- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #175.301
benim kan değerlerim normal çıkıyor ama ben de çok üşürüm, hani Ağustosta ... donuyor derler ya ondan.Kizlar gunaydin ulkemizde herkes icin mutlu huzurlu bi gun olur insAllah havalr yine bozdu yerimden kalkasim gelmiyo donuyorum evi isitamiyorum yaaaesim terliyo cok sicak diyo ben donuyorum kansizim herhalde..
bunu sık kullanılanlara aldım bakalım yapabilecek miyimhttps://my.mail.ru/mail/analycia/video/_myvideo/360.html?related_deep=1
siteyi incele bence başka videoları da var leslinin.....
6 mili de mi vamrış onu hiç duymadım...
Kızlar ben gelemedim üzgünümmm.kızz ebru nereye kayboldun sen ben kaçıcaktım sen değil .....
Geçmiş olsun canım.Oğluşun şimdi nasıl?kızlar oğluşumun ateşi çıkmış ılık bi duş aldırayım gelirim birazdan
Maşallah canım. Çok iyisindemin 3+1 mil daha yaptım..
bugün toplamda 5 mil yaptım
Evet ya en azından 100 gram gitse yine mutlu olurdum. Ben dr ye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu ara.Hadi ya ayran asiyla nasil gitmedi sasirdim valla
Ne çok seveni varmış Defne AblanınBizde ( topikce )muska77 merak etmistik. Tskler bilgi icin.
Sağol canım.Ben bi bakayım.https://my.mail.ru/mail/analycia/video/_myvideo/360.html?related_deep=1
siteyi incele bence başka videoları da var leslinin.....
6 mili de mi vamrış onu hiç duymadım...
canım yaaaa gaz da mı yediniz aman hemen toparlan canımSelam kızlar
Kusura bakmayın ben diyet modundan yine çıktım çünkü hem moralim çok bozuk hem de regl oldum. Çok abartmadım ama normal öğün yiyemedim hep atıştırmayla geçti. Dün gündüz Tuzlaya gittim Bakanlığa daha eve girmeden akşam Ankara için Taksime gittim, gaz ve suyu yiyip geldiksabaha kadar da rüyamda cebelleşip durdum, çok keyifsizim. Bugün kendimi tazeleyip kendime gelmeye çalışacağım. Öpüyorummmm.
bende çok üşürümbenim kan değerlerim normal çıkıyor ama ben de çok üşürüm, hani Ağustosta ... donuyor derler ya ondan.
bunu sık kullanılanlara aldım bakalım yapabilecek miyim
canım bence senin troid değerlerinde bir sorun var çok dikkat ediyorsun ama kg gitmiyor bi türlü deli de spor yapıyonGeçmiş olsun canım.Oğluşun şimdi nasıl?
Maşallah canım. Çok iyisin
Evet ya en azından 100 gram gitse yine mutlu olurdum. Ben dr ye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu ara.
Bi sıkıntı mı var acaba kilo vermeme engel.
Tatlım bıraktığında da dengelemek lazim kararında yiyeceksin mecbur hep kontrol ediceksin3ay oldu canim biraz daha zorlasam kendimi 57 gorup birakcam ama artik iradeli davranamiyorum esim bisey uzatsin basta kizip sonra yiyorum onceden gemezdim hatta yeyince uzulmuyorum daha da yiyesim geliyo
Bende öyle canım..kizdim simdi sana allahim sakamisin sen ya niye kiziyimki her dedigini beynime not ediyorum diledigine karis kizmam oyle seylere ben bide biz biraz kalabalik bi aileyiz bu yuzden pek kafama gore olmuyo yaptiklarim bende o gun ne yaparsak ondan yiyorum iste cnm
benim kan değerlerim normal çıkıyor ama ben de çok üşürüm, hani Ağustosta ... donuyor derler ya ondan.
Sağol canım.Ben bi bakayım.
Olctureyim canim su siralar artti cunku usumemGunaydın hanımlar!
Kansızlık olabilir canım degerlerini bi ölctür istersen? Ben de cok üsümeye başladıgımda mutlaka demirim düşük çıkıyor
Bende su siralar donuyorum canim ya bekarken bende agustosta usuyorum derdim yazin terlemeyi evlenince ogrendim kilodan herhal:)benim kan değerlerim normal çıkıyor ama ben de çok üşürüm, hani Ağustosta ... donuyor derler ya ondan.
Aynen ya esim herseyi goturuyo sabahina kikosuda eksik cikinca tuhh sana diyorum:)Tatlım bıraktığında da dengelemek lazim kararında yiyeceksin mecbur hep kontrol ediceksinerkekler daha rahat herşeyi yiyorlar metabolizmaları hızlı oldugundan tutmuyor kilo bizim gibi
Aklını seveyim Betüş çok iyi oldu bu linkhttp://tr.savefrom.net/ o linki bu adrese yapıştırıp videoyu bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz... yani sürekli internetten bir saatlik video izleyip kotanızı aştırmayın diye söyledim...
Ne çok seveni varmış Defne Ablanın
Kaptanım bende öyle düşünüyorum yarın gidip bi tahlil yaptırayım en iyisicanım yaaaa gaz da mı yediniz aman hemen toparlan canım
bende çok üşürüm
canım bence senin troid değerlerinde bir sorun var çok dikkat ediyorsun ama kg gitmiyor bi türlü deli de spor yapıyon
Sağol şekerim.http://tr.savefrom.net/ o linki bu adrese yapıştırıp videoyu bilgisayarınıza kaydedebiliyorsunuz... yani sürekli internetten bir saatlik video izleyip kotanızı aştırmayın diye söyledim...
Hastamı oluyorsun canım.Dikkat etben bu aralar hiç yemek yapmıyorum... aldığım her şey bozuluyor ya... çok üşüyorum sadece yatmak istiyorum kombi açık ama ısınamıyorum illa yatıcam hiç yataktan çıkmak istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?