Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kollontai sagol canim. Bakariz boyle daha iyi olur ins, olmazsa ben de katilirim sonra.
Bende biraz mukemmelliyetcilik var. Bazen beni cok yoruyor. Ogretmenlik yaparken bir derste toplam 7-8 dk oturm vicdan azabi cekerdim. Buraya da daha baslamadan ceza adiyla psikolojik olarak agir geldi. Ama iyilesince sporumu da yuruyusumu de yapacagim. Nitekim gecen yil da oyle oldu. Gunde 1 saatin altinda hemen hic yurumedim

Gunluk yarım saat bile yurusen yeter simdilik. Şu işlerin rahatlayınca düzene oturtursun

çocuklarının günahı yok direk diyene yapsınlar inşallah canı gönülden ediyorum bu duayı...

muska77 kollontai

menüm
sabah
1 kase tavuk taşlık domatesle soteledim yağsız tuzsuz
4 ceviz

ara 1 salatalık

öğlen : 1 kase tavuk taşlık

ara : 1 portakal

akşam : 1 salatalık

su 2lt

spor 1 saat tempolu yürüyüş
+ eğilmeli kalkmalı ev temizliği 2 saat fulll

mmakinede hala çamaşır var bitsin ascam yatcam.....

Menünde çok boşmuş gibi geldi öğlen neden yemedin.Sabahda turşu yerine 2 yumurta yeseydin daha iyi olurdu. Doyardın en azından.

İnşallah ya bu çok sınırda 99 diye ölüyodum ama acil müdahele lazım ki yeniden 3 harfliyi görmeyim. Öğlenlerim hep öyle geçiyor çünkü kızımın yanına gidip dönüyorum vaktim kalmıyor bazen çay içecek zamanım bile olmuyor. Turşu konusunda haklısın o pisboğazlığımdan oldu

muska77 morordek suyu az içtiğimi fark ettim çaba sarfediyorum ama spor için aynı şeyi diyemem malesef hafta sonu dışında zamanım yok. Çalıştığımı ve bebeğim olduğunu söylemiştim o konuda beni mazur görmenizi umud ediyorum.

tatlım spora vakti olmuyor demişssin seni de ceza listedinden çıkarıyorum, kaçamak yaparsan uyarırız seni :)

menü çok iyi tatlım ama çekirdekten ceza yazdım bilgin olsun

canım öğlen ve akşam ekmek yediğin için cezalısın

bu menüye bayıldım :)

Günaydıın

Biliyordum tebrik ederim
hiç alttanda almıyorum türk mahkemelerinin suyumu çıktı ayol :)
Hah kaynana ya muhalefet yapacak illa.
gecmis olsun muskam
Sağol şirinem
uzan hayatım çok geçmiş olsun sanada..
Sağol fıstık.
O çaylar şekersiz dimi??

Menün güzel ama salatalara biraz yağ koyun sonra wc sorunu yaşıyorsunuz.
Gayet iyi canım
Maşallah defne ne kadar iradelidin. Ben 20 kg dan kurtulsam halaybaşı olup halay çekeceğim.
Tamam kız mendilin benden
Menülerin gittikçe güzelleşiyor canım.
Umarim cezalik bir menu degildir. Ayyy kizlar zaman hencik gecsin istiyorum. Zayifladigimi gormwk istiyorum....
Şşşt sabır bu işin özü SABIR
Akşamki ekmeği kaldır canım hatta öğlen bile ekmek yeme.
Defnem dikkat et kendine ya, dinlen iyiles guzelce
Sağol canım bide niye olduğunu bilsem üşütmedir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…