- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.841
kıskandım valla ne yapak :) ay bende 59 bi görsem onu bırakta 69 bi görsem göbek atıcam:)Kıskanma organik hatunum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıskandım valla ne yapak :) ay bende 59 bi görsem onu bırakta 69 bi görsem göbek atıcam:)Kıskanma organik hatunum![]()
Ewet cok guzel onu yemek hosuma gidiyo eksi oldugu icinBen de severim kuzu kulagini. Cok lezzetli
Ewet biz bol yogurtla yapiyoruz onun salatasini. Burada tekel yemlik falan var biliyomusunuzevet canım salatası çok güzel oluyor burdada var çeşitli otlar kv çok toplar banada getirir:)
kız çok sabırsız bekliyosun cumayı hayırdır:)Günaydınlarrr
Yaa ben tartıya haftada 1 çıkıyodum bu aralar sapttım her hun tartılıyorum
Bütün gün aklım tartıda dolaniyorum resmen..
Ama sonuçlar iyi bekle beni cuma geliyorum![]()
kız çok sabırsız bekliyosun cumayı hayırdır:)
bende sondan 1 olucam bu hafta yined_mndc ilk 3'e girecek heralde :)
Bu konuda ben de cok kararsız kalıyorum acıkcası. Cogu diyetisyen de günde 6 ögün olarak veriyor. Ama Karatay vs. gibi bazı diyetlerde de ara ögün yok. Ben ara ögün yaptıgımda yani az az ve sürekli yedigimde sanki metabolizmam da sürekli çalışmak zorunda kalıyormus gibi hissediyorum. Hele bir de spor yapacaksam süper oluyor. Yakıt bitmeden az daha ekliyosun ve motor çalışmaya devam ediyormuş gibikızlar ne dicem dün gündüz programında doktoru dinledim sürekli yiyip buyuyen mideye terbiyesiz mide diyoruz dedi o yuzden 3 ana 3ara öğün yaparsanız porsiyonlar ufak olucak tabi o zaman mide 6 ay içinde küçüçük olur dedi kilo vermekte kolaylaşır dedi tüp mide ameliyatını konuşuyorlardı benim mide arsız olmuş demekki:)
ya insan kendini kötü hissediyor işte hemen olsun istiyoruz. haklısın ama gitsiğn artık ya bu kilolartatlım dur vira bismillah öyle hemen verilseydi aylardır burda olmazdık dimi![]()
hayır canım ben 3 öğün yapınca gözüm dönüyor çok acıkıyorum ve herşeyi yemek istiyorum ara öğün yapınca daha sakin oluyorum ve wc sorunu çekmiyorum yapamıyorum ara öğünsüz biraz önce ara öğün olarak 2 kayısı 4 tane badem yedim ohh misss sabahtan beri 1 litre suyumda bitti 2ye başladım ara öğünleri mümkün olduğunca yararlı yağlardan almak lazım tabi senin dediğin gibi dünyaları yersen olurmu....Bu konuda ben de cok kararsız kalıyorum acıkcası. Cogu diyetisyen de günde 6 ögün olarak veriyor. Ama Karatay vs. gibi bazı diyetlerde de ara ögün yok. Ben ara ögün yaptıgımda yani az az ve sürekli yedigimde sanki metabolizmam da sürekli çalışmak zorunda kalıyormus gibi hissediyorum. Hele bir de spor yapacaksam süper oluyor. Yakıt bitmeden az daha ekliyosun ve motor çalışmaya devam ediyormuş gibi
Ama hangisi daha iyidir nedir bilemeyecegim acıkcası. Herkesin metabolizması cok farklı :)
6 ögün yapıp da hepsinde dünyaları götürürsen tabi arsız mide olur![]()
Sana demedim zaten canım genel olarak demisler ya arsız mide olur diye :) senin ara ögünlerin öyle olmuyor biliyorum :)hayır canım ben 3 öğün yapınca gözüm dönüyor çok acıkıyorum ve herşeyi yemek istiyorum ara öğün yapınca daha sakin oluyorum ve wc sorunu çekmiyorum yapamıyorum ara öğünsüz biraz önce ara öğün olarak 2 kayısı 4 tane badem yedim ohh misss sabahtan beri 1 litre suyumda bitti 2ye başladım ara öğünleri mümkün olduğunca yararlı yağlardan almak lazım tabi senin dediğin gibi dünyaları yersen olurmu....
Gunluk yarım saat bile yurusen yeter simdilik. Şu işlerin rahatlayınca düzene oturtursun![]()
Bu ay hedefim tam 6 kilo vermek.
tatlım spora vakti olmuyor demişssin seni de ceza listedinden çıkarıyorum, kaçamak yaparsan uyarırız seni :)
menü çok iyi tatlım ama çekirdekten ceza yazdım bilgin olsun
canım öğlen ve akşam ekmek yediğin için cezalısın
bu menüye bayıldım :)
Menün güzel ama salatalara biraz yağ koyun sonra wc sorunu yaşıyorsunuz.
Gayet iyi canım
Tamam kız mendilin benden
Menülerin gittikçe güzelleşiyor canım.
Şşşt sabır bu işin özü SABIR
Akşamki ekmeği kaldır canım hatta öğlen bile ekmek yeme.
