- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.761
Allah kimsenin evladına vermesin adam/kadın pislikse çocuğunun ne şucu var kızz ..Rabbim çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın ve iyi insanlarla karşılaştırsınöyle diyenlerin çocuklarına yapsınlar bakalım aynısı derlermi allah belalarını versin çok şükür küçük bir yerde yaşıyorum çocuklar konusunda çoğu anne gibi çok katıyım hepsini idam etmek lazım hiç af yok
inşallah kısa zamanda sende olursun tatlımkıskanma yuru seninde olur
ay agzın bal yesin
ah bide ben olsaaaam 15 gun oldu ya
gecmis olsun muskam
Hadi bakalım cumaya 98i de gördün mü senden mutlusu olmaz heraldeEveet şükürler olsun cumayı bekliyorum şimdi. Nihayet yaaa
Canım suyun 2 litreyi geçmezse ve sporun yoksa da ceza yazılıyor.morordek ama tatlı yemediiimm neden aldım ki o cezayı beennn. Ama küçük kızı babannesine götürdük büyükle yürüyüş yaptık tempolu değil ama o sayılsın
muska77 tatlı krizini çay la bastırmaya çalışmaya alıştım sanki.
Bugün ki menüm ;
Sabah
4 dilim ekmek bol peynir acı biber turşusu koca koca bardaklarla çay kaç bardak olduğunu ben bile bilmiyorum
Öğlen
Orta şekerli türk kahvesi
Ara
3 duble ıhlamur
Akşam
Karnabahar salatası
Ama gripten mi neden bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum.
Hepinizi öptüm ara mesajları gece
Menünde çok boşmuş gibi geldi öğlen neden yemedin.Sabahda turşu yerine 2 yumurta yeseydin daha iyi olurdu. Doyardın en azından.morordek ama tatlı yemediiimm neden aldım ki o cezayı beennn. Ama küçük kızı babannesine götürdük büyükle yürüyüş yaptık tempolu değil ama o sayılsın
Bugün ki menüm ;
Sabah
4 dilim ekmek bol peynir acı biber turşusu koca koca bardaklarla çay kaç bardak olduğunu ben bile bilmiyorum
Öğlen
Ara
3 duble ıhlamur
Akşam
Karnabahar salatası
Canım harika olmuş.Sporda da eskilere dönmüşsün sevindim canım.bugünkü menüm
muska77 , kollontai , morordek , nilsub
kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
yarım domates
1 biber
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara : sade Türk kahvesi
öğlen
1 kepçe tavuk suyu çorba
3 yk ıspanak
3 yk yoğurt
ara 2 badem
akşam
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 tabak salata yağsız tuzsuz
4 yk haşlanmış tavuklu yoğurtlu salata (yağ yok tavuğun göğsünü haşladım didikledim)
spor 1 saat yürüyüş ve nihayettttt 4 mil :)))
su 3 lt
günü 4,30 - 5 gibi kapadım bu arada
ne ödülü aferim diyoz ya yeter... ödüller bizi sabote eden şeyler....
Tabiki şekerim inanmak başarmanın yarısıdır.Vay be bu grup beni zayiflatacak. Inancim tam kizlar
kaçtı boğazın öteki yakasına gittisinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh
Ee aynı yollardan geçtim tatlım diyet psikolojisini yaşayan bilir bence.
Geçen sene bu gün tam 104 kiloymuşum kız unutmak mümkünmü o psikolojiyi.
Hah işte arkadaş dediğin böyle olur..
Beybiler gunaydin, ben de geri dondum :)
Bu hafta tartilabilir miyim emin degilim ama haftayadan itibaren kilomla buradayim. Bu yaz 52'yi gormeden rahat uyuyamayacagim :)
Beni gaza getirin plisss :)
84.2 cikti canim kilom.
Dune gore 400 gr gitmis
60 ın pörsümüşü mü olur uleynnnn :)
benim de ama önce çalışmam lazım böhöhöhööööö....
evet dışarda olduğum halde eşim nerde pideci köfteci var oraya gidelim dedi bende çorbacı buldum sonunda :) çorba içtim öğlen menü güzelde sabah sabittim yine yaaaaaaaaaaaaaa............ gripten olabilirmi bide wc sorunu yaşıyorum bitki çaylarıda etki etmedi
ben tatlı ihtiyacımı kuru kayısı karşılıyor kızlar bide hani bu doğal olanlar gün kurusu olanlar çok güzel onlardan alın
ben kuru incirin arasında severim cevizi kayısı ile badem severim :) ondan böyle oluyoruz işte:)Hafi bakslım. Sakın kaçamak yapma heba etme kilonu.
Maşallah defne ne kadar iradelidin. Ben 20 kg dan kurtulsam halaybaşı olup halay çekeceğim.
Değil mi. O çok istiyor zayıf olmamı. İatediğinu alıp giyersin diyor. Kendisi 36 38 beden.
Hadi kuzum yaza kadar devam et. Yaza bomba gibi girersin.
Süperson canım. Hafi bakalım ben de düne göre ekdideyim ama senin kadar değil.
Katılıyorum uleyyyynnnnn.
Sporla sağlıklı besleenmekle şimdiki çıtırlardan daha çıtır oluruz. Defne boyun ne kadar.
Keşke çalışmamak elde olsa. Ben de çalışıyorum evde olmayı özlüyorum.
İlaç kullanıyorsan ödem yapmıştır.
Ben de kuru kayısıyı severim. Ama arasına ceviz koyarak ćok severim.
kaçtı boğazın öteki yakasına gittisinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh
Defnem dikkat et kendine ya, dinlen iyiles guzelceKızlar çok ağrım var ben biraz uzanayım.
Sadece tatli yiyince kesilmiyor ki ceza. Hem nerde hani sporun? Bir suru cezan var ekledikce ekliyorsun, boyle kilo verilmez. Çıkıp yuruyus yap en azindanmorordek ama tatlı yemediiimm neden aldım ki o cezayı beennn. Ama küçük kızı babannesine götürdük büyükle yürüyüş yaptık tempolu değil ama o sayılsın
Bugün ki menüm ;
Sabah
Öğlen
Ara
3 duble ıhlamur
Akşam
Karnabahar salatası
Vak bskım şu yürüyüßleri düzene sokabilsem inan kilo vermekten hiç korkmuyorum. Ama yüruyüs için zaman bilamıyorum. Nisanın sonuna kadar ćok yoğunum. Mayısta rahatlıyacağım. 8. Sınıf öğrencilerinin sınavları var kurdlarım okilda ćok yoğunum. Tenwffüsletdr bile bir köşede soru çözüyorum. Öğledrn sonra çocuklarla okulda toplanıp soru çözüyoruz. İnşallah başarılı olutlar brn ailelerinden daha heyecanlıyım.Defnem dikkat et kendine ya, dinlen iyiles guzelce
Sadece tatli yiyince kesilmiyor ki ceza. Hem nerde hani sporun? Bir suru cezan var ekledikce ekliyorsun, boyle kilo verilmez. Çıkıp yuruyus yap en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?