Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

acukayı bilirim canım annemlerdeyken hem alırdık hem de kendimiz yapardık ama onu ben evime sokmuyorum yoksa değil 1 ekmek 2 ekmek bile yiyebilirim birlikte kaydirigubbakcemile3
benmı bılmıyordum bıtek bu lezzetı bıtsın dıye bakıyorum sımdı yoksa bu benı cıldırtır yemeden rahat edemem
kallıstem aslında yazdım ne oldugunu ama dırek budur demedım .oscar ada aday bır fılm car precious ısmı kılolu okuma yazma bılmeyen harlemde dogmus bır kızın hayatını anlatıyor.fragmanlarını her ızledıgımde kendımı cok kotu hıssedıyorum eskı halım aklıma gelıyor.hala resımlerıme bakamıyorum.aslında ne kotuymus hersey ama ben farkında degılmısım.fragmanı o kadar cok ızledımkı fılm hazıran da vızyona gırcek ama sımdılık eldekı goruntulerle ıdare etcem maalesef.
bu arada hedıyem geldı dıyette bırıne verılebılıcek en guzel hedıye salata kasesı ve servıs kasıkları gondermıs bana canzı arkadasımız.cok tesekkur ederım cok begendım resmını de ceker eklerım bır ara

anladım cedricim o yazdığını hatırlıyorum sanki sonra başka bir şey diyecekmişsin gibi aklımda kalmış...

salata takımını güle güle kullan iyi ve sağlıklı günlerde yap salatalarını inşallah canzimede teşekkürler... bende sanırım yarın verebileceğim kargoya aksilik çıkmazsa....

kallıstem aslında yazdım ne oldugunu ama dırek budur demedım .oscar ada aday bır fılm car precious ısmı kılolu okuma yazma bılmeyen harlemde dogmus bır kızın hayatını anlatıyor.
o filmi ben de biliyorum canım geçen gün jay leno show izliyordum, bir kız çıktı allahım inanamadım bu ne dedim meger bu filmde oynayan kızmış ama cedric senin kilolu halinin inan onla alakası olamaz, o kız en az 200 kilo gelir :bbo: kolları hiç abartısız benim bacagımdan kalındı :1shok: 400 kişi arasından seçilmiş, boşa seçilmemiş maşallahakannehir daha üni de okuyomuş halbuki. ne diyim halinden memnun ki böyle kalıyor heralde.. ben de gelince izlerim diye düşünmüştüm filmi

bu arada hediyeni güle güle kullan canım..

ya bijom show ddedinde aklıma geldi sabah ben evden çıkarken dr mehmet özün show programı vardı merak ettim nedir diye izleyen oldumu acaba.. 150 kg civarı biri vardı nasıl besleneceğini filan anlatıyorlardı sonra yanında biri vardı 100kg vermişti çok şaşkınlıkla baktım ama çıkmam gerekti aklım kaldı..

izliyorum rastladıkça kallisim. çok faydalı bilgiler veriyor ama daha çok amerikan haklına özgü şeyler.. bi de öyle ayrıntılı anlatıyor ki malum amerikalıların zekaları bizden neyse :roflol: adam takmış özellikle şişmanları zayıflatmaya.. bildik şeyler hep 3+3 beslenme, fındık ceviz yeme ve d vitamini kullanmak.. rastladıkça izle ama bazen evde bilmeden yaptığımız yanlışları söylediği oluyor ya da dogru bildigimiz yanlışları söylüyor. yani en azından şarlatan değil güvenilir..

kesinlikle canım sana katılıyorum izindeyimm

günaydın arkadaşlar bijox günaydın canım .artık kendimi kontroledebiliyorum yememe daha dikkat ediyorum yılbaşından sonra inşallah herşey yoluna girer belki bende girerim listeye takıma faydam olacağına inandığım an girecem listeye onu bekliyorum.bijox o filmi çok merak ettim ama daha vizyona girmesine çok varmış.film deyince 2012 yi syredeniniz oldumu cumartesi günü evde seyrettim müthiş bişey efektler harika adrenalin yükselmesi istiyorsanız mutlaka seyredin saçma yerleri çok ama görüntüler müthiş.

Son düzenleme:

sana da günaydın mersacım.. dün aldım 2012 yi.. az sonra oturup izlicem inşallah.

günaydin kizlar.corbami hazirliycam da malzemelerine yeniden bakayim dedim :)

sormayin sag baldirimdada yumrugumdan büyük morluk var gece dönemedim sagima...üstüste gelince sasirdim

bende pazartesi sevenlerdenimmmm..acukayida bilirim ..eskiden alirdim..ama emin ol kendin yapinca cok daha iyi bir lezzet elde ediyosun..esim cok seviyor ama yapamiyorum..benimde canim ister diye

ay kiyamamm..inanin kuzenimde öyleydi...cola kahve redbulla ayakta dururuyordu...ama bu yogunlugu daha cok son senesinde yasadi..aycanin daha 2.yili 3-4 sömestiri degilmiydi? cokmu ozenli,dikkatli? onemli bi sinavi varsada normal kallisim..her cefanin bir sefasi var diyelimopuyorumnanaktan sefasi olur innnsssssopuyorumnanaktan

evet kaliiste ..ustuste düstügümde genelde arada olur böyle..kendimi pek iyi hissetmiyorum..direk paranoyaya bagliyorum isi kafamçokkarıştı

