Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

muska77 d_mndc kızlar menüm nedense yediğim herşey fazlaymış gibi geliyoo bana daha regl de olamadım
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
sonra küçük kahve fincanına 1 çay kaşığı jacobs kahve attım şekersiz sütsüz metabolizmam hızlansın diye onu içtim
kahvaltı 1 yumurta yarım domates yarım salatalık 4 zeytin 1 dtbe 2 bardak şekersiz çay
ara 1 portakal
öğlen 2 tane ızgara tavuk pirzola 1 kase yoğurt
ara 1 yeşil ekşi elma
akşam 1 kase kapuska yemeği 1 kase yoğurt 1 minicik muz 2 çay kaşığıda tahin pekmez yedim
su 2litre spor birazdan yapıcam

benimki daha fena yedikçe yiyesim geliyor daha regl de olamadım ...

koluna romatizma varmış o yüzden göğsüne vuruyor demekki yağmurlu havalarda ağrısı çok oluyormuşş malesef allah acil şifa versin bütün hastalara..
doğru o tarz bir sıkıntısı vardı ben yeni üye olduğumda da birgün bu şekilde ağrısı olmuştu hatırladım
ben görmedim kızz 5ile 6 yok galiba
3+3 oldu sana 6 :) yada 3+2 yaparız napalım

Maşallah canım.Abartı bişey görmedim.Regldendir şişkinliğin. Olsanda rahatlasan ben bile stres yaptım yaa

hehe ben poşet giydim resmen ilk kez yapıcam bayadır yapmıyodum taa gençken yapardım zayıflıyım diye spor yaparken :)
hışır hışır dolanıyom evde
verin gazı yoksa kaçıcam haberiniz olsun
hoppp çekirgee bir yere zıplayamazsın otur oturduğun yerde spor yapcaz bende ev temizledim ama bak burdayım
psikolojik galiba sanki kilo veremicem gibi geliyor artık neden acaba?
kız bende öyleydim ama bu sabah 85,2 dim 84 e 200 gram kaldı onuda görünce kırılma falan kalmıycak bekle az sabret adet olunca hızlanıcaksın inan sakın bırakmaa totoları salmak yookkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…