Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla hayatım sürekli ağzımdan nefes aldığım için çok kuruyo biraz önce meyve yedim 1 elma 1kivi 1 portakal 5 6 badem biraz fazla oldu ama ne yapayım :)

bi sürahi sıcak suya limon bir limonu sık iç oohhh hem kivi iyi gelir bol c... c küpü olana kadar ye ....

evet ya viks bulayım ben kulaklarım bile tıkanmış anam :)
Benimde hala boğazım şiş ya bi kutu antibiyotik bitti ama hala şiş.
kızlar zayıflamanın formulünü buldum dudaklarımı birbirine yapıştırcam japon yapıştırıcısıyla sadece bir pipetlik yer bırakça ki suyu ihmal etmiyeyim :) ne kadan zekiyiiim yeaaaa.....
Vay be bu niye bizim aklımıza gelmediki :KK64:
sen iki mil yapma bu gün dinlen yoksa kocişimede bulaştırcan aaaaaaa :)))
Konuşacağına yardıma git yoksa kocşin aç kalcak.:KK48:

valla hayatım sürekli ağzımdan nefes aldığım için çok kuruyo biraz önce meyve yedim 1 elma 1kivi 1 portakal 5 6 badem biraz fazla oldu ama ne yapayım :)
Yapcak bişey yok birazda ıhlamur falan iç kız.
ama herkez boğazından dertli dünyanın problemi millet acayiip spor yapıyo neden sırf yediklerini yakmak için... yemeyelim daha iyi dimi...
Ya bende sinr oluyorum.
Tadını bildiğim defalarca yediğim bişeyi görmemiş gibi canım istiyo ne kadar saçma aslında..

kızlar zayıflamanın formulünü buldum dudaklarımı birbirine yapıştırcam japon yapıştırıcısıyla sadece bir pipetlik yer bırakça ki suyu ihmal etmiyeyim :) ne kadan zekiyiiim yeaaaa.....
Bu dediğin yöntemin bibenzeri ilk obezite tedavisinde uygulanmış. Ama hastalar dikişlerikendi elleriyle yırtarak yemeye devam etmişler..

Şimdiki gelinler böyle işte :KK12:

Hadi geçmiş olsun .
Ya kızlar benimde göğüs kafesimle sırtım ağrıyor aynı bölge önlü arkalı baya sıkıntı veriyor.
Ne olaki?:KK64:

siz havaları ısındı sanıyonuz herhalde ince mi giyiniyonuz ki valla ben hallakış ayındayım kalın kazağım yeleğim ona rağmen üşüyom...

Bu dediğin yöntemin bibenzeri ilk obezite tedavisinde uygulanmış. Ama hastalar dikişlerikendi elleriyle yırtarak yemeye devam etmişler..

ayyy o ne biçim şeymiş öylle....

aslında bu mide ameliyatı olanlar 5-6 ay sıvı besleniyo misal... zaten normalde de 5-6 ay sıvı beslen o kiloyu verirsin... büyük konuşmıyayım ama yani çok gerekmedikçe hani belli sınırlar aşılmadıysa gereksiz...

siz havaları ısındı sanıyonuz herhalde ince mi giyiniyonuz ki valla ben hallakış ayındayım kalın kazağım yeleğim ona rağmen üşüyom...
Yok kız ben pek bakarım kendime sıkı sıkı giyinirim ama çok ağrı yapıyor.
Dr ada yeni gittim yine bi dünya ilaç verecek piiis kimyasallar..

Yok kız ben pek bakarım kendime sıkı sıkı giyinirim ama çok ağrı yapıyor.
Dr ada yeni gittim yine bi dünya ilaç verecek piiis kimyasallar..

ayy evet bende sevmem ilaç Allah muhtaç etmesin de... bitki çaylarına gömülün gari..... ıhlamur mıhlamur sıcak sıcak oohh... limonlu olsun bana da verin bi bardak özendim bak :)))

ayyy o ne biçim şeymiş öylle....

aslında bu mide ameliyatı olanlar 5-6 ay sıvı besleniyo misal... zaten normalde de 5-6 ay sıvı beslen o kiloyu verirsin... büyük konuşmıyayım ama yani çok gerekmedikçe hani belli sınırlar aşılmadıysa gereksiz...
Evet bencede hemde çok sağlıksız. Ben teyzemi hatırlıyorum liposakşın olmuştu. Hayati tehlikeyi zor atlatmıştı.

Back
X