Sağol canım bide niye olduğunu bilsem üşütmedir inşallah.
Gunaydin rakibem. Kilo durumlari nasil.
kıskandım valla ne yapak :) ay bende 59 bi görsem onu bırakta 69 bi görsem göbek atıcam:)
Bu konuda ben de cok kararsız kalıyorum acıkcası. Cogu diyetisyen de günde 6 ögün olarak veriyor. Ama Karatay vs. gibi bazı diyetlerde de ara ögün yok. Ben ara ögün yaptıgımda yani az az ve sürekli yedigimde sanki metabolizmam da sürekli çalışmak zorunda kalıyormus gibi hissediyorum. Hele bir de spor yapacaksam süper oluyor. Yakıt bitmeden az daha ekliyosun ve motor çalışmaya devam ediyormuş gibi
Ama hangisi daha iyidir nedir bilemeyecegim acıkcası. Herkesin metabolizması cok farklı :)
6 ögün yapıp da hepsinde dünyaları götürürsen tabi arsız mide olur![]()
Yarım saat yine vakit buluyorum ama en az 45 dk yapauım diyorum olmuyor.
Benim nisan sonu ucundan da olsa 77 leri görmek. Yani en az 7 en fazla sekiz. Bakalım hedef ne kadar tutacak.
kollontai canım akşam yemek olmamalı mi. Ne yiyeceğim. Yanlış anlama sakın oğrenmek için soruyorum. Ne yemeliyim. Bir kaç alternatif yazarsan bu garibanı sevindirirsin.
Defne akşam yemeğini yoğirt ve salata tarzı ile mi geçireyim yoksa et ve türevlerini tüketebilirmiyim.
Kilo durumum pazartesiye göre -400 deyim kuzum. Bakalım cumaya ne olacak. Sende nasıl durumlar.
Bende 69 u görsem sınıfıma şeker dağıtacağım.
Canım ben bir dönem diyetisyene gittiğimde ara yapıyordum ve arada ekmek bile vardı. Ama tuvalet sorunu hiç çekmiyordum. Simdi çekiyorum. Çok ara yapmıyorum.
Insaallah hedefini tutturursun canim. Ben de ilk hedef 68 sonra 62 inşâallah
bugun tartiadim canim yarin sabah tartilacam. Dun 84.2 idim
Güzel hatunlar bugun çok uğrayamaya bilirim.
Dünün menüsü:
İftar:
1 mini muz
1 tabak tavuk haşlama
3ceviz
Su: 2 litre 1brdk kahve
Spor:2 mile leslie
100 ipsiz ip
Akşama uğrarım. Hepinizi öpüyorum.![]()
evet kahvaltı 14.00Harika aybüke örnek menü
Çok iyi canım ama eksimek ne kız?
Amin canım sağol.
Çok iyi tambağım daha ne olsun
Betüş harika menüleriyle döndü
Sporu umarım yapabilirsin.
Suyu 500ml lik şişelerle iç ne olduğunu anlamadan 2 litre bitmiş oluyor.
Sabah 14 mü??
Ayrıca akşam çok kalabalık olmuş makarna nesquik ooooh allah versin..
Şirineeeem akşamı hafiflet bak üzülürsün
Suyu biraz artır canım menün çok güzel.
Yok yaa aynı yer hala ağrıyor.![]()
acele etme verirsinya kilo veremiyorummmmmm![]()
ben 2 ogun yiyorum genelde, 6 ogun yiyecek vakit yok kikızlar ne dicem dün gündüz programında doktoru dinledim sürekli yiyip buyuyen mideye terbiyesiz mide diyoruz dedi o yuzden 3 ana 3ara öğün yaparsanız porsiyonlar ufak olucak tabi o zaman mide 6 ay içinde küçüçük olur dedi kilo vermekte kolaylaşır dedi tüp mide ameliyatını konuşuyorlardı benim mide arsız olmuş demekki:)
yok canım aksam yemek olabilir tabiki ama ekmeksiz yemek lazım birde yedigin ymek cok yaglı cok salcalı bisey olmamalı makarna pilav vs olmamalı mumkunse hafif sebze yemegi yanına salata ya da yogurtYarım saat yine vakit buluyorum ama en az 45 dk yapauım diyorum olmuyor.
Benim nisan sonu ucundan da olsa 77 leri görmek. Yani en az 7 en fazla sekiz. Bakalım hedef ne kadar tutacak.
kollontai canım akşam yemek olmamalı mi. Ne yiyeceğim. Yanlış anlama sakın oğrenmek için soruyorum. Ne yemeliyim. Bir kaç alternatif yazarsan bu garibanı sevindirirsin.
Defne akşam yemeğini yoğirt ve salata tarzı ile mi geçireyim yoksa et ve türevlerini tüketebilirmiyim.
Kilo durumum pazartesiye göre -400 deyim kuzum. Bakalım cumaya ne olacak. Sende nasıl durumlar.
Bende 69 u görsem sınıfıma şeker dağıtacağım.
Canım ben bir dönem diyetisyene gittiğimde ara yapıyordum ve arada ekmek bile vardı. Ama tuvalet sorunu hiç çekmiyordum. Simdi çekiyorum. Çok ara yapmıyorum.