirimi gaza getirelim hiç spor yapasım yok yoksa
bu akşam kordineli bi şekilde leslile 4 miles yapalım müsaitsen burdan konuşalım başlayalım sonrada bitirince devam ederiz konuşmaya olarmı ?
hem birbirimi gaza getirelim hiç spor yapasım yok yoksa
Kızlar bugunde birlikte sözleşsek benim de kaç gündür hiç yapasım gelmiyor.Havalardan heraldeOlur cnm ben 7 de musaitim spor için
Ayy nilsuu çok tatlısın.
Ayy umarım öyledir tatlım inş ben yanlış anlamışımdirGecmis olsun canım..
Allah razı olsun
Ben iyiyim Betüş ama muska'yı ben de merak ettim açıkçasıNormalde bu saatte girmiş olmaz mıydı?
kollontai Eskişehir'de Sera Abla da Ankara üzerinden onun yanına geçecekti diye hatırlıyorum ama?
Ahh ah mutluluk kilolari bunlard_mndc bu arada yazdıgını gördüm de dün cevaplayamadım. Fotodaki halim balayından yani kilo almadan önce. Gerçi sanıyorum şu anki kilomdaydım o sıralarda da, her şey evliliğe adapte olduktan sonra başladı :)
Bizim bugunku pilates de iptal edilmis, o yüzden aksam kendim yapacagım sporumu. Haberlesip yapabiliriz rakibemKızlar bugunde birlikte sözleşsek benim de kaç gündür hiç yapasım gelmiyor.Havalardan heralde
Bi güneşli bi yağışlı içimi karartıyorr.
Mutluluk kiloları ama kilolar hic mutluluk vermiyorAhh ah mutluluk kilolari bunlar
8'e daha rahat yetisirim sanırım benKızlar o zaman aksam 7 yada 8 de sporumuzu yapalım olur mu ?
Vayyy vayyy baksen gıcıksın kızım sen tescilli gıcık çatladım şuan kıskançlıktan:|
Ama boyle yaparsaniz uzulurum ki ben
Şaka kız gıcık derken şaka yaptım ama kıskandım derken ciddiyim
Yaa karışmayın vak vakımavalla doğruysa on numara ki bence doğrudur o boya o kilo bencede mükemmelll
Seviyorum bu hatunu yaYaa karışmayın vak vakıma
Yokluğumu fırsat bilip hemen gömdünüz kızı
Kıskanma ne olur çalış seninde olurrrrr
Çok iyi olur canım.Bizim bugunku pilates de iptal edilmis, o yüzden aksam kendim yapacagım sporumu. Haberlesip yapabiliriz rakibem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?