Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hımm o var bide dimi ne yapalım 79 u görmeden içmiyim bari

Bir su bardağpı şalgam suyu 25-17 kaloridir. diyo sitenn teki..
Valla ben direkt aldıgım şişenin arkasına baktım, dedigim gibi 100 ml'de 3 kcal diyordu, 330 ml'de 10 kalori falandır. Bilemedim ki canım, hangisi dogru hangisi yanlıs

Valla ben direkt aldıgım şişenin arkasına baktım, dedigim gibi 100 ml'de 3 kcal diyordu, 330 ml'de 10 kalori falandır. Bilemedim ki canım, hangisi dogru hangisi yanlıs
aman 25 kalori çok değil normal yani sıkıntı yok tek sorunu su tutması dediğin gibi

iyi geceler kızlar bende çıkıyım artık bu kadar gevezelik yaptığım yeter

ne kadar süredir diyet yapıyosun canım ? arada sıkılınıyo diyetten o zaman bende öyle oluyorum ama sen benden uzun süredir diyet yapıyosun ..
3ay oldu canim biraz daha zorlasam kendimi 57 gorup birakcam ama artik iradeli davranamiyorum esim bisey uzatsin basta kizip sonra yiyorum onceden gemezdim hatta yeyince uzulmuyorum daha da yiyesim geliyo

İyi akşamlar kızlar
muska77 Defne benim topimede geliyordu
Bugün gelmeyince merak ettim patlamadan dolayı
Acaba aranızdan haberi olan varmı

toplight
Sen nasılsın tatlım Heralde sende ankaradaydın
Muska hasta canim gogus kafesi sismis ondan giremiyo kaptanimizda iyi merak etme

Kizlar gunaydin ulkemizde herkes icin mutlu huzurlu bi gun olur insAllah havalr yine bozdu yerimden kalkasim gelmiyo donuyorum evi isitamiyorum yaaa esim terliyo cok sicak diyo ben donuyorum kansizim herhalde..

Arkadaşlar günaydın..
Kusura bakmayın ben bu aralar pek giremiyorum Elimde günlü bi iş var bi bitirsem kurtulsam çok stres oldum hiçbişey de yapamıyorum elim kolum bağlı

menülerimi de yazamadım hafta sonu ve cuma günü kaçamaklarım oldu dün de iş başındaydım tost yedim öğlen cuma 1(su tam puan) cumartesi 1(spor var su yok) pazar 0(hiçbişey yok su bile ) pazartesi 2 (su+spor) muska77 kaçamaklarım da kahvaltılarda ekmek yedim. pazar günü dışarda yaptık kahvaltımızı sabah arkadaşlarla hiç kızartma falan hiçbişey almadım ama ekmek yedim işte maalesef cuma akşam tavuk, cumartesi akşam tonbalıklı salata, pazar akşam yumurta+zeytin+ domates+ekmek yedim toplu menü bildirmece

perşembe günü 3-4 çatak makarnadan puanımı kırıp bana haskıklık yaptınız ama maşallah haftasonu pideler havalarda uçuşmuş tavuklu sandviçler yenmiş falan ahım tuttu heralde puanımı kırdığınız menüyle ben o gün 2,5 kilo verdim haftalık da 0,8 verdim.. neyse sizi tiramisulara havale ediyorum benim unsuz şekersiz tiramisuma da laf atmayan kalmamıştı bu da toplu menü eleştirmece

konsantre bi mesaj oldu.. sulandırıp okuyun lütfen

gunaydin arkadaslar..
bi kac gundur giremiyorum..aslinda dun girmek icin sayfayi actim..bir turlu yazmaya vakit bulmadim..diger sayfalar acik kalmis..
kacamaklarla dolu bir hafta sonum oldu..o nedenle yazmiyorum.
dun 1 dlm ekmek yumurta sogus peynir
arada 1 elma
ogle 2 adet kabak dolma 1dlm tam tahilli ekmegin yarisi cacik
arada 2 ceviz
aksam sadwce yogurt corbasi..

günaydın

İyi akşamlar kızlar
muska77 Defne benim topimede geliyordu
Bugün gelmeyince merak ettim patlamadan dolayı
Acaba aranızdan haberi olan varmı

toplight
Sen nasılsın tatlım Heralde sende ankaradaydın
evet tatlım bende ankaradayım maalesef içimiz yandı allaha şükür bize bişey olmadı demeye bile utanıyor insan mefkurem yaaa
Bizde ( topikce )muska77 merak etmistik. Tskler bilgi icin.
bugün iyi hissederse gelecek oturamadığı için pc başına geçemiyordu muskacım

Aynen öyle tatlım
Ama elimizden bişey gelmiyor
Mutlaka herkes yaptığının karşılığını bulacak
Tek tesellimiz bu

kizdim simdi sana allahim sakamisin sen ya niye kiziyimki her dedigini beynime not ediyorum diledigine karis kizmam oyle seylere ben bide biz biraz kalabalik bi aileyiz bu yuzden pek kafama gore olmuyo yaptiklarim bende o gun ne yaparsak ondan yiyorum iste cnm

Selam kızlar
Kusura bakmayın ben diyet modundan yine çıktım çünkü hem moralim çok bozuk hem de regl oldum. Çok abartmadım ama normal öğün yiyemedim hep atıştırmayla geçti. Dün gündüz Tuzlaya gittim Bakanlığa daha eve girmeden akşam Ankara için Taksime gittim, gaz ve suyu yiyip geldik sabaha kadar da rüyamda cebelleşip durdum, çok keyifsizim. Bugün kendimi tazeleyip kendime gelmeye çalışacağım. Öpüyorummmm.

Gunaydın hanımlar!

Kizlar gunaydin ulkemizde herkes icin mutlu huzurlu bi gun olur insAllah havalr yine bozdu yerimden kalkasim gelmiyo donuyorum evi isitamiyorum yaaa esim terliyo cok sicak diyo ben donuyorum kansizim herhalde..
Kansızlık olabilir canım degerlerini bi ölctür istersen? Ben de cok üsümeye başladıgımda mutlaka demirim düşük çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…