Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öyle diyenlerin çocuklarına yapsınlar bakalım aynısı derlermi allah belalarını versin çok şükür küçük bir yerde yaşıyorum çocuklar konusunda çoğu anne gibi çok katıyım hepsini idam etmek lazım hiç af yok :KK62:
Allah kimsenin evladına vermesin adam/kadın pislikse çocuğunun ne şucu var kızz ..Rabbim çocuklarımızı doğru yoldan ayırmasın ve iyi insanlarla karşılaştırsın :(
ama idam şart bu tarz meselelerde kesinlikle katılıyorum ..

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc kızlar menüm
kahvaltı yarım dilim köy ekmeği 2 çatal yumurta birkaç dilimde domates şekersiz çay (gripten yiyemedim sabah)
ara sade türk kahvesi 2 kayısı
öğlen 1 kase mercimek çorbası 1 haş yumurta
ara 1 portakal 1 elma 1 kivi 5 6 badem
akşam 1 haş derisiz baget 1 haş yumurta
spor 30+ 40 dk yürüyüş
su 2 bitti

morordek morordek ama tatlı yemediiimm neden aldım ki o cezayı beennn. Ama küçük kızı babannesine götürdük büyükle yürüyüş yaptık tempolu değil ama o sayılsın
muska77 muska77 tatlı krizini çay la bastırmaya çalışmaya alıştım sanki.
Bugün ki menüm ;
Sabah
4 dilim ekmek bol peynir acı biber turşusu koca koca bardaklarla çay kaç bardak olduğunu ben bile bilmiyorum

Öğlen
Orta şekerli türk kahvesi
Ara
3 duble ıhlamur

Akşam
Karnabahar salatası

Ama gripten mi neden bilmiyorum kendimi çok halsiz hissediyorum.
Hepinizi öptüm ara mesajları gece
Canım suyun 2 litreyi geçmezse ve sporun yoksa da ceza yazılıyor.

morordek morordek ama tatlı yemediiimm neden aldım ki o cezayı beennn. Ama küçük kızı babannesine götürdük büyükle yürüyüş yaptık tempolu değil ama o sayılsın
Bugün ki menüm ;
Sabah
4 dilim ekmek bol peynir acı biber turşusu koca koca bardaklarla çay kaç bardak olduğunu ben bile bilmiyorum

Öğlen
Ara
3 duble ıhlamur

Akşam
Karnabahar salatası

Menünde çok boşmuş gibi geldi öğlen neden yemedin.Sabahda turşu yerine 2 yumurta yeseydin daha iyi olurdu. Doyardın en azından.

bugünkü menüm

muska77 muska77 , kollontai kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub

kahvaltı
1 yumurta
1 kk peynir
yarım domates
1 biber
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay

ara : sade Türk kahvesi

öğlen
1 kepçe tavuk suyu çorba
3 yk ıspanak
3 yk yoğurt

ara 2 badem

akşam
1 kepçe tavuk suyu çorba
1 tabak salata yağsız tuzsuz
4 yk haşlanmış tavuklu yoğurtlu salata (yağ yok tavuğun göğsünü haşladım didikledim)

spor 1 saat yürüyüş ve nihayettttt 4 mil :)))
su 3 lt
günü 4,30 - 5 gibi kapadım bu arada
Canım harika olmuş.Sporda da eskilere dönmüşsün sevindim canım.

kaçtı boğazın öteki yakasına gitti :KK70: sinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım :KK43:
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh :KK43:

Hafi bakslım. Sakın kaçamak yapma heba etme kilonu.

Ee aynı yollardan geçtim tatlım diyet psikolojisini yaşayan bilir bence.
Geçen sene bu gün tam 104 kiloymuşum kız unutmak mümkünmü o psikolojiyi.

Maşallah defne ne kadar iradelidin. Ben 20 kg dan kurtulsam halaybaşı olup halay çekeceğim.

Hah işte arkadaş dediğin böyle olur..

Değil mi. O çok istiyor zayıf olmamı. İatediğinu alıp giyersin diyor. Kendisi 36 38 beden.

Beybiler gunaydin, ben de geri dondum :)
Bu hafta tartilabilir miyim emin degilim ama haftayadan itibaren kilomla buradayim. Bu yaz 52'yi gormeden rahat uyuyamayacagim :)

Beni gaza getirin plisss :)

Hadi kuzum yaza kadar devam et. Yaza bomba gibi girersin.

84.2 cikti canim kilom.
Dune gore 400 gr gitmis

Süperson canım. Hafi bakalım ben de düne göre ekdideyim ama senin kadar değil.

60 ın pörsümüşü mü olur uleynnnn :)

Katılıyorum uleyyyynnnnn.
Sporla sağlıklı besleenmekle şimdiki çıtırlardan daha çıtır oluruz. Defne boyun ne kadar.

benim de ama önce çalışmam lazım böhöhöhööööö....

