- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.701
ya en çok ondan korkuyorum çocuklara geçerse fenasen iki mil yapma bu gün dinlen yoksa kocişimede bulaştırcan aaaaaaa :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya en çok ondan korkuyorum çocuklara geçerse fenasen iki mil yapma bu gün dinlen yoksa kocişimede bulaştırcan aaaaaaa :)))
zeki gelinim benimkızlar zayıflamanın formulünü buldum dudaklarımı birbirine yapıştırcam japon yapıştırıcısıyla sadece bir pipetlik yer bırakça ki suyu ihmal etmiyeyim :) ne kadan zekiyiiim yeaaaa.....
valla hayatım sürekli ağzımdan nefes aldığım için çok kuruyo biraz önce meyve yedim 1 elma 1kivi 1 portakal 5 6 badem biraz fazla oldu ama ne yapayım :)
Benimde hala boğazım şiş ya bi kutu antibiyotik bitti ama hala şiş.evet ya viks bulayım ben kulaklarım bile tıkanmış anam :)
Vay be bu niye bizim aklımıza gelmedikikızlar zayıflamanın formulünü buldum dudaklarımı birbirine yapıştırcam japon yapıştırıcısıyla sadece bir pipetlik yer bırakça ki suyu ihmal etmiyeyim :) ne kadan zekiyiiim yeaaaa.....
Konuşacağına yardıma git yoksa kocşin aç kalcak.sen iki mil yapma bu gün dinlen yoksa kocişimede bulaştırcan aaaaaaa :)))
zeki gelinim benim![]()
Benimde hala boğazım şiş ya bi kutu antibiyotik bitti ama hala şiş.
Vay be bu niye bizim aklımıza gelmediki
Konuşacağına yardıma git yoksa kocşin aç kalcak.![]()
Ayy teşekkür ederimm tatlışş kaptanımmm.Vikis yok diyim gelirken alsın. Sürüp yatayım..Hadi kıyamadım sende viks sür tutulan yerlere kocişin sıcak havlu koysun ısıtıp ıstıp.
Ama gece kalın giy yatarkenki çabuk geçsin.
İveeet![]()
Yapcak bişey yok birazda ıhlamur falan iç kız.valla hayatım sürekli ağzımdan nefes aldığım için çok kuruyo biraz önce meyve yedim 1 elma 1kivi 1 portakal 5 6 badem biraz fazla oldu ama ne yapayım :)
Ya bende sinr oluyorum.ama herkez boğazından dertli dünyanın problemi millet acayiip spor yapıyo neden sırf yediklerini yakmak için... yemeyelim daha iyi dimi...
Bu dediğin yöntemin bibenzeri ilk obezite tedavisinde uygulanmış. Ama hastalar dikişlerikendi elleriyle yırtarak yemeye devam etmişler..kızlar zayıflamanın formulünü buldum dudaklarımı birbirine yapıştırcam japon yapıştırıcısıyla sadece bir pipetlik yer bırakça ki suyu ihmal etmiyeyim :) ne kadan zekiyiiim yeaaaa.....
Şimdiki gelinler böyle işteanalar hasta olsa da aç bırakmazlar içim rahat :))
Hadi geçmiş olsun .Ayy teşekkür ederimm tatlışş kaptanımmm.Vikis yok diyim gelirken alsın. Sürüp yatayım..
Vallamı?Bu dediğin yöntemin bibenzeri ilk obezite tedavisinde uygulanmış. Ama hastalar dikişlerikendi elleriyle yırtarak yemeye devam etmişler..
Şimdiki gelinler böyle işte
Hadi geçmiş olsun .
Ya kızlar benimde göğüs kafesimle sırtım ağrıyor aynı bölge önlü arkalı baya sıkıntı veriyor.
Ne olaki?![]()
Doktorum programında ayça kaya söylemişti dur bulursam atayım.Vallamı?
Bu dediğin yöntemin bibenzeri ilk obezite tedavisinde uygulanmış. Ama hastalar dikişlerikendi elleriyle yırtarak yemeye devam etmişler..
Yok kız ben pek bakarım kendime sıkı sıkı giyinirim ama çok ağrı yapıyor.siz havaları ısındı sanıyonuz herhalde ince mi giyiniyonuz ki valla ben hallakış ayındayım kalın kazağım yeleğim ona rağmen üşüyom...
bende öyle yeleksiz terliksiz durmam ama kapıyoruz demekki kız kalkıp ıhlamur yapıcak dermanım yok :)Yok kız ben pek bakarım kendime sıkı sıkı giyinirim ama çok ağrı yapıyor.
Dr ada yeni gittim yine bi dünya ilaç verecek piiis kimyasallar..
Yok kız ben pek bakarım kendime sıkı sıkı giyinirim ama çok ağrı yapıyor.
Dr ada yeni gittim yine bi dünya ilaç verecek piiis kimyasallar..
Evet bencede hemde çok sağlıksız. Ben teyzemi hatırlıyorum liposakşın olmuştu. Hayati tehlikeyi zor atlatmıştı.ayyy o ne biçim şeymiş öylle....
aslında bu mide ameliyatı olanlar 5-6 ay sıvı besleniyo misal... zaten normalde de 5-6 ay sıvı beslen o kiloyu verirsin... büyük konuşmıyayım ama yani çok gerekmedikçe hani belli sınırlar aşılmadıysa gereksiz...
bende öyle yeleksiz terliksiz durmam ama kapıyoruz demekki kız kalkıp ıhlamur yapıcak dermanım yok :)