- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.601
benmı bılmıyordum bıtek bu lezzetı bıtsın dıye bakıyorum sımdı yoksa bu benı cıldırtır yemeden rahat edememacukayı bilirim canım annemlerdeyken hem alırdık hem de kendimiz yapardık ama onu ben evime sokmuyorum yoksa değil 1 ekmek 2 ekmek bile yiyebilirim birlikte kaydirigubbakcemile3
kallıstem aslında yazdım ne oldugunu ama dırek budur demedım .oscar ada aday bır fılm car precious ısmı kılolu okuma yazma bılmeyen harlemde dogmus bır kızın hayatını anlatıyor.fragmanlarını her ızledıgımde kendımı cok kotu hıssedıyorum eskı halım aklıma gelıyor.hala resımlerıme bakamıyorum.aslında ne kotuymus hersey ama ben farkında degılmısım.fragmanı o kadar cok ızledımkı fılm hazıran da vızyona gırcek ama sımdılık eldekı goruntulerle ıdare etcem maalesef.biri acukamı dedidelikafadulden seyrek olmak şartıyla bende alıyorum...
cedricim mutlu mesut olmuşsun allah bozmasınŞeniz seni motive eden şeyi söyleyecektin unutturmayayım dedim arada hatırlatayım ki istediğin zaman yaz.a.s.
elektracım sanada günaydın canım senin tersine bende pazartesileri seviyorum sendrom asıl hafta sonu oluyor bende, herkes evde oluyor ne yiyeceğiz ne içeceğiz derdi beni gerdi :roflol: desem anlarsın..
bijom valla doğru söylüyorsun el kadar etek neler yaptırıyor bana.. inanın bir şey yemiyorum...
mustangım tamamdır mesaj alınmıştıra.s anacım ben almasam sen editler girersin listeye:tomato:
Piacım anacım geçmiş olsun benimde arada sakarlığım tutar kar yağdığında 3 kez üst üste yolda düştüm neredeyse altıma kaçırıyordum:roflol: kalkıyorum anında düşüyorum yine kalkıp anında düşüyorum kızım yanıumda krize girdiydi:roflol: canım dikkat et bijomunda dediği gibi ev kazaları büyük olaylara neden olabiliyor...:çok üzgünüm:
bende sabah erkenden eşim işe giderken hastahaneye gidip diğer tahlillerimi yaptırdım damarı çok zor buldular kolum çok aşırı ağrıyor... akşamda sonuçları alacağım bakalım yarında kontrole gidebilirsem tamamdır hayırlısı artık..
bu sabah kalktığımda kızımın ayçamın gece hiç uyumadığını ama uyumadığı halde çizimlerini yetiştiremediğini gördüm içim bir kötü oldu anlatamam çok kötü bir duygu bu mafoldumbenmafoldumben yavrum gözüne uygu girmediği halde bitirememenin siniriyle çıktı gitti okuluna yorgun argınmafoldumben ay yazayım paylaşayım dedim.mafoldumben
o filmi ben de biliyorum canım geçen gün jay leno show izliyordum, bir kız çıktı allahım inanamadım bu ne dedim meger bu filmde oynayan kızmış ama cedric senin kilolu halinin inan onla alakası olamaz, o kız en az 200 kilo gelir :bbo: kolları hiç abartısız benim bacagımdan kalındı :1shok: 400 kişi arasından seçilmiş, boşa seçilmemiş maşallahakannehir daha üni de okuyomuş halbuki. ne diyim halinden memnun ki böyle kalıyor heralde.. ben de gelince izlerim diye düşünmüştüm filmikallıstem aslında yazdım ne oldugunu ama dırek budur demedım .oscar ada aday bır fılm car precious ısmı kılolu okuma yazma bılmeyen harlemde dogmus bır kızın hayatını anlatıyor.
ya bijom show ddedinde aklıma geldi sabah ben evden çıkarken dr mehmet özün show programı vardı merak ettim nedir diye izleyen oldumu acaba.. 150 kg civarı biri vardı nasıl besleneceğini filan anlatıyorlardı sonra yanında biri vardı 100kg vermişti çok şaşkınlıkla baktım ama çıkmam gerekti aklım kaldı..
