- Konu Sahibi Cherry Mom
- #179.821
Günaydınlarrrrrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hayatım baktımda zormuş 2 çocuk bakıyorum o kadar kısıtlamak istemiyorum kendimi sonra hasta falan olurum allah korusun zaten çabuk hasta olurum ben
Harika aybüke örnek menü
Çok iyi canım ama eksimek ne kız?
Amin canım sağol.
Çok iyi tambağım daha ne olsun
Betüş harika menüleriyle döndü
Sporu umarım yapabilirsin.
Suyu 500ml lik şişelerle iç ne olduğunu anlamadan 2 litre bitmiş oluyor.
Sabah 14 mü??
Ayrıca akşam çok kalabalık olmuş makarna nesquik ooooh allah versin..
Şirineeeem akşamı hafiflet bak üzülürsün
Suyu biraz artır canım menün çok güzel.
Yok yaa aynı yer hala ağrıyor.![]()
Günaydınlarrrrrrr
tatlım spora vakti olmuyor demişssin seni de ceza listedinden çıkarıyorum, kaçamak yaparsan uyarırız seni :)
menü çok iyi tatlım ama çekirdekten ceza yazdım bilgin olsun
canım öğlen ve akşam ekmek yediğin için cezalısın
bu menüye bayıldım :)
balıkesirin küçük bi kasabası tavuklarım bahçede kız 6 tane tavuğum 3 tane horozum var haftada bir yemliklerini suluklarını dolduruyorum akıllı yemlik ve suluk tavuklar yiyip içtikçe kendi dolduruyor bi zorluğu yok yani :) saat 10 da gidip açıyorum kümesi bahçede yeşillikte gezinip duruyorlar her sabah 4- 5 yumurta alırım :)Kiz zaten o kadar organikligin icinde bu diyet yapilmaz ki. O yumurtalar sütler ahh ahh...
tavuklara kim bakiyor canim. Bulundugun yerin adi ne acaba. Aklimda kalsin biz tayinciyiz tercihlerimize aliriz belki
tatlım dur vira bismillah öyle hemen verilseydi aylardır burda olmazdık dimiya kilo veremiyorummmmmm![]()
maşallah muskam çok güzel yaa mezuniyet rehavetine kapılmamışsın:)Oh iyi küsmemis!
Sultanım gelmiş.
Nasılsın kaptanım ben iyiyim şükür.
Kiloda 61,4
Hop hop hopla çekirge
Zıp zıp zıpla çekirge![]()
canım sın fırsat buldukça uğrarım bu hafta biraz yoğun haftaya daha sakin olurum sanırım o zaman uğrarımGönüllerin kaptanı daha sık uğrasan olmaz mı
Biz seni özlüyoruzz
balıkesirin küçük bi kasabası tavuklarım bahçede kız 6 tane tavuğum 3 tane horozum var haftada bir yemliklerini suluklarını dolduruyorum akıllı yemlik ve suluk tavuklar yiyip içtikçe kendi dolduruyor bi zorluğu yok yani :) saat 10 da gidip açıyorum kümesi bahçede yeşillikte gezinip duruyorlar her sabah 4- 5 yumurta alırım :)
sağol canım inşallah sizede nasip olur allah kalbine göre versin:)Ayy ne guzel. Benim esim tavuklari horozlari cok seviyor. Gecen sene balkonda baktik. Oyle guzel bakti ki toprak degistir. Kafes yapardi.
Onun icin istiyorum. Ozellikle de cocuklarim için. Masaallah diyelim nazar degmesin size
Bi ot kuzukulagi diyolar eksi bisey cok faydali burda kadinlar dagdan topluyo valla :) bende yiyorumHarika aybüke örnek menü
Çok iyi canım ama eksimek ne kız?
Amin canım sağol.
Çok iyi tambağım daha ne olsun
Betüş harika menüleriyle döndü
Sporu umarım yapabilirsin.
Suyu 500ml lik şişelerle iç ne olduğunu anlamadan 2 litre bitmiş oluyor.
Sabah 14 mü??
Ayrıca akşam çok kalabalık olmuş makarna nesquik ooooh allah versin..
Şirineeeem akşamı hafiflet bak üzülürsün
Suyu biraz artır canım menün çok güzel.
Yok yaa aynı yer hala ağrıyor.![]()
sağol canım inşallah sizede nasip olur allah kalbine göre versin:)
Bi ot kuzukulagi diyolar eksi bisey cok faydali burda kadinlar dagdan topluyo valla :) bende yiyorum
evet canım salatası çok güzel oluyor burdada var çeşitli otlar kv çok toplar banada getirir:)Bi ot kuzukulagi diyolar eksi bisey cok faydali burda kadinlar dagdan topluyo valla :) bende yiyorum
Gunaydın hanımlaar! Ben sabah 59.2'ydim. Sanırım iyi gidiyorum. Umarım hep böyle devam edebilirim
qarden cim dün spor yaptın mı? Eksik cezan vardı?
Onun dışındadeep_fat 'i de listeden çıkarınca herkes cezasını tamamlamış bulunuyor hanımlar, tebrik ediyorum
Atladıklarınız, zıpladıklarınız, yürüdükleriniz tartıda eksi olarak size geri dönecektir
Cumaya son 2 gün, sakın kaçamak yapmayın haa!![]()
58.7 ile mezun olmuştum Betüş ayran aşı ile aç kalarakukelaaa vak vak hıııhhhhh :)) bi de 59 kg olmuş bööle ortadan ikiye çalıcem şimdik.....
aynen ya kıskançlıktan öleceğim.........:)ukelaaa vak vak hıııhhhhh :)) bi de 59 kg olmuş bööle ortadan ikiye çalıcem şimdik.....
Kıskanma organik hatunumaynen ya kıskançlıktan öleceğim.........:)