- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.261
kuzum sen çocukla ilgilen çabuk gerekirse sporu sonra yaparsın çok geçmiş olsun ..kızlar oğluşumun ateşi çıkmış ılık bi duş aldırayım gelirim birazdan
hımm pekiHanimlar ben 8'e yetisemeyecegim siz başlayın spora. Markete falan gittik oyalandim ister istemez. Artik yetistigim yerde katilirim:)
Cepten girdiğim icin de okuyamadım mesajlari ama bilgisayara geçince okuyacagim
tatlım menün çok güzelBugunku menumu yazayim kizlar
Sabah
Dort zeytiz az peynir salatalik az patates kizartmasi biber bi dilim ekmek
Ogle bir kase corba bi dilim ekmek
Ara ogun
Elma
Aksam
Az kuru fasulye yogurt salata
1litre su 40 dakika yuruyus
demin 3+1 mil daha yaptım..ben cumaya göre 200 gram vermişim bugün sabittim ..muska77 , nilsub
bu arada menümü yazıyım bulgur pilavı partisi yaptım resmen :)
kahvaltı
3 yeşil zetin
1kk peynir
1 yumurta haşlama
1 dlm kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
yarım domates yarım salatalık
ara türk kahvesi sade
öğlen 3 yemek kaşığı yeşil bakla 2 kaşık yoğurt
ara 1 tük kahvesi sade 2 saat sonra sade soda + yarım limon
6 yk kaşığı bulgur pilavı
akşam 3 yemek kaşığı yoğurt 1/4 yeşil elmayı yoğurdun içine rendeledim üstüne tarçın döküp yedim ..
su 3 lt sabah 1 mil akşam 3 mil yapıcam 8 de
bu arada kahvem 2 defa oldu her önüne gelen kahve içirdi zorla sabah eşimle kahve içtim akşam üstü komşum yapıp gelmiş mecbur ayıp olmasın diye içtim ..
Hadi ya ayran asiyla nasil gitmedi sasirdim vallabugun daha iyiyim çok şükürr.Ama kilom hala sabitt.Yaa ayran aşı gününde bile sabitti. Şaşırıyorum artık
Kucuktu iki osirik falan iste ne biliyim herseyi yiyesim var hatta yeyince artik uzulmuyorum amaaaan diyorum yaCanım börek küçük bi yarım bilimse bişeycik olmaz.
Zaten başkada bişey yememişsin.
tatlım nasıl oldu çocuk merak ettim girdiğinde yazarsın umarım ciddi bir durum yoktur düşmüştür ateşikızlar oğluşumun ateşi çıkmış ılık bi duş aldırayım gelirim birazdan
ne kadar süredir diyet yapıyosun canım ? arada sıkılınıyo diyetten o zaman bende öyle oluyorum ama sen benden uzun süredir diyet yapıyosun ..Kucuktu iki osirik falan iste ne biliyim herseyi yiyesim var hatta yeyince artik uzulmuyorum amaaaan diyorum ya
Vaay helal olsun vallademin 3+1 mil daha yaptım..
bugün toplamda 5 mil yaptım
eşim evde yok yaa ondan bende yaptım tek başıma öyle kös kös oturuyorum tv karşısında bari spor yapıyım dedim bide poşet sardım ya bacaklarıma iyice terliyim diye bırakmadım 3 bitti arkasından 1 i yaptım hemen ..sonrada soğuk duş.. umarım selülitlerde gider fazla yok ama tamamen olmasa daha güzel olurVaay helal olsun valla
Ben 3 mil yaptım simdi ama cooook sıkıldım yaparken
Poşet sarınca iyi mi geliyormus selülitlere?eşim evde yok yaa ondan bende yaptım tek başıma öyle kös kös oturuyorum tv karşısında bari spor yapıyım dedim bide poşet sardım ya bacaklarıma iyice terliyim diye bırakmadım 3 bitti arkasından 1 i yaptım hemen ..sonrada soğuk duş.. umarım selülitlerde gider fazla yok ama tamamen olmasa daha güzel olur
yok ben incelsin diye poşet sarıyorum ..soğuk duş iyi geliyo diye okumuştum .. toparlıyomuş kan akışını hızlandırıyomuş..Poşet sarınca iyi mi geliyormus selülitlere?
sen o simidi yakmışsındır tatlım yaa ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı biliyorum bişey olmaz sabah yenilen şeyden..muska77 bugunku menüm:
Sabah 1 bardak ılık su ve 1 kuru incir
Kahvaltı: 1 yumurtadan menemen, yarım simit, yarım salatalık, 2-3 yaprak kıvırcık, 3 zeytin, 2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 fincan az sütlü filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbası, 100 gr tavuk doner, salata, ayran
Aksam: 4 ızgara köfte, 1.5 bardak şalgam, 1 dilim ekmek
Su: 2-2.5 lt arası, 1 fincan yeşil çay
Spor: 3 mil Leslie
Sanırım simitten dolayı puanım 2
Hmm anladım, aklımda olsun bu yöntemyok ben incelsin diye poşet sarıyorum ..soğuk duş iyi geliyo diye okumuştum .. toparlıyomuş kan akışını hızlandırıyomuş..
Valla sabah eşim ekmek almaya gidince simit de almıs, dayanamadım malumsen o simidi yakmışsındır tatlım yaa ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı biliyorum bişey olmaz sabah yenilen şeyden..
yalnız şalgamın kalorisi varmı bilmiyorum eğer yoksa bende içicem yarın çok severimde :)))
Bir su bardağpı şalgam suyu 25-17 kaloridir. diyo sitenn teki..sen o simidi yakmışsındır tatlım yaa ben simit yiyip ertesi gün eksi çıktığımı biliyorum bişey olmaz sabah yenilen şeyden..
yalnız şalgamın kalorisi varmı bilmiyorum eğer yoksa bende içicem yarın çok severimde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?