Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlaaarr cümleten hepinize yazıyorum. Öncelikle Mefkurem abla ma sonra muska77 kaptanı deryama teşekkür ediyorum. Bu diyeti; - senden bi cacık olmaz deyip kendime çoktan bırakmıştım ama hala tutunuyosam verebildiği mi gördüğüm ve sizin başarılarınız la moral bulduğumdan. Kesinlikle şimdiye kdar menü için yorum yapan bana destek olan mesaj atan tüüümm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu neden yazdığıma gelince ; bugün iki şey oldu
Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgili Mefkurem takımı
HARİKASINIZ. ...

selam ben de bugun biraz bozdum ama cok da degil.

sabah 8'da 1 light peynirli tam bugday ekmekli tost, sonra 2ser saatle 4 yesil elma, sonra 17.30'da muz ve en son aksam biftekli salata yedim; aksam 10 gibi de 7 findik. tansiyonum dustu cunku. Valla benim isyerinde beynim duruyor, yesil cay yesil elma ara ogun olarak daha cok devam edecegim sanirim. Cunku oglen yemek yemeyince beynim duruyor.

Ha bir de 2 koca kupa yesil cay da ictim, bol bol da filtre kahve; 3 lt de su.

Kalorim 1000-1100 alan ancak. Harcanan kalori ise 450.

15000 adim attim bugun :)

Çk güzel canım ne sınavı hayırdır okuyormusun?
Ev aradik esimle 1 saat boyunca beni yürüttü. Ama bunu yuriyisten saymiyorum aksama esimle cikacagim. Cok yorgunum. Yemek hazirlamaya gidiyorum bemde
Niye yürüyüş yürüyüştür sadece temposuz dersin olur biter.
Ondada efor sarfediyorsun.
qardena 4 dilim diye kız sen kalk 3 dilim ye
Ah şirinem ah ben sana ne diyeyim
menüm
sabah 3 dılım ekmek+beyaz peynır tost
öğlen 1 kase mercımek corbası+3lahana sarma+1 kase yogurt
akşam ton balıklı salata yuksek ıhtımal
1 kupa yeşil çay
3 lt su

herkese ıyı akşamlar
qarden menülerin çok güzel gidiyor ama sabaha 1 yumurta eklersen aldığın protein miktarını çoğaltır ve daha geç acıkırsın
Ay evet onu anlamamışım ya ben hiç. Tersinden anlamışım
Kız niye çıkaralım takımdan.
Katılımın bol olduğu sürece ve kilnu gününde bildirdiğin sürece takımdasın.
Güzel canım

Güzel nilsucum afiyet olsun.
Ya öğlen hiç değilse bir elma braz çilek vs ye gülüm böyle olmaz.
Araların birinde doyurucu bişey yeseydin bu kadar acıkı saldırmazdın.
Aklında olsun dışarıdaysan ve acıktıysan bir ayran alıp iç.
Kontrolsüz açlığa engel olur.

Wuu yürüyüş güzeeeel.
Menüde güzeeel.
Çok iyi zeynepcim afiyet olsun.
Canım suyu az daha artırırsan süper olacak..
Yok canım çay nescafe şekerli içmiyorum ama enteresan dır ki tatlıya ölürüm
Bendeee.

Çok sevindim senin adına. Bu ufacık şeyler bile devam etmek için itekleyici oluyor biliyorum.
Sen bide 1-2 ay sonra duyacaklarını düşün..
Allahın izniyle motivasyonun ve mutluluğun tavan yapacak.
Aybüke çok iyi gidiyorsun canım. Aynen devam.
Blanche canım boşver elma diyetini kuzum daha çok yediriyor insana
Yapasın yoksa bile sapıtıyorsun.
Dediğin gibi aralarda ye elmanı.
4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…

7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
Sağolun kızlar sizinde kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.

Gunaydin kizlar ben tartiladim. Unuttum. Maydanoz kurumu ictim. Ustelik gece hic uyuyamadim. Oglum ve kizim sagolsun. Yorgunluktan ve uykusuzluktan oluyorum.
hos ödem de var hissediyorum. Bugun bol protein yesilcay ve su icerek odemi atarim insaallah

Kandiliniz mübarek olsun canlarrr
Seninde kandilin mübarek olsun canım.
Hiç bozma çoook iyi gidiyorsun..

Canim vallahi siz olmasaydiniz dun tatli deryasina dalmistim emin olun. Sayeniz de bugun aynen devam hatta dun kacinca bugun azcik daha siki olacam
Regl durumlarında kahvaltına 1 çaykaşığı reçel veya bal ekleyebilirsin canım. Hem tatlı isteğin körelir hemde erken yediğin için tartıya yansımaz.
Ayrıca takımlar bunun için var kızların birbirini frenlemesi için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…