Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

aaayy okuyacak ne çok şey varmış,ama benim biraz işim var.ben bu okuma işini en iyisi akşama hiçbir işim kalmayınca yapayım,hepiniz öpüldünüz..:)

evet canım,kızı olan değil.esmer renkli gözlü olan...
çok yetenekli çocuktur.tiyatrocudur,sesi de çok güzeldir.acayip güzel şiir okur,yazar.
facebooktan ilan edince demiştim ki,"orhan bu yarışmyı da alırsan,sen hakikaten de 10 parmağında 10 marifet olanlardansın "demiştim. gerçekten de öyle oldu! :)

kallisim sen rüya değil de daha çok kabus görmüşsün canım,neyseki gerçek değil,geçmiş olsun...
ben de aynen senin gibiyim,ya hiç yemem ya çok yerim...işte aşmaya çalıştığım bu . daha 1,5 y oldu, iyi gidiyorum canım. çünkü hayat ne yiyerek ne yemeyerek geçer değil mi...

yok be bjoux bende cok kotuydum ama eger onlem almasaydım ondan beter olabılırdım.korkuyorum tekrar kılo almakdan o kız gıbı olmakdan.cunku kendımı ıyı bılıyorum yemek benım ıcın ıhtıyac degıl maalesef
kallıste bende zaman zaman ızlıyordum ama ben ızledıgımde ogleden sonraydı saatı acaba sız baska bır kanladamı ızlıyosunuz starda mı
bijoux demekkı sende benımle aynı fıkırdesın.kultur duzeylerı de oldukca dusuk sankı.bıde ornek dıyet gosterıyordu ama bızım porsıyonlarla kıyaslanamaz bıle
gecmıs olsun pıa.aa ben acukanın evde yapılabılecegını bılmıyodum tarıfını verebılırsen belkı bende becerırım ama yapmasam daha ıyı gercı.bu arada klozet olaynı bende ızledım ve tkıntımdır benım evı havlandırırken klozet kapaklarını acarımkı kurusun altları artık yapmıyorum.ayrıca bır bıyolog arkadasım domestos un klozettekı bakterılerı oldurdugunu soyledı

hayrolsun kalllıste bugun benımde cok uykum var.sabah esım tarafından zorla uyandırıldım yoksa saatlerce uyurdum.yarın gec saatlere kadar uyumayı planlıyorum

aa hiç izlemiyorum sinir oluyorum ama bu hafta izleyeyim çikolatımın arkadaşını kaydirigubbakcemile5

Piacım bijom siz bu sabah tartıldınızmı hani çorbadan sonra bakacakmısınız diye merak ettim...
ben bu sabah tartıldım ama süpriz yerimseniben
ama pia cım özür diliyorum ben bugün çorbayı yiyemedim daha doğrusu yapamadım. bazı terslikler oldu pişirecek zamanım olmadı, dolaptan hemen ıspanak ve çorba çıkarıp 5 dk da ısıtıp yedim :bbo: ama tadını biliyorum ben bu çorbayı geçen sene denemiştim diyet bölümünde kayınvalidemin diyet çorbası diye bi topik vardı orda denemiştim. bakliyat aşığı biri olarak çok hoşuma gitmişti tadı..

şimdi dışardan geldim :bbo: o kadar soğuk ki size anlatamam
dondum dondummm.. zaten apartmandan girerken ince ince kar yağmaya da başlamıştı. ama bir yandan da iyi oldu 1 saat yürümüş oldum.

bugün resmen zorla yemek yedim biliyo musunuz fisfisfis hiç acıkmıyorum hiççç..

çorba pişmeyecek sonradan değilmi... normal soğuk bir çorba olacak

hayir canim pismiycek malzemeler zaten haslanmis ya..ben oda sicakliginda iciyorum istehhhh

ayy bakalim ayyooll

eee oy kullaniliyoo nasil belli sonuc?

Piacım bijom siz bu sabah tartıldınızmı hani çorbadan sonra bakacakmısınız diye merak ettim...

evet bende tartildim .. cuma günki kilomdan biraz fazlaydim :kedi:haftasonuydu ya:kedi:bakalim sonuc nasil olucak

tsk ederim canim..bazen tam bir sakar olabiliyorum..istersen vereyim hatta daha güzelini..ama eminmisin :))
evet bende wcde kullaniyorum domestos
hususi otamatik kapanir klozet kapagi almistim yani programi duymadan once ben evham yapiyor, kapagin surekli kapatilmasi icin cocuklari uyariyordum .. mehmet beyde öyle diyince..simdi artik diger evhalkida dinliyor beni

ayyyy tüühhh ben 3. kasemi iciyorum simdi..sevdim benyaa ama bi biticek gibi degil saatlere uyarak iciyorum yinede tencere duruyor oldugu gibi..yarin devam ederim ayni tencereden .. diger yarinki malzemler ayri bir kaptaydi.. peki yarin yapicakmisin? bak kallisimde yapiyormus yarin
peki ben corba bitmese 3. gunde yapsam ne olur?
sabah yumurtamizi peynirimizi yiyoruz? bi zarari olur mu?
bu malzemlere dökülür sonra

