- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.281
hımm o var bide dimi ne yapalım 79 u görmeden içmiyim bariHmm anladım, aklımda olsun bu yöntem
Valla sabah eşim ekmek almaya gidince simit de almıs, dayanamadım malum
Şalgamın kalorisi cok az canım, ben bugun 330 ml.lik aldım işte arkasına baktım 100 ml'de 3 kcal var yazıyordu. Şalgamın tek problemi turşu gibi ödem yapabiliyor galiba..
Valla ben direkt aldıgım şişenin arkasına baktım, dedigim gibi 100 ml'de 3 kcal diyordu, 330 ml'de 10 kalori falandır. Bilemedim ki canım, hangisi dogru hangisi yanlısBir su bardağpı şalgam suyu 25-17 kaloridir. diyo sitenn teki..
aman 25 kalori çok değil normal yani sıkıntı yok tek sorunu su tutması dediğin gibiValla ben direkt aldıgım şişenin arkasına baktım, dedigim gibi 100 ml'de 3 kcal diyordu, 330 ml'de 10 kalori falandır. Bilemedim ki canım, hangisi dogru hangisi yanlıs
Evet haklısın 25 olsa da cok degil ama maalesef su tutuyor. Ben hafta sonu da pancar turşusu yedim az da olsa inşallah şişmem iyice :)aman 25 kalori çok değil normal yani sıkıntı yok tek sorunu su tutması dediğin gibi
3ay oldu canim biraz daha zorlasam kendimi 57 gorup birakcam ama artik iradeli davranamiyorum esim bisey uzatsin basta kizip sonra yiyorum onceden gemezdim hatta yeyince uzulmuyorum daha da yiyesim geliyone kadar süredir diyet yapıyosun canım ? arada sıkılınıyo diyetten o zaman bende öyle oluyorum ama sen benden uzun süredir diyet yapıyosun ..
Teşekkür ederim cnm içim rahatladıMuska hasta canim gogus kafesi sismis ondan giremiyo kaptanimizda iyi merak etme
btlbetul betüşümmm sende leslie 5veya 6 mile videoları var mı?
Netten baktım ama 1-2 dklık videolar var..
evet tatlım bende ankaradayım maalesef içimiz yandı allaha şükür bize bişey olmadı demeye bile utanıyor insan mefkurem yaaa
bugün iyi hissederse gelecek oturamadığı için pc başına geçemiyordu muskacımBizde ( topikce )muska77 merak etmistik. Tskler bilgi icin.
Aynen öyle tatlımgünaydın
evet tatlım bende ankaradayım maalesef içimiz yandı allaha şükür bize bişey olmadı demeye bile utanıyor insan mefkurem yaaa
bugün iyi hissederse gelecek oturamadığı için pc başına geçemiyordu muskacım
kizdim simdi sana allahim sakamisin sen ya niye kiziyimki her dedigini beynime not ediyorum diledigine karis kizmam oyle seylere ben bide biz biraz kalabalik bi aileyiz bu yuzden pek kafama gore olmuyo yaptiklarim bende o gun ne yaparsak ondan yiyorum iste cnmtatlım menün çok güzel
canım çorba içtiğinde ekmek yeme ikisi birbirinin yerine geçiyo..
ekmekle ekmek yemiş olursun çorba mide de hazmı kolay çorba iç ,yanında da 2 kaşık yemek ye
ama düne göre menün on numara ..
kızma bana olurmu her menüne karışıyorum diye
Kansızlık olabilir canım degerlerini bi ölctür istersen? Ben de cok üsümeye başladıgımda mutlaka demirim düşük çıkıyorKizlar gunaydin ulkemizde herkes icin mutlu huzurlu bi gun olur insAllah havalr yine bozdu yerimden kalkasim gelmiyo donuyorum evi isitamiyorum yaaaesim terliyo cok sicak diyo ben donuyorum kansizim herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?