Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 2 sene kadar önce trafik kazası geçirmiştim belim ve sırtım rahatsız o yüzden zıplama değil yürüyüşle yapıyorum cezalarımı :)

Geçmiş olsun canim benim o yürüdü yapacak zamanım da imkanım da yok işe arabayla gidip geliyorum kızı bakıcısına bırakıyorum dönüşte yine alıyorum eve gel evi topla yemek derken bi bakıyom akşam kızlarla uğras bi bakıyorum gece.. Bazen şöyle kulaklığı takıp kimsenin olmadığı yerde nefesim kesilene kadar yürümek istiyorum

evet çalışan kadın olmak çok zor malesef allah kolaylık versin hayatım yaaa

ortim izledin mi hiç kore draması ?
betüş geçen sana dediğim diziyi izledin mi izlicem demiştin
Descendants of the Sun
izlemedim ama adını kaydettim izlerim onuda
game of thornes ve vampire daires günü gününe takip ederim canım ama bide benim polisiye merakım olan bazı diziler daha var the mentalist diye .. csı newyork falan..
bide romantik mini dönem dizileri var onları seviyorum edebiyat kitaplarından alıntı özellikle ingiliz edebiyatı..
bugün fantastik izleme havasında değilim polisiye izliyim dedim.. the mentalist izliyorum :)

morordek
muska77 kollontai
Sabah kahvaltidan once maydonoz kürü
10 da kahvalti
haşlanmış yumurta
Dil peyniri
3 zeytin
Domates sivri biber
1 dilim tam buğday ekmeği
yesil sogan

ara 14.30
1 greyfurt
3 ceviz ici

19 aksam yemegi
1 kase yoğurt
1 tabak patlican közlemesinden salata yaptım

3 lt su
Spor 30 dk yürüyüş...

ben izledim amerikan dizileri sıkınca kore dizilerine geçtim yok böyle dizi yapan bi millet inanamazsın bende izledim the vampire diares the orijinals bir sürü ama kore dizileri bağımlılık yaptı bende resmen:) ben game of trons sevmedim çok uçlarda sevmiyorum öyle dizileri

evet çalışan kadın olmak çok zor malesef allah kolaylık versin hayatım yaaa

Amin canım nerde varsa bide evdeki ergenle savaşım olmasa yorgunluk geçer de gönül yorgunluğu geçmiyor da

Vuhuu tam benim tarzım fringe yi de tavsiye ederim bilim kurgu alanında.doctor who yla The librarian a sardım bu ara

fringe üstüne bilim kurgu yok zaten ne güzel bir diziydi o:) izledim hayatım onuda

yaa ırkçılık için demiyorum yanlış anlaşılmasın ama kore filmlerini seviyorum ama karakterler falan karışıyo uzak doğu filmlerinde ve dizilerinde bende hepsi birbirine benziyor hele bide hızlı geliştimi konular kim kimdi noluyo falan derken kopuyorum sonra konudan :)))
fantastik çok seviyorum 30 küsür yaşında koca kadınım ama seviyorum işte napıyım içim çocuk benim :)))

banada öyle geliyodu kim bu aynısı buda omu yok otekimiydi çok benziyorlar ama sonra alışıyorsun ben kore ırkı kadar çekici bi millet tanımıyorum yada çok sevdiğim için bana öyle geliyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…