"SiZ" kitabini okumustum ..basit ama faideli bilgiler vardi.. gecenlerde cok önemli, afedersiniz tuvaletten sonra sifona basmadan önce mutlaka kapagin kapatilmasi gerektigini kapatilmadigi taktirde mikroplarin 10 ileriye cikrayabilidigini söylemisti..ogunden beri kapiyoruz hep...cocuklara tatbikli gösterdimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben hep kapali tutardim zaten ama sifona basarken kapali olmasi gerektigini bilmiyordum

bijomm ya saba 38 bolmu geliyooo yaaa görüyomusun fiziksel özellikler iste ben 40 giyiyorum kiti kitana geliyor:dilcikar::dilcikar:
corbani hazirladinmi?
bilgisayar yatak odasinda esim uyuyor..uyumasi lazim ben cikiyim
görüsürzzz bakalim gun icinde tecrübelerimiz nasil olucakkk zemuszemus

evet canım ben 60 da tam oluyorum boyumun çok uzun olmamasına ragmen.. bakıyorum birisi diyor ki 55 kiloyum allah allah benden şişman. sanırım kemiklerim biraz ağır geliyor.. yoksa normalde 60 kilo bir bayan 40 beden giymeli diye biliyorum ben dee.

çorbamı daha hazırlamadım nedense bugun kahvaltıdan sonra hiç acıkmadım, az sonra kalkıp yaparım. benim eşim de içerde uyuyor, bu hafta 15-23 çalışıcak hiç sevmediğim vardiya, bir hafta yüzünü göremiyorum :umursamaz:

giyindim hazırladım o işe giderken ben de dışarıya dolanmaya çıkıcam bugün..

ya ben odadan ciktim arkamda o kedi gibi cikti.. ben uyanmistim zaten diyor..söylesene be adam.. burda tik tik ses cikmasin diye ..2 gündür yoktu esim gece kacta geldigini bilmiyorum dünkü o beyin sarsintilarindan sonra erken yatimkaydirigubbakcemile3

ben corbayi söylemek icin geldim... müthis cok guzel bir tadi varrr
ben böyle tahmin etmemistim.. tadi cok hosuma gitti..ben 2 dis sarimsak ve sadece aciligini alicak kadar tuz koydum icine..birde nane.. orda arkadasin yazdigi gibi birbucuk lt yaptim bende..ama bijocum yedikce faydasi var heralde bu corbanin sen acikmadim deme ye mutlaka

arkadaslar herkese tavsiye ederim..diyet listelerinde yaziyor

selam herkese güzel birhafta diliyorum bayanlar... haftasonu münasebetiyle pek yazamadım yoğundum azcık...

az önce ip atladımkaydirigubbakcemile2 ter su içindeyim şuan yoruldummirmirmirmir... şu çorbaya bi bakayım merak ettim... bende bugun sebzeli mercimek çorbası yapacaktım bi bakim çorbaya belki ondan yaparım... buraya başlayınca hominigırtlak olmaktan kurtuldum abur cubur yemiyorum eskisi kadar zemuszemus... bide kızımla beraber diyet yapınca daha düzene girdi herşey... inşallah oda kurtulur diyetten ilerde:sinifsinif::enbuyukkk:

piam teşekkür ederim :) benim cadı yüzünden çoğu mesajı okuyamıyorum :)) acele okuduğum için göremedim sevgiler canıma.s.

merhaba takımcım,
yine çok yoğun bir haftasonu geçirdim,geldiysem de birşey yazamadan çıktım.
geçmişi okuyayım önce..
aaa bu arada bu haftaki yemekteyiz yarışmasında arkadaşım yarışıyor.liseden çok samimi arkadaşım.bu arada bu haftanın kazananı da kendisidir,söyledi bana :) Orhan Halisdemir adı... Bu hafta izliyorum yarışmayı o yüzden:))

selam canlarım.. yaa ben daha önce bakmamıştım bugün bulmuştum çorbayı ama önce bakmadığım için nohutum yoktu hazırda ve evdede bulgurum :)) ama nohutumu ıslatayım bu gece yarın bende yapacağım... yine acıkmama sorunum başladı benim yaa ne biçim bir bünye bu ya inek gibi yiyorum yada hepten kesiyorum normal bir insan gibi yemek yok... hey allahım ya nasıl sinir oluyorum kendime.. yine acıkmıyorum 3 gündür yemesemde ama yememekle kilo veremediğimde bir gerçek...

off güpegündüz uyumuşum yoruluyorum anlamadan.. sonra nefessiz kalıp uyandım kötü bir rüya gördüm kabus desem daha iyi... adamın biri yırtık yani köpeğimle ufak kızımı kaçırıyordu allahım uykuda kalpten gidilirmi gidilir işte bende gidiyordum uyandım uzun bir süre nefes almaya çabaladım... allah göstermesin ne biçim şey bu yaa...

Piacım bijom siz bu sabah tartıldınızmı hani çorbadan sonra bakacakmısınız diye merak ettim...

çikolatım hoşgeldin.. bende izliyorum şu anda yazarken bakıyorum ilk yarışan bayanda çok tatlı bişi geldi o yüzden ilgimi çekti orhan beyede bakarız :))) demek kazanmış aperim ona...2 bey gördüm birinin kızı vardı o olmasa gerek arkadaşın diğerinede dikkat etmemişim şimdi ederim çikolatımın arkidaşı diye yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…