Keşke çalışmamak elde olsa. Ben de çalışıyorum evde olmayı özlüyorum.

evet dışarda olduğum halde eşim nerde pideci köfteci var oraya gidelim dedi bende çorbacı buldum sonunda :) çorba içtim öğlen menü güzelde sabah sabittim yine yaaaaaaaaaaaaaa............ gripten olabilirmi bide wc sorunu yaşıyorum bitki çaylarıda etki etmedi:KK43:

İlaç kullanıyorsan ödem yapmıştır.

ben tatlı ihtiyacımı kuru kayısı karşılıyor kızlar bide hani bu doğal olanlar gün kurusu olanlar çok güzel onlardan alın

Ben de kuru kayısıyı severim. Ama arasına ceviz koyarak ćok severim.

Hafi bakslım. Sakın kaçamak yapma heba etme kilonu.

Maşallah defne ne kadar iradelidin. Ben 20 kg dan kurtulsam halaybaşı olup halay çekeceğim.

Değil mi. O çok istiyor zayıf olmamı. İatediğinu alıp giyersin diyor. Kendisi 36 38 beden.

Hadi kuzum yaza kadar devam et. Yaza bomba gibi girersin.

Süperson canım. Hafi bakalım ben de düne göre ekdideyim ama senin kadar değil.

Katılıyorum uleyyyynnnnn.
Sporla sağlıklı besleenmekle şimdiki çıtırlardan daha çıtır oluruz. Defne boyun ne kadar.

Keşke çalışmamak elde olsa. Ben de çalışıyorum evde olmayı özlüyorum.

İlaç kullanıyorsan ödem yapmıştır.

Ben de kuru kayısıyı severim. Ama arasına ceviz koyarak ćok severim.
ben kuru incirin arasında severim cevizi kayısı ile badem severim :) ondan böyle oluyoruz işte:)

morordek morordek muska77 muska77 kollontai kollontai

Maydonoz kürü

sabah 9.30 da kahvalti
kiymali yumurta
dil peyniri
salatalik domates
1 sivri biber
4 zeytin
1.5 dilim ekmek

ara
1.30
yarim greyfurt
yarim kivi

17 de
1 yemek kasigi tuzsuz kabak çekirdeği

18.30 da
1 haslama but
1 tabak salata
2 bardak ayran..

300 ip atlama cezasi yapildi
30 dk kondisyon bisikleti sürüldü
45 dk yürüyüş yapıldı

3 lt su icildi.

kizlar tuz kullanmiyorum artik minumum duzeyde. Ekstra hic atmiyorum

kaçtı boğazın öteki yakasına gitti :KK70: sinir katsayım artık tepemide geçti acil hastalanmam lazım :KK43:
bu arada sabah çookk güzel bir kilo gördüm tartıda umarım yarın beni şaşırtmaz .. cumaya güzel gelicem inşallahhhh :KK43:

Benim de sinir durumum benzer;( Saracoglu nun kuru var mi bu konuda arastiracagim

morordek morordek @ muska77 @ kollontai
Bu günkü menüm.
Sabah 9.00
1 kk oeynir
1 haş. Yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tb ekmeģi

Öğle 14.00
1 kase karnıbahar yemeğj
1 kade yoģurt
1 kase salata
1 dilim tb rkmeği

Akşam 18.45
Öğlenin aynı

Oturmadsn geldim baßka yemeģim dd yoktu.

2.5 litre su ve 40 dk yürüyüş.

Oturmadam sıfir kaçamskla dönüldü.

Kızlar çok ağrım var ben biraz uzanayım.
Defnem dikkat et kendine ya, dinlen iyiles guzelce :(
Bugün ki menüm ;
Sabah

Öğlen
Ara
3 duble ıhlamur

Akşam
Karnabahar salatası

Sadece tatli yiyince kesilmiyor ki ceza. Hem nerde hani sporun? Bir suru cezan var ekledikce ekliyorsun, boyle kilo verilmez. Çıkıp yuruyus yap en azindan :KK12:

Defnem dikkat et kendine ya, dinlen iyiles guzelce :KK43:

Sadece tatli yiyince kesilmiyor ki ceza. Hem nerde hani sporun? Bir suru cezan var ekledikce ekliyorsun, boyle kilo verilmez. Çıkıp yuruyus yap en azindan :KK12:
Vak bskım şu yürüyüßleri düzene sokabilsem inan kilo vermekten hiç korkmuyorum. Ama yüruyüs için zaman bilamıyorum. Nisanın sonuna kadar ćok yoğunum. Mayısta rahatlıyacağım. 8. Sınıf öğrencilerinin sınavları var kurdlarım okilda ćok yoğunum. Tenwffüsletdr bile bir köşede soru çözüyorum. Öğledrn sonra çocuklarla okulda toplanıp soru çözüyoruz. İnşallah başarılı olutlar brn ailelerinden daha heyecanlıyım.

kollontai kollontai sagol canim. Bakariz boyle daha iyi olur ins, olmazsa ben de katilirim sonra.
Bende biraz mukemmelliyetcilik var. Bazen beni cok yoruyor. Ogretmenlik yaparken bir derste toplam 7-8 dk oturm vicdan azabi cekerdim. Buraya da daha baslamadan ceza adiyla psikolojik olarak agir geldi. Ama iyilesince sporumu da yuruyusumu de yapacagim. Nitekim gecen yil da oyle oldu. Gunde 1 saatin altinda hemen hic yurumedim

Back
X