bijoux elektra gunaydın sızlere.electra dıyetımı sormusun gecmısde ben bır dıyet uygulamıyorum saglıklı beslenıyorum aslında.3 ana 3 ara ogun seklınde beslenıyorum olcuyu kacırmıyorum.eger olculerı bılmıyosun bır 5 sayfa falan once carsamba aksamı paylasmısdım bı bak ıstersen.mesela kahvaltı tepsım onumde duruyor 2 dl tam bugday ekmegı peynır domates salatalık ve sıvrı bıber var.10 30 yada 11 de 1 elma yıycem oglen 1 dl ekmek ıle haslanmıs brokolı ve yogurt .3 de 1 meyve 5 de cok acıkırsam yarım paket dıyet bıskuvı ve kahve aksam yemegınde de etlı bır sebze yemegınden 5 kasık ve salata yatmadan oncede 1 meyve ve sut seklınde planlıyorum.mesela nesfıt yıyosunya 2 kasık tabı yemek kasıgı 1 dl ekmek olcusundedır.sadece nesfıt yıyerek bıle kılo alabılır ınsan.olcusune dıkkat ederek yemek lazım
günaydın arkadaşlar bijox günaydın canım .artık kendimi kontroledebiliyorum yememe daha dikkat ediyorum yılbaşından sonra inşallah herşey yoluna girer belki bende girerim listeye takıma faydam olacağına inandığım an girecem listeye onu bekliyorum.bijox o filmi çok merak ettim ama daha vizyona girmesine çok varmış.film deyince 2012 yi syredeniniz oldumu cumartesi günü evde seyrettim müthiş bişey efektler harika adrenalin yükselmesi istiyorsanız mutlaka seyredin saçma yerleri çok ama görüntüler müthiş.
aah ah ne zamandır yaptıramadığımızı el kadar etek başardı :roflol: liste işi süper olacak opuyorumnanaktan
piacım geçmiş olsun okurken tebessüm ettim ama ev kazaları çok ciddi sorunlara yol açabiliyormuş Allah korusun. bi düşünürsek ateşle oynuyoruz yukarılara cıkıyoruz bi sürü tehlikeli şey yapıyoruz evde ama hep yaptıgımız için farkında değiliz..
herkese günaydın a.s.
diyetim süper hiç bozmuyorum. çayımı koydum demleniyor.. hava bozuk ama kararlıyım bugün bir çıkıp dolanıcam saat kaç olursa olsun.. kaç gündür hiç yürümedim hep arabayla çıkıyoruz o da evden eve oluyor benneyaptımki
aynen bijoux.esımle yapmadıysam kahvaltıyı yıyeceklerımı koyup tepsıye bılg basına getırıyorum aheste aheste yıyorum bıde sundan bıraz daha yıyım dıye bır durum olmuyor dun ataturk orman cıftlıgının satıs magazasından salca zannedıp bısey aldım acuka yazıyo ustunde meger kahvaltılık bıseymıs aman ne süper bır tadı var .ınsana 1 ekmek yedırır neysekı ekmegım bayatta abartamadım tavsıye olunur yanı
Piacım anacım geçmiş olsun benimde arada sakarlığım tutar kar yağdığında 3 kez üst üste yolda düştüm neredeyse altıma kaçırıyordum:roflol: kalkıyorum anında düşüyorum yine kalkıp anında düşüyorum kızım yanıumda krize girdiydi:roflol: canım dikkat et bijomunda dediği gibi ev kazaları büyük olaylara neden olabiliyor...:çok üzgünüm:
bu sabah kalktığımda kızımın ayçamın gece hiç uyumadığını ama uyumadığı halde çizimlerini yetiştiremediğini gördüm içim bir kötü oldu anlatamam çok kötü bir duygu bu mafoldumbenmafoldumben yavrum gözüne uygu girmediği halde bitirememenin siniriyle çıktı gitti okuluna yorgun argınmafoldumben ay yazayım paylaşayım dedim.mafoldumben
izliyorum rastladıkça kallisim. çok faydalı bilgiler veriyor ama daha çok amerikan haklına özgü şeyler.. bi de öyle ayrıntılı anlatıyor ki malum amerikalıların zekaları bizden neyse :roflol: adam takmış özellikle şişmanları zayıflatmaya.. bildik şeyler hep 3+3 beslenme, fındık ceviz yeme ve d vitamini kullanmak.. rastladıkça izle ama bazen evde bilmeden yaptığımız yanlışları söylediği oluyor ya da dogru bildigimiz yanlışları söylüyor. yani en azından şarlatan değil güvenilir..
merhaba takımcım,
yine çok yoğun bir haftasonu geçirdim,geldiysem de birşey yazamadan çıktım.
geçmişi okuyayım önce..
aaa bu arada bu haftaki yemekteyiz yarışmasında arkadaşım yarışıyor.liseden çok samimi arkadaşım.bu arada bu haftanın kazananı da kendisidir,söyledi bana :) Orhan Halisdemir adı... Bu hafta izliyorum yarışmayı o yüzden:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?