Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba

haberim yok bizde hep çizgi film acıyo çocuklar haberde izleyemiyorum morordek le konuştum biraz önce bişey demedi haberi yok galiba

fox ta izliyorum şuan 15 dk olmuş kızılayda

bende açtım şimdi allahım yardımcıları olsun

içim resmen buz kesti ..Allahım ülkemizin her bir karış toprağını bu tarz hainlere karşı koru yarabbim ..

tamam hayatım benim bile keyfim kaçtı başım çatlıyor umarım herkes iyidir

Kizlar ya benimde annemle ablam ordaydi yakinlarmis oldum oldum dirildim ulasana kadar cok sukur iyiler yapanlarin Allah belasini versin artik bunlarin koku kurusun insAllah

Nasil biseydir bu ya Rabbim firsat vermesin bunlara artik tv lerdede yatin yasagi geldi cok kotu oldum ya

Kızlar hepimize geçmiş olsun artık ne denir şaşıyorum. Başkentimizin orta yerinde oluyor artık ve insanlar bunu 2 gün sonra unutuyorlar
Artık bizim için alışılagelen bi olay olarak kanıksandı.Allah yardımcımız olsun.Alllah zalimlerin belasını versin.
Ne durumlara geldik artık gözümüzü açmalıyız yaa
Çok üzülüyorum.

Kimsenin umuruna gelmiyor bu patlamalar. Cizre de olaylı mahallelerde bina kalmamış. sur yüksekova aynı şekilde kimin gıkı çıkıyor Allah aşkına
Askerimiz polisimizin öldüğü yetmedi şimdide sıra vatandaşta

Bende dun gec uyumustum sabah oglum erken kaldirdi gun icinde uyusuk gezdim uyumamak cok kotu ya kafana taktigin bisey varsa omur kisa vlla hic biseye degmiyo
Evet rakibem haklısın. Ömür cabucak geçiyor. Elle tutulur bişeye sıkkın değilim ama genel olarak durgunluk var.
İnşallah düzenime geri dönerim. Yoksa böyle olmuyor.

Katılıyorum canım buraları zaten vaz geçilmiş toprak görüyorlar. Bari başkentde düzen olsun.

Ben oralardaki olaylara da karşıyım, barış bir şekilde sağlanmalı. Sadece bu kadar dibimizde bir olay olduğundan fazla etkilendim galiba..

Katılıyorum canım buraları zaten vaz geçilmiş toprak görüyorlar. Bari başkentde düzen olsun.

benim kastettiğim o değildi yalnız. hiç bir ananın evladı böyle şerefsiz bir pusu da ölmemeli öldürülmemeli.... ama sen devletsen başkent kalendir onu koruyamıyorsan diğer yerlerde ki ağarlığının mevzusu olmaz demek istedim. bir yetersizlik veya bir usulsüzlük var demek istedim. çok anlamam siyasetten ama bu işler bu kadar kolay olmamalı... 3 kere üst üste olmamalı... kodamanlara bir şey olmuyor, gariban halkın durakta bekleyen, otobüste evine giden evladına yapıyolar bunu.... dünyadan bi haber 19 -20 yaşındaki çocuklara kıyıyorlar....

Evet malesef canım. Dediğin gibi olan garibana oluyor

Kizlar menumu yazayim cok iyi giderken aksam pek guzel olmadi
sabah
1dilim peynir
3 dilkm kizarmis tb ekmegi
zeytin domates salatalik
ogle
birazcik haslanmis tavuk gogsu
aksam
yarim patatesli borek
su 3lt spor suan yok ama temizlik yaotim 30 dk da yururum

Hayir deger bu ve bana yumurtlama olmuyo denildi
Kadın hastalıkları uzmanı ne yapman gerektiğini söyleyecektir sıkma canını hamilelik sırasında bu hormon düşerse bebeğin düşme tehlikesi oluyor ve doktorlar progesteron diye bi ilaç var onu verirler ben kullandım ama sende ki durumu hiç duymamıştım iyi bi doktora git istersen. Gecmis olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…