Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77
Cuma menüm
Kahvaltı: ayran aşı
Ara: ayran aşı:
Öğle: ayran aşı
Akşam: ayran aşı+ 2 but
Su: 2.5 litre
Spor yok

Cumartesi:
Sahur: 1 avuç çerez+ çay + kahve
İftar: 1 dilim ekmek + ton balığı + maydonoz+ 2but ve yarım patates
1 avuç çerez
Su: 2 litre
Spor yok

Pazar:
Sahur yok
İftar: 1 tabak etli sulu köfte- çeyrek dil. ekmek
kahve- çay
1 avuç çerez
Su: 2 litre
Spor yok

Günaydın herkese hayırlı bir gün olsun inşallah :) benim ufaklıklar hasta oldu gece nasıl gıcık bi öksürük uyutmadı çocukları birazda ateş yaptı bugün doktora götüreceğim gelince görüşürüz öptüm...

Geçmiş olsun tatlım

Gunaydin kizlar bende merak ettim muskayi kaptanimiz baska biyere gitnisti galiba sera ablada eskisehire gecicekti kollontai bugun hastaneye yatcakya bitek muska kaliyo oda girmistir dedim girdim baktim yok bu saate kadar coktan girerdi ins bi sorun yoktur

Gecmis olsun canım..
600 küsür mesajı görünce dedim zati direk

grubum için kendimi feda ediyor ve haftasonları girmiyorum
Allah razı olsun
morordek ??? sağ mısınız oğluuuum?
Ben iyiyim Betüş ama muska'yı ben de merak ettim açıkçası Normalde bu saatte girmiş olmaz mıydı?
Morordekten haber geldi aksam iyiymis .. Diğerlerini bende merakvediyorum . Sera ablada ankaraya gitti kollontainin yanına.. muska var
kollontai Eskişehir'de Sera Abla da Ankara üzerinden onun yanına geçecekti diye hatırlıyorum ama?

d_mndc bu arada yazdıgını gördüm de dün cevaplayamadım. Fotodaki halim balayından yani kilo almadan önce. Gerçi sanıyorum şu anki kilomdaydım o sıralarda da, her şey evliliğe adapte olduktan sonra başladı :)

Unutmadan dünkü menümü de yazayım, yoksa arada kaynayacak.

muska77 (ne olur bak buralara merak ediyoruz )

Kahvaltı: 3 yk yulaf, 1 kücük muz, biraz süt karıstırıp lapa yapıp yedim
Ogle: 1 porsiyon tavuk şiş, 2 yk bulgur pilavı, salata, 1 dilim ekmek (sınavda cok acıktıgımdan pilav ve ekmek bir arada gibi oldu), 1 bardak ayran
Ara: 1 avuctan az kuruyemis (cogunlugu leblebi ve cok az yer fıstıgı), 1 sade soda
Aksam: 1 kaseden az pirinc corbası, 2 yk nohut, biraz yogurt
Su: 2-2.5 lt, 1 fincan yeşil çay
Spor yok
Puanım 2 sanırım?

Sabah da kontrol icin tartıldım tamamen sabitim 60.7

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…