Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar gunaydin ulkemizde herkes icin mutlu huzurlu bi gun olur insAllah havalr yine bozdu yerimden kalkasim gelmiyo donuyorum evi isitamiyorum yaaa esim terliyo cok sicak diyo ben donuyorum kansizim herhalde..
benim kan değerlerim normal çıkıyor ama ben de çok üşürüm, hani Ağustosta ... donuyor derler ya ondan.

https://my.mail.ru/mail/analycia/video/_myvideo/360.html?related_deep=1
siteyi incele bence başka videoları da var leslinin.....

6 mili de mi vamrış onu hiç duymadım...
bunu sık kullanılanlara aldım bakalım yapabilecek miyim

kızlar oğluşumun ateşi çıkmış ılık bi duş aldırayım gelirim birazdan
Geçmiş olsun canım.Oğluşun şimdi nasıl?

demin 3+1 mil daha yaptım..
bugün toplamda 5 mil yaptım
Maşallah canım. Çok iyisin

Hadi ya ayran asiyla nasil gitmedi sasirdim valla
Evet ya en azından 100 gram gitse yine mutlu olurdum. Ben dr ye gidip kan testi yaptırmayı düşünüyorum bu ara.
Bi sıkıntı mı var acaba kilo vermeme engel.

canım yaaaa gaz da mı yediniz aman hemen toparlan canım
benim kan değerlerim normal çıkıyor ama ben de çok üşürüm, hani Ağustosta ... donuyor derler ya ondan.

bende çok üşürüm
canım bence senin troid değerlerinde bir sorun var çok dikkat ediyorsun ama kg gitmiyor bi türlü deli de spor yapıyon

3ay oldu canim biraz daha zorlasam kendimi 57 gorup birakcam ama artik iradeli davranamiyorum esim bisey uzatsin basta kizip sonra yiyorum onceden gemezdim hatta yeyince uzulmuyorum daha da yiyesim geliyo
Tatlım bıraktığında da dengelemek lazim kararında yiyeceksin mecbur hep kontrol ediceksin erkekler daha rahat herşeyi yiyorlar metabolizmaları hızlı oldugundan tutmuyor kilo bizim gibi

Bende öyle canım..
hatta her ev hanımınin durumunu yaşıyorum .
1 gün önceden kalan yemekler öğünüm oluyor genelde

Kızlar cepten gidiyorum nilsub geldi mi en son oğlanın ateşi var dedi çıktı aklım onda kaldı inşallah iyidir çocuk.. Sabah girerdi genelde nilsub

ben bu aralar hiç yemek yapmıyorum... aldığım her şey bozuluyor ya... çok üşüyorum sadece yatmak istiyorum kombi açık ama ısınamıyorum illa yatıcam hiç yataktan çıkmak istemiyorum...

Bende su siralar donuyorum canim ya bekarken bende agustosta usuyorum derdim yazin terlemeyi evlenince ogrendim kilodan herhal:)

canım yaaaa gaz da mı yediniz aman hemen toparlan canım

bende çok üşürüm

canım bence senin troid değerlerinde bir sorun var çok dikkat ediyorsun ama kg gitmiyor bi türlü deli de spor yapıyon
Kaptanım bende öyle düşünüyorum yarın gidip bi tahlil yaptırayım en iyisi
Yoksa böyle kafayı yiyecem.
Bide sadece kan testiyle ölçülüyor mu? aç veya tok farkediyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…