- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.221
daha öncede olmuşmuydu ben üşüttü grip sandım ödemmi yapıyo vücudu kıyamam ben onamuska77 canım geçmiş olsun. Vucudun yine ödem yapmış. Allah şifa versin
ben görmedim kızz 5ile 6 yok galibabtlbetul betüşümmm sende leslie 5veya 6 mile videoları var mı?
Netten baktım ama 1-2 dklık videolar var..
koluna romatizma varmış o yüzden göğsüne vuruyor demekki yağmurlu havalarda ağrısı çok oluyormuşş malesef allah acil şifa versin bütün hastalara..daha öncede olmuşmuydu ben üşüttü grip sandım ödemmi yapıyo vücudu kıyamam ben ona
benimki daha fena yedikçe yiyesim geliyor daha regl de olamadım ...ben cumaya göre 200 gram vermişim bugün sabittim ..muska77 , nilsub
bu arada menümü yazıyım bulgur pilavı partisi yaptım resmen :)
kahvaltı
3 yeşil zetin
1kk peynir
1 yumurta haşlama
1 dlm kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
yarım domates yarım salatalık
ara türk kahvesi sade
öğlen 3 yemek kaşığı yeşil bakla 2 kaşık yoğurt
ara 1 tük kahvesi sade 2 saat sonra sade soda + yarım limon
6 yk kaşığı bulgur pilavı
akşam 3 yemek kaşığı yoğurt 1/4 yeşil elmayı yoğurdun içine rendeledim üstüne tarçın döküp yedim ..
su 3 lt sabah 1 mil akşam 3 mil yapıcam 8 de
bu arada kahvem 2 defa oldu her önüne gelen kahve içirdi zorla sabah eşimle kahve içtim akşam üstü komşum yapıp gelmiş mecbur ayıp olmasın diye içtim ..
verin gazı yoksa kaçıcam haberiniz olsunOlsun ya
Yap sakın pes etme...
Sen yapmazsan her yerin daha çok ağrır.( buna bende pek inanmadım ama )
Açılırsın işte
doğru o tarz bir sıkıntısı vardı ben yeni üye olduğumda da birgün bu şekilde ağrısı olmuştu hatırladımkoluna romatizma varmış o yüzden göğsüne vuruyor demekki yağmurlu havalarda ağrısı çok oluyormuşş malesef allah acil şifa versin bütün hastalara..
3+3 oldu sana 6 :) yada 3+2 yaparız napalımben görmedim kızz 5ile 6 yok galiba
Maşallah canım.Abartı bişey görmedim.Regldendir şişkinliğin. Olsanda rahatlasan ben bile stres yaptım yaamuska77 d_mndc kızlar menüm nedense yediğim herşey fazlaymış gibi geliyoo bana daha regl de olamadım
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sonra küçük kahve fincanına 1 çay kaşığı jacobs kahve attım şekersiz sütsüz metabolizmam hızlansın diye onu içtim
kahvaltı 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 4 zeytin 1 dtbe 2 bardak şekersiz çay
ara 1 portakal
öğlen 2 tane ızgara tavuk pirzola 1 kase yoğurt
ara 1 yeşil ekşi elma
akşam 1 kase kapuska yemeği 1 kase yoğurt 1 minicik muz 2 çay kaşığıda tahin pekmez yedim
su 2litre spor birazdan yapıcam
psikolojik galiba sanki kilo veremicem gibi geliyor artık neden acaba?Maşallah canım.Abartı bişey görmedim.Regldendir şişkinliğin. Olsanda rahatlasan ben bile stres yaptım yaa
koltuk yapıştı bırakmıyor toto ne yapsınkızlar 8 de canlanalım lütfen totolar kalksın ..
Evet malesef canım. Geçende ayğım davul gibi diyordu. Allah yardım etsin sürekli hastalık çok zordaha öncede olmuşmuydu ben üşüttü grip sandım ödemmi yapıyo vücudu kıyamam ben ona
Bende sankiben görmedim kızz 5ile 6 yok galiba
tamam karar verelim ne yapıyoruz şimdi ? kaç miledoğru o tarz bir sıkıntısı vardı ben yeni üye olduğumda da birgün bu şekilde ağrısı olmuştu hatırladım
3+3 oldu sana 6 :) yada 3+2 yaparız napalım
Aminkoluna romatizma varmış o yüzden göğsüne vuruyor demekki yağmurlu havalarda ağrısı çok oluyormuşş malesef allah acil şifa versin bütün hastalara..
hehe ben poşet giydim resmen ilk kez yapıcam bayadır yapmıyodum taa gençken yapardım zayıflıyım diye spor yaparken :)Son 59 dk
hoppp çekirgee bir yere zıplayamazsın otur oturduğun yerde spor yapcaz bende ev temizledim ama bak burdayımverin gazı yoksa kaçıcam haberiniz olsun
kız bende öyleydim ama bu sabah 85,2 dim 84 e 200 gram kaldı onuda görünce kırılma falan kalmıycak bekle az sabret adet olunca hızlanıcaksın inan sakın bırakmaa totoları salmak yookkkkpsikolojik galiba sanki kilo veremicem gibi geliyor artık neden acaba?
ben 3 diyorum ama umarım yaparım 35 dk yapan 45 dk yapar diye düşünüyorum :)tamam karar verelim ne yapıyoruz şimdi ? kaç mile
Kaçmak yok şekerimm. Atlarım süpürgeme gelirim kapınaverin gazı yoksa kaçıcam haberiniz olsun
bi umut 78 rakamını böyle özlemle beklicemi hiç düşünmezdim:)Kaçmak yok şekerimm. Atlarım süpürgeme gelirim kapına
Kırarım kafanı
Yok öyletembellik o sporr yapılıcak ona göree
Bak bu cuna 78 olucaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?