oh oh maşşallah uzun bir aradan sonra okunacak sayfalar ilk kez bugun birikmiş nasıl sevindim anlatamam:))opuyorumnanaktan

bugün basima gelmeyen kalmadi..mecazi anlamda demiyorum kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben havayi, doga resimlerini bosverip..sakar insan portreleri calisssam .. müthis malzeme var elimde
canım ya çok geçmiş olsun inan allah esirgemiş iyiki çok ciddi bişi olmamış yada bir yerlerin falan kırılmamış:teselli:
ama şu elindeki malzeme yeni çalışma alanına çok güldüm kaydirigubbakcemile3
beğendiğine çok sevindim canım inan çok tereddüt ederek göndermiştim hediyeni ama beğenmene mutlu oldum güle güle kullan.
ayrıca liste olayıda takım listesiialkisalkisalkis
evet canım ya bende neerdeyse 38 giymeye başlamıştım ama 42 ye çıkmayı başardım ya yuhh bana dahada ne olsun
ama liste ye girmek şar yoksa gerçekten başaramıyorum ama listede olmak eksiye düşeceğini bilmek çok işe yarmıştı geçen sene bende:hulya:

evet canım benim o listeye mutlaka girmem gerekiyor yoksa önceki halimdeki resme dönecem :bbo: ne yapar eder girerrrrimÇok üzgünüm çoook
ayy ayçaya bende üzüldüm bak canımya ne kadar yargun düşmüştür keşke elimizden bişileer gelsee:teselli:

evet canım benim bende sen gibi şanslıyım şuanda bile bulunduğum kilodan aşağı sanırlar beni 80 küsürken bile en fazla 75 sin derler kilomu diyincede hadi canım derlerdi.
benimde altla üst farklı benim omuzlar dar üstüme alttan bir beden küçük giyerim normalde kafamçokkarıştı

oyy millete cevap vereceğim diye kendimden anlatmayı unuttum:mymeka:kaydirigubbakcemile3

evet bugun soğuk ve kasvetli bir güne uyandım ama dersler iyiydi bugun benim bebeleri yazılı yaptım normalde 3 te yazlılı yok biliyosunuzdur ama alışsınlar dedm ama nasıl heyecan yapıyorlar görsenizopuyorumnanaktan ben kağıtları okurken tepemden ayrılmıyorlardıakannehir ama çok şükür zayıf alan yok maşallah benim yavrumlarıma yaa:teytey:

sonra öğlen ıspanak yemeği vardı azcık ondan yedim. ve bir kar yağmaya başladı anlatamam okadarmı güzel olur lapa lapa alkisalkisalkis tenefüste bahçeye dar attım kendimi başımı kaldırdım allahım ne mükemmel manzara öyle ama kar tanesinin teki sen gel gözbebeğime düş:roflol: koşkoş öğretmenler odasına .
sonrada geldim eve yemekti derken anca totom yer gördüüü

off yarın nöbetçiyim ya asyam olsaydı tıs sen hemşiremisin derdiii:roflol:

ya bu arada ben sizlere söyledimmi ben aylardır günde sadece bir tane sigara içiyorum çok ama çok nadir 2 tane oluyor bu eferim bana değil mi hadi öpücükler:1closedeyes:

selamlarrrrrr.
önce kizima kocaman bir öpücükkkkkk opuyorumnanaktan
buradada acaip bir kar yagdi inanilmaz güzeldi ama cumartesi gecesi eksi 22 derecelik bir soguk vardi sonrada o kar yagdi iste. simdi durdu ama hala heryer bembeyaz en güzelde agaclarda görünüyor. salkim sögütlerde cok güzel görünüyor kar bayilirim seyretmeye.
ben iki gün daha calisiyorum sonra yilbasi tatili var 4 ocaga kadar.. ay kaan geldi yakisiklim sehzadem aksama ugrarim yine sekerler. öpüldünüz..opuyorumnanaktan

sana simdiden iyi tatiller reyhan ablaopuyorumnanaktan

ya bende ayran corbami iciyorum .. tadi cok guzel dedim fln ama gitmiyor artik
tadi hala guzel ama canim istemiyor.. saat 6 da icmem gereken kase duruyor bir kasik bir kasik tencerede dolu daha yarina kalicak artik

acıgül kızın kaç yaşında beraber yapıyoruz yazmışsında onundamı kilosu fazla...

kızım 2buçuk yaşında teyzesi. diyabet adayı:çok üzgünüm: o yüzden diyet yapıyoruz...ilerde diyabet olacaksa bile geciktirmeye çalışıyoruz... allah beterinden saklasın bizde bu şekilde sınavdayız işte... 6ana 6 ara öğünumuz var bende onunla yapıyorum... tabi benim diyetim başka, onunki başka.... hayırlısı olsun...

