- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.461
yeme canım yeme otur bilgisayarın başına sohbet edek :)
aman dert ettiğin su olsun al yanına su şişesini yudum yudum iç bende çay içicem şimdi ee nerdensin bakalım :)Edelim demi. Ama çok fena suyu da tamamlamam lazım yatana kadar yandım yaaa
ben 2 sene kadar önce trafik kazası geçirmiştim belim ve sırtım rahatsız o yüzden zıplama değil yürüyüşle yapıyorum cezalarımı :)
evet çalışan kadın olmak çok zor malesef allah kolaylık versin hayatım yaaaGeçmiş olsun canim benim o yürüdü yapacak zamanım da imkanım da yok işe arabayla gidip geliyorum kızı bakıcısına bırakıyorum dönüşte yine alıyorum eve gel evi topla yemek derken bi bakıyom akşam kızlarla uğras bi bakıyorum gece.. Bazen şöyle kulaklığı takıp kimsenin olmadığı yerde nefesim kesilene kadar yürümek istiyorum
evet canım 300 ip en geç yarın atlaman lazım
izlemedim ama adını kaydettim izlerim onudaortim izledin mi hiç kore draması ?
betüş geçen sana dediğim diziyi izledin mi izlicem demiştin
Descendants of the Sun
tabiki yarında olurYarin gunduz yapsam sorun olmaz dimi. Babamlarim yaninda atlayamam da odalar da musait degil.. yarin ev boş
ben izledim amerikan dizileri sıkınca kore dizilerine geçtim yok böyle dizi yapan bi millet inanamazsın bende izledim the vampire diares the orijinals bir sürü ama kore dizileri bağımlılık yaptı bende resmen:) ben game of trons sevmedim çok uçlarda sevmiyorum öyle dizileriizlemedim ama adını kaydettim izlerim onuda
game of thornes ve vampire daires günü gününe takip ederim canım ama bide benim polisiye merakım olan bazı diziler daha var the mentalist diye .. csı newyork falan..
bide romantik mini dönem dizileri var onları seviyorum edebiyat kitaplarından alıntı özellikle ingiliz edebiyatı..
bugün fantastik izleme havasında değilim polisiye izliyim dedim.. the mentalist izliyorum :)
evet çalışan kadın olmak çok zor malesef allah kolaylık versin hayatım yaaa
izlemedim ama adını kaydettim izlerim onuda
game of thornes ve vampire daires günü gününe takip ederim canım ama bide benim polisiye merakım olan bazı diziler daha var the mentalist diye .. csı newyork falan..
bide romantik mini dönem dizileri var onları seviyorum edebiyat kitaplarından alıntı özellikle ingiliz edebiyatı..
bugün fantastik izleme havasında değilim polisiye izliyim dedim.. the mentalist izliyorum :)
fringe üstüne bilim kurgu yok zaten ne güzel bir diziydi o:) izledim hayatım onudaAmin canım nerde varsa bide evdeki ergenle savaşım olmasa yorgunluk geçer de gönül yorgunluğu geçmiyor da
Vuhuu tam benim tarzım fringe yi de tavsiye ederim bilim kurgu alanında.doctor who yla The librarian a sardım bu ara
yaa ırkçılık için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kore filmlerini seviyorum ama karakterler falan karışıyo uzak doğu filmlerinde ve dizilerinde bende hepsi birbirine benziyor hele bide hızlı geliştimi konular kim kimdi noluyo falan derken kopuyorum sonra konudan :)))ben izledim amerikan dizileri sıkınca kore dizilerine geçtim yok böyle dizi yapan bi millet inanamazsın bende izledim the vampire diares the orijinals bir sürü ama kore dizileri bağımlılık yaptı bende resmen:) ben game of trons sevmedim çok uçlarda sevmiyorum öyle dizileri
izledim tatlım ben tekrar izliyorum .. eski bölümleri baştan izlerim sıkılmamfringe üstüne bilim kurgu yok zaten ne güzel bir diziydi o:) izledim hayatım onuda
ayyy canım ağzın bal yesin inşallahhhhBu gruptaki hwrkesi ayakta alkişliyorum.inanki menüler super. Menuleri okurken gercekten ilerideki fit hatunlari gorebiliyorum
banada öyle geliyodu kim bu aynısı buda omu yok otekimiydiyaa ırkçılık
için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kore filmlerini seviyorum ama karakterler falan karışıyo uzak doğu filmlerinde ve dizilerinde bende hepsi birbirine benziyor hele bide hızlı geliştimi konular kim kimdi noluyo falan derken kopuyorum sonra konudan :)))
fantastik çok seviyorum 30 küsür yaşında koca kadınım ama seviyorum işte napıyım içim çocuk benim :)))
ay ben izlediğimi bir daha izleyemem zaman kaybı gibi gelir bana :)izledim tatlım ben tekrar izliyorum .. eski bölümleri baştan izlerim sıkılmam
ay gelemedi o fit göründüğümüz zamanlar trafiğe takıldı herhalBu gruptaki hwrkesi ayakta alkişliyorum.inanki menüler super. Menuleri okurken gercekten ilerideki fit hatunlari gorebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?