Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanimlar ben 8'e yetisemeyecegim siz başlayın spora. Markete falan gittik oyalandim ister istemez. Artik yetistigim yerde katilirim:)
Cepten girdiğim icin de okuyamadım mesajlari ama bilgisayara geçince okuyacagim
hımm peki

Bugunku menumu yazayim kizlar
Sabah
Dort zeytiz az peynir salatalik az patates kizartmasi biber bi dilim ekmek
Ogle bir kase corba bi dilim ekmek
Ara ogun
Elma
Aksam
Az kuru fasulye yogurt salata
1litre su 40 dakika yuruyus
tatlım menün çok güzel
canım çorba içtiğinde ekmek yeme ikisi birbirinin yerine geçiyo..
ekmekle ekmek yemiş olursun çorba mide de hazmı kolay çorba iç ,yanında da 2 kaşık yemek ye
ama düne göre menün on numara ..
kızma bana olurmu her menüne karışıyorum diye

demin 3+1 mil daha yaptım..
bugün toplamda 5 mil yaptım

Kucuktu iki osirik falan iste ne biliyim herseyi yiyesim var hatta yeyince artik uzulmuyorum amaaaan diyorum ya
ne kadar süredir diyet yapıyosun canım ? arada sıkılınıyo diyetten o zaman bende öyle oluyorum ama sen benden uzun süredir diyet yapıyosun ..

Vaay helal olsun valla
Ben 3 mil yaptım simdi ama cooook sıkıldım yaparken
eşim evde yok yaa ondan bende yaptım tek başıma öyle kös kös oturuyorum tv karşısında bari spor yapıyım dedim bide poşet sardım ya bacaklarıma iyice terliyim diye bırakmadım 3 bitti arkasından 1 i yaptım hemen ..sonrada soğuk duş.. umarım selülitlerde gider fazla yok ama tamamen olmasa daha güzel olur

muska77 bugunku menüm:
Sabah 1 bardak ılık su ve 1 kuru incir
Kahvaltı: 1 yumurtadan menemen, yarım simit , yarım salatalık, 2-3 yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 fincan az sütlü filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbası, 100 gr tavuk doner, salata, ayran
Aksam: 4 ızgara köfte, 1.5 bardak şalgam, 1 dilim ekmek
Su: 2-2.5 lt arası, 1 fincan yeşil çay
Spor: 3 mil Leslie
Sanırım simitten dolayı puanım 2

Poşet sarınca iyi mi geliyormus selülitlere?

sen o simidi yakmışsındır tatlım yaa ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı biliyorum bişey olmaz sabah yenilen şeyden..
yalnız şalgamın kalorisi varmı bilmiyorum eğer yoksa bende içicem yarın çok severimde :)))

yok ben incelsin diye poşet sarıyorum ..soğuk duş iyi geliyo diye okumuştum .. toparlıyomuş kan akışını hızlandırıyomuş..
Hmm anladım, aklımda olsun bu yöntem
Valla sabah eşim ekmek almaya gidince simit de almıs, dayanamadım malum
Şalgamın kalorisi cok az canım, ben bugun 330 ml.lik aldım işte arkasına baktım 100 ml'de 3 kcal var yazıyordu. Şalgamın tek problemi turşu gibi ödem yapabiliyor galiba..

Bir su bardağpı şalgam suyu 25-17 kaloridir. diyo sitenn teki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…