ayy annem bahsettiğin ağaçların görüntüsü gözümde canlanıyor eminim harikadır buna bende bayılırım akannehir
kaan beyi merak ediyoruz baya büyümüştür yeni resimlerinden görsek alkisalkisalkis

canım benim ya bebelerin yerine hep biz hastalansak canım yavrum benim çok geçmiş olsun umarım hiç diyabet hastası olmaz .inanın küçük bebeklerin böyle ömür boyu sürecek bir diyete girmelerine helede küçücük yaşlarında ben dayanamıyorum ya. allah onları esirgesin :Saruboceq:

kaliste selam canım aynı saatlerde uyumuşuz bende tv izlerken uyuya kalmışım.birden uyandım küçük kızım karşımda saat kaç oldu okula geç kaldınız diye bağırdım kızım gülmekten yerlere yattı anne biz okuldan geleli çok oldu deyince toparlandım.rüyanda hayrolsun çok kötü rüyası bile allah korusun.bu gün çok güzel beslendim kaçamak sıfır sayılır allahım çok seviniyorum..

mustang az önce seni gördüm bir merhaba diyim dedim ben yazana kadar çıkmışsın.hediyemi bu gün gönderdim bakalım kaç günde yerine ulaşacak .ya bana kimse göndermiyormuuuu....mafoldumben

mustang az önce seni gördüm bir merhaba diyim dedim ben yazana kadar çıkmışsın.hediyemi bu gün gönderdim bakalım kaç günde yerine ulaşacak .ya bana kimse göndermiyormuuuu....mafoldumben

selam canım nasılsınopuyorumnanaktan . orda havalar nasıl soğudumu. ah ahhh denizi şimdiden özledim nsaıl geçecek bu koca kışakannehir

hımm ne aldın acep bak gene bana atlıcak bişi çıktıkaydirigubbakcemile3

iyiyim arkadaşım sende iyisindir umarım burdada havalar soğudu akşamdan beri yağmur yağıyor ama sizin oralar kadar soğuk olmaz burası hep diyorum bizim memleket yaşanacak yer kiralar ucuz yiycek ucuz ısınma derdi yok denizide var çok ekonomik bir şehir.hediyeyi gönderdimde telefonunu yazmayı unutmuşum arkadaşımın. eşimde benim numaramı vermiş bir sorun olursa beni arıycaklar bende arkadaşı arıycam araşıp duracaz bakalım yerine ulaşana kadar.

herkese günaydın umarım herkez iyidir 3 gündür diyetimi bozmamanın sevinci ile kalktım bugün ve tartıya çıktım sonuç şimdilik iyi gibi bu cumaları tartılma işini çok sevdim iş yerinde falan bişey ikram ettiklerin de yookkk olmaz ben 5. takımdayım cuma tartılacağım ve kilomu yazacağım işin içinde rezil olmak var falan deyip red ediyorum ve tabii bana bıyık altından gülüyorlar herhalde bunu da daha önceki diyet denemelerim gibi olcağını düşünüyorlar haklılar tabi her pazartesi ben diyetteyim deyip bir saat sonra oturupta sıcak pidenin yarısını yiyince....artık iş yerinde kahvaltı yapmıyorum ,atıştırdıklarından atıştırmıyorum...
Ne mutlu bana inşallah uzun süreli olur allahım...

canım bugün de yapmicam sanırım bari dolaptaki ıspanak yemeğini bitireyim eşim yemiyor kuru fasulye diye tutturdu kalmasın bari.. ama bence 3 gün yapmanın bir sakıncası olmaz ya çok da uzun bir süre değil sonuçta..

tersmişiz mustangım ben de alt 38, üst 40 ım şu anda.. üstü 38 yapmam çok zor ama olsun kilodan değil kemikten..

diyabet yaşı ilerde olanlar için bile çok zorken Allan bebişine yardım etsin canım.. uygun bir eğitimle ve alışkanlıkla ilerisine yatırım yapabilirsiniz, zaten dr lar söylemiştir..

electracım günaydın, beni de mahveden işyerine gitmeden kahvaltı etmemek ve orda yediğim yağlı yağlı poğaçalardı. ve de öğle yemekleri :bbo: ne zaman üni bitti iş hayatı başladı ben kilo almaya başladım.. hep bunlardan işte. o yüzden en iyisini yapıyosun evde kahvaltı edip işyerine tok gitmekle..

herkese günaydın
bugün tartıda dünden fazla çıkıyorum halbuki dün fazla hiçbişey yemedim, ilaç ödem yapıyor sanırım herşey bitti bi de onla savaşıcam şimdi :umursamaz: slim çayı aldım kendime şimdi onu içiyorum. tatlandırıcım bitmiş bir ara çıkıp alıcam, umarım bu artık son kutum olur.. 3-4 gündür sabahları zeytinyağı içiyorum bir kaşık.. bi dün işe yaradı birkaç gün daha denicem. dışarsı aşırı soğuk anlıyorum çünkü ev serinlemiş.. tepelerde kar var ama şehre tutmamış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…