- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.741
Kızlarrrrr regl oldummm ..cokkkk mutluyum çok bitti sıkıntım
Evet canım gruplar arasında da yarışma var. ama ödülümüz tartıda ki eksi oluyor.Bir de bisey soracam bu gruplar arsinda da mi yuzdelik hesaplaniyor. 1. Falan mi seciliyor. Onda da ödül var mi ödül
Bir de bisey soracam bu gruplar arsinda da mi yuzdelik hesaplaniyor. 1. Falan mi seciliyor. Onda da ödül var mi ödül
sen işten çıkmadın mı kuzum ya7 olsa da yürüyüşe gitsem...... zaman geçmiyor....
sen işten çıkmadın mı kuzum ya
Bu patronunu şikayet edicem valla
sorma ya nazar değdi nazar :)takım dökülüyo ayol...
hiç alttanda almıyorum türk mahkemelerinin suyumu çıktı ayol :)avrupa insan hakları mahkemesine şikayet edelim bence
hiç alttanda almıyorum türk mahkemelerinin suyumu çıktı ayol :)
kıskanma yuru seninde olurHatun daha yeni ameliyat oldu 6 km yürüyor yaa
Hayranımmm
ay agzın bal yesinGeçin hayatım geçin 55lere 52lere düşün inşallah.
buna bende güldüm okurken yaw.
Ene benimkide öyle dedi ya kız..
Taşşş kaynana olcem ben gelin çatlicekkk
ah bide ben olsaaaam 15 gun oldu yaKızlarrrrr regl oldummm ..cokkkk mutluyum çok bitti sıkıntım
gecmis olsun muskamKızlar çok ağrım var ben biraz uzanayım.
öyle diyenlerin çocuklarına yapsınlar bakalım aynısı derlermi allah belalarını versin çok şükür küçük bir yerde yaşıyorum çocuklar konusunda çoğu anne gibi çok katıyım hepsini idam etmek lazım hiç af yokçıktı tabi.... bak çoluğa çocuğa sarkmak serbest oldu memlekette bi kereden bişi olmaz diyolar....
uzan hayatım çok geçmiş olsun sanada..Kızlar çok ağrım var ben biraz uzanayım.
Tebrik ederim canım ikili rakamları görmüşsünn.
ayy canım inşallah geçikmez benim tam 14. cü gün geldii.. Gecikme durumları beni benden götürüyor yeminle .. İnşallah sende geçikme olmaz tatlımGozunaydin canim. Darisi bana.benim de bugun tesrif etmesi gerekti ama etmedi. Gecen ay 1 hafta gecikti bu ayda oyle olur mu ki acaba
hadi gözün aydın canım ya sevindim ohhh:)
Hadi gözün aydın tatlım.
ayy saolun kızlar İnşallah birdaha böyle birşey yaşamam çok kötü oluyorum.. randevumuda haftaya değiştirdim .. inşallah ondan da temiz haberlerle dönerim :)))))Ohh çok şükür canım..
Çok sevindim.
küfür dağarcığım gelişti yeminle ben hiç küfür etmezdim ama artık haberlerde resmen saydırıyorum ..çıktı tabi.... bak çoluğa çocuğa sarkmak serbest oldu memlekette bi kereden bişi olmaz diyolar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?