- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.181
ördeğim akşam kollontai aradı beni canım eskişehirde semoştan bahsetmedi ama bişey olsaydı söylerdiİyiyiz canım, herkesten haber aldık çok şükür. Kollontai ve annesinin de Eskişehir'de oldugunu varsayıyoruz tabi, ben öyle hatırlıyorum.
Progesteron ilacı kullanman gerek diye biliyorum hamile misinKizlar bisey sorcam size progesteron degeriniz kacti. Sizin yukseltmek icin ne yapmaliyim benim 2,26 aklima takildi ya
kızlar ankarada patlama olmuş ankaradaki arkadaşların durumu nasıl ?!!!! aayyy kollontai orda sera ablada gidicekti diğerleri ne yaptı acaba
haberim yok bizde hep çizgi film acıyo çocuklar haberde izleyemiyorummorordek le konuştum biraz önce bişey demedi haberi yok galiba
fox ta izliyorum şuan 15 dk olmuş kızılayda
bende açtım şimdi allahım yardımcıları olsun
içim resmen buz kesti ..Allahım ülkemizin her bir karış toprağını bu tarz hainlere karşı koru yarabbim ..
Ben iyiyim hanımlar, bizim evimiz merkeze uzak ama patlamanın oldugu yer Kızılay, Ankara'nın göbegi. Herkesin işi düşer, gezmeye gider vs vs. @muska77toplight iyi misiniz sizler de??
Moralim cok bozuldu, bizler de olabilirdik yani orada. Tüm arkadaslarımı arıyorum tek tek nasıl olduklarını ögrenmek icin...
Spora katılamayacagım maalesef, bu moralle spor düsünecek halim kalmadı
ya kuzenim kızılayın orada güvenlik görevlisi bugün izinli onun yerine nöbetçi arkadaşı var sanırım o vefat etmiş kendi kuzenim için sevinemiyorum bile nasıl bir dünyada yaşıyoruzumarım iyidirler ..
yok benimde elim ayağım buz kesti bende yapamıycam spor falan bugünlük es geçiyorum ..
tamam hayatım benim bile keyfim kaçtı başım çatlıyor umarım herkes iyidir
Kizlar ya benimde annemle ablam ordaydi yakinlarmis oldum oldum dirildim ulasana kadar cok sukur iyiler yapanlarin Allah belasini versin artik bunlarin koku kurusun insAllah
Nasil biseydir bu ya Rabbim firsat vermesin bunlara artik tv lerdede yatin yasagi geldi cok kotu oldum ya
Kızlar hepimize geçmiş olsun artık ne denir şaşıyorum. Başkentimizin orta yerinde oluyor artık ve insanlar bunu 2 gün sonra unutuyorlaryayın yasağı gelmesine karşıyım bu tarz şeyleri unutmaması lazım insanların yoksa birşey olmamış gibi iki gün sonra hayat normale dönüyoo.. insanlara neler olduğunu ,terörün insanlara ne yaptığını ülkemize neler yaptığını göstereceksin ki birlik beraberlik güçlensin ..
Katılıyorum canım buraları zaten vaz geçilmiş toprak görüyorlar. Bari başkentde düzen olsun.ne saçma şeyler yahu....başkente sahip çıkılamıyor... evden mi çıkmayacak insanlar çoluğu çocuğu okula yollamaya korkçak insan nasıl iş anlamadım...
Kimsenin umuruna gelmiyor bu patlamalar. Cizre de olaylı mahallelerde bina kalmamış. sur yüksekova aynı şekilde kimin gıkı çıkıyor Allah aşkınabence de ölenlerede saygısızlık dizilere de yayın yasağı gelsin madem !!! aynen onu düşünüyorum ben de bu ölenlerin aileleri, arkadaşları, akrabaları, seferber oldu şimdi ben bile kuzenimden haber almak için koşturdum kaç kişinin canı yandı ciğeri yandı kaç kişinin evi barkı yıkıldı ..
Hayir deger bu ve bana yumurtlama olmuyo denildiProgesteron ilacı kullanman gerek diye biliyorum hamile misin
Evet rakibem haklısın. Ömür cabucak geçiyor. Elle tutulur bişeye sıkkın değilim ama genel olarak durgunluk var.Bende dun gec uyumustum sabah oglum erken kaldirdi gun icinde uyusuk gezdim uyumamak cok kotu ya kafana taktigin bisey varsa omur kisa vlla hic biseye degmiyo
Katılıyorum canım buraları zaten vaz geçilmiş toprak görüyorlar. Bari başkentde düzen olsun.
Ben oralardaki olaylara da karşıyım, barış bir şekilde sağlanmalı. Sadece bu kadar dibimizde bir olay olduğundan fazla etkilendim galiba..Kimsenin umuruna gelmiyor bu patlamalar. Cizre de olaylı mahallelerde bina kalmamış. sur yüksekova aynı şekilde kimin gıkı çıkıyor Allah aşkına
Askerimiz polisimizin öldüğü yetmedi şimdide sıra vatandaşta
Çok şükür iyisiniz kaptanım.kızlar muska ile görüştüm hava yağışlı olduğu için göğüs kafesi şişmiş yatıyormuş selamı var hepinize
İyiçok şükür hayatım.Sen nasılsın.. Akşam kaynatalım mı??Telden giriyorum eve gidince geçmiş msj bakarım ebru gelmişsin naber:)
Yedirmem rakibemiSeviyorum bu hatunu ya
Canım rakibem benim
Katılıyorum canım buraları zaten vaz geçilmiş toprak görüyorlar. Bari başkentde düzen olsun.
Sağol canım.NasılsınAllah kabul etsin tatlim biz onlari dun konusmustuk
sana sözüm yok canım.Kızz ben korudum onu rakibemi bile karşıma aldım
tabiki hayatım. Başkentte olması zaten daha fazla içleracısıBen oralardaki olaylara da karşıyım, barış bir şekilde sağlanmalı. Sadece bu kadar dibimizde bir olay olduğundan fazla etkilendim galiba..
Evet malesef canım. Dediğin gibi olan garibana oluyorbenim kastettiğim o değildi yalnız. hiç bir ananın evladı böyle şerefsiz bir pusu da ölmemeli öldürülmemeli.... ama sen devletsen başkent kalendir onu koruyamıyorsan diğer yerlerde ki ağarlığının mevzusu olmaz demek istedim. bir yetersizlik veya bir usulsüzlük var demek istedim. çok anlamam siyasetten ama bu işler bu kadar kolay olmamalı... 3 kere üst üste olmamalı... kodamanlara bir şey olmuyor, gariban halkın durakta bekleyen, otobüste evine giden evladına yapıyolar bunu.... dünyadan bi haber 19 -20 yaşındaki çocuklara kıyıyorlar....
Ayy bugun tenizlokti yemekti anca bitti tatlim ustune bide esime borek yaptim simdi dinlemiyorum sen nasilsinSağol canım.Nasılsın
Kadın hastalıkları uzmanı ne yapman gerektiğini söyleyecektir sıkma canını hamilelik sırasında bu hormon düşerse bebeğin düşme tehlikesi oluyor ve doktorlar progesteron diye bi ilaç var onu verirler ben kullandım ama sende ki durumu hiç duymamıştım iyi bi doktora git istersen. Gecmis olsun canımHayir deger bu ve bana yumurtlama olmuyo denildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?