- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.121
600 küsür mesajı görünce dedim zati direkCandy de "ben yoktum ya, ondan" der kesin
Gunaydin cnm gecmis olsunGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) benim ufaklıklar hasta oldu gece nasıl gıcık bi öksürük uyutmadı çocukları birazda ateş yaptı bugün doktora götüreceğim gelince görüşürüz öptüm...
GunaydinnnGünaydın arkadaşlarım.
Geçmiş olsun tatlımGünaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) benim ufaklıklar hasta oldu gece nasıl gıcık bi öksürük uyutmadı çocukları birazda ateş yaptı bugün doktora götüreceğim gelince görüşürüz öptüm...
Morordekten haber geldi aksam iyiymis .. Diğerlerini bende merakvediyorum . Sera ablada ankaraya gitti kollontainin yanına.. muska varmorordek ??? sağ mısınız oğluuuum?
Kızzz biz hafta içinde konuşuyoruz..600 küsür mesajı görünce dedim zati direk
grubum için kendimi feda ediyor ve haftasonları girmiyorum
Günaydın tatlım aksamdan beri fırtına var nasılsın ?Günaydın arkadaşlarım.
İyiyim güzelim. Evet ya hava korkunç görünüyor. Karakış geri döndü valla. Sen nasılsın? Keyifler nasıl?Kızzz biz hafta içinde konuşuyoruz..
Günaydın tatlım aksamdan beri fırtına var nasılsın ?
Morordekten haber geldi aksam iyiymis .. Diğerlerini bende merakvediyorum . Sera ablada ankaraya gitti kollontainin yanına.. muska var
Gecmis olsun canım..Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) benim ufaklıklar hasta oldu gece nasıl gıcık bi öksürük uyutmadı çocukları birazda ateş yaptı bugün doktora götüreceğim gelince görüşürüz öptüm...
Allah razı olsun600 küsür mesajı görünce dedim zati direk
grubum için kendimi feda ediyor ve haftasonları girmiyorum
Ben iyiyim Betüş ama muska'yı ben de merak ettim açıkçasımorordek ??? sağ mısınız oğluuuum?
kollontai Eskişehir'de Sera Abla da Ankara üzerinden onun yanına geçecekti diye hatırlıyorum ama?Morordekten haber geldi aksam iyiymis .. Diğerlerini bende merakvediyorum . Sera ablada ankaraya gitti kollontainin yanına.. muska var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?