- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.241
ok 3 olsun ebru duydunmu kızzben 3 diyorum ama umarım yaparım 35 dk yapan 45 dk yapar diye düşünüyorum :)
ne poşeti kızzz...hehe ben poşet giydim resmen ilk kez yapıcam bayadır yapmıyodum taa gençken yapardım zayıflıyım diye spor yaparken :)
hışır hışır dolanıyom evde
hoppp çekirgee bir yere zıplayamazsın otur oturduğun yerde spor yapcaz bende ev temizledim ama bak burdayım
kız bende öyleydim ama bu sabah 85,2 dim 84 e 200 gram kaldı onuda görünce kırılma falan kalmıycak bekle az sabret adet olunca hızlanıcaksın inan sakın bırakmaa totoları salmak yookkkk
kızz gün gelcek 58 bekliycezz ..bi umut 78 rakamını böyle özlemle beklicemi hiç düşünmezdim:)
olsun buluşalımda kızz onu bunu bırakta beni geçersensen bozuşuruz ona göreeeeekızz gün gelcek 58 bekliycezz ..
bence sen beni yanına bekliyosun ama ben diyim anca 70 de buluşuruz
valla bir bacağımı bir çop poşetinin içine diğerinide çöp poşetinin içine belimede spor kemeri taktım gayet hazır bekliyorum start düdüğününe poşeti kızzz...
ne dicem bu cumartesi çarşıya inicem spor ayakkabısı almak için hangisi daha uygun ince tabanlımı kalın tabanlımı ? bilgin varmı?valla bir bacağımı bir çop poşetinin içine diğerinide çöp poşetinin içine belimede spor kemeri taktım gayet hazır bekliyorum start düdüğünü
poşeti alt tarafından kesip bacaklarıma giydim üstünede tayt giydim kıpraşmasınlar diye ama genede hışır hışırım
bilememm geçebilirimde .. betüş bile kollontaiye meydan okudu neden olmasınolsun buluşalımda kızz onu bunu bırakta beni geçersensen bozuşuruz ona göreeeee
ben bu haftadan bahsetmiyorum kilo olarak yetişicen bana bide benden önce 75 görürsen o zaman senbilememm geçebilirimde .. betüş bile kollontaiye meydan okudu neden olmasın
hehe sen bana meydan okumamışmıydın kız bu hafta kork benden diyee .. al işte sporu yapcaz kiloları vericez bide hastalanırsan ooo tamam açık ara öndesin
tatlım altı tırtıklı al kaymamak içinince tabanlılar iyice inceler için diyorum genelde olimpik koşular için orta yükseklikte al belini zorlar iyice yüksek tabanlılar varya dolgu topuk gibi olanlar ondan alma.. bende alıcam bi tane .. aşağıdaki gibi birşey almayı düşünüyorum hem ucuz hem sağlam hemde Türk malı ..sonuçta sporda kullanıcaz fazla pahalıya gerek yok sağlam olsun yeter..ne dicem bu cumartesi çarşıya inicem spor ayakkabısı almak için hangisi daha uygun ince tabanlımı kalın tabanlımı ? bilgin varmı?
hehehe ama sen beni gaza getiriyosunben bu haftadan bahsetmiyorum kilo olarak yetişicen bana bide benden önce 75 görürsen o zaman sen
tamam yok çok kalın tabanlı olması zaten evde spor yapmak için dışarda giymicemtatlım altı tırtıklı al kaymamak içinince tabanlılar iyice inceler için diyorum genelde olimpik koşular için orta yükseklikte al belini zorlar iyice yüksek tabanlılar varya dolgu topuk gibi olanlar ondan alma.. bende alıcam bi tane .. aşağıdaki gibi birşey almayı düşünüyorum hem ucuz hem sağlam hemde Türk malı ..sonuçta sporda kullanıcaz fazla pahalıya gerek yok sağlam olsun yeter..
Eki Görüntüle 1795408
ay bana bu hafta bişey oldu deliricem kız neden kilo veremiyorum acaba tamam regl diyoruz ama bu kadar etkiler mi yahuuuuhehehe ama sen beni gaza getiriyosunyapma bence gaza gelirsem tutamazsın
iyi işte böyle birşey işini görür bence . bende alınca bu tarz birşey şimdi evde giyerim ileride belki spor salonuna yazılırsam orada giyerim ..tamam yok çok kalın tabanlı olması zaten evde spor yapmak için dışarda giymicem
tatlım vericeksin bak gör hatta aynı hıza geri dönüceksin 1 hafta durması normal bide adet olsan ooo.. kız kan değerlerine baktırsana çok mu geciktin belki hormonaldir.. yumurtan birşeye kafan takıldığında bazen çatlamaz ben 3 ay olamadım bir ara.. sağlık ocağına git sabah aç karnına kan ver bence bir görün hormonlarına baksınlar..ay bana bu hafta bişey oldu deliricem kız neden kilo veremiyorum acaba tamam regl diyoruz ama bu kadar etkiler mi yahuuuu
ama ben her zaman 30 gün dönerim bazen 35 36 gün anormal bir durum yok çok şükürde olaydım kurtulurdumiyi işte böyle birşey işini görür bence . bende alınca bu tarz birşey şimdi evde giyerim ileride belki spor salonuna yazılırsam orada giyerim ..
tatlım vericeksin bak gör hatta aynı hıza geri dönüceksin 1 hafta durması normal bide adet olsan ooo.. kız kan değerlerine baktırsana çok mu geciktin belki hormonaldir.. yumurtan birşeye kafan takıldığında bazen çatlamaz ben 3 ay olamadım bir ara.. sağlık ocağına git sabah aç karnına kan ver bence bir görün hormonlarına baksınlar..
ay ne güzel burda yok spor salonu malesef olsaydı giderdim yalnız eve koşu bandı istiyorum ....iyi işte böyle birşey işini görür bence . bende alınca bu tarz birşey şimdi evde giyerim ileride belki spor salonuna yazılırsam orada giyerim ..
tatlım vericeksin bak gör hatta aynı hıza geri dönüceksin 1 hafta durması normal bide adet olsan ooo.. kız kan değerlerine baktırsana çok mu geciktin belki hormonaldir.. yumurtan birşeye kafan takıldığında bazen çatlamaz ben 3 ay olamadım bir ara.. sağlık ocağına git sabah aç karnına kan ver bence bir görün hormonlarına baksınlar..
iyi canım bende dört gözle ayın 24-25 ini bekliyorum :))ama ben her zaman 30 gün dönerim bazen 35 36 gün anormal bir durum yok çok şükürde olaydım kurtulurdum
bende düşündüm ama evim çok küçük inşallah kendi evime çıktığımda alıcam :) ondan bir süre salonlara mahkumum canım işe girmezsem havuza ve spor salonuna yazılcam yaza ..ay ne güzel burda yok spor salonu malesef olsaydı giderdim yalnız eve koşu bandı istiyorum ....
doktor bana yüzme yap kesin dedi normal spor belini daha fazla sakatlar dedi suyun içinde sakatlanmazsın dedi ama burda yok malesef yüzme kursu bu yazın annemlerin yanına samsuna gidicem deniz yürüyerek 10 dakika annem bisikletlerle gidersiniz abinle dedi 2- 3 tane bisiklet var orda heryere bisiklet ile gidiyorlar yazın:)iyi canım bende dört gözle ayın 24-25 ini bekliyorum :))
bende düşündüm ama evim çok küçük inşallah kendi evime çıktığımda alıcam :) ondan bir süre salonlara mahkumum canım işe girmezsem havuza ve spor salonuna yazılcam yaza ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?