- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 42
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.961
Yok ya zaten yapamıyorum ki dayanamam okadar acliganormal şeyler yap... şok diyetlerden fayda görülseydi emin ol hepimiz yapıp kilolardan kurtulmuştuk....
Çk güzel canım ne sınavı hayırdır okuyormusun?Selam canlar sınavlarım başladı ona hazırlanıyorum :) umarım hepiniz iyisinizdir.Dünkü programım
sabah 1 fincan sade kahve
1 bardak limonlu su
1 saatlik yürüyüş
kahvaltım 06:50
bol lor peyniri
maydanoz
1 greyfurt şifa olsun bana :)
2. Öğünüm 18:00 (biraz geç oldu bana göre ama imkanlar ..)
3 ceviz
1 kabak ve 2 yumurta ile yapılmış omlet.Çok şükür doydum.
2 lt kadar su
1 şişe maden suyu unutmadan dünkü ceza yazılan 30 dk lık yürüyüşümü de yaptım çok şükür :)
Niye yürüyüş yürüyüştür sadece temposuz dersin olur biter.Ev aradik esimle 1 saat boyunca beni yürüttü. Ama bunu yuriyisten saymiyorum aksama esimle cikacagim. Cok yorgunum. Yemek hazirlamaya gidiyorum bemde
bugün ki menüm
toplam 1168 kalori
sabah 13,30
3 dlm kız tb ekmeği
30 gr labne
90 gr has yum(2 adet)
6 yeşil zeytin
akşam 17,30
300 gr sade has makarna
250 gr yeşil mercimek çorbası
200 ml meyve suyu
150 gr yogurt
su 2.5 lt + bitki çayı
spor 90 dk yuruyus
regl olamamamın da 16. günü çıldırciiiiiim
qarden menülerin çok güzel gidiyor ama sabaha 1 yumurta eklersen aldığın protein miktarını çoğaltır ve daha geç acıkırsınmenüm
sabah 3 dılım ekmek+beyaz peynır tost
öğlen 1 kase mercımek corbası+3lahana sarma+1 kase yogurt
akşam ton balıklı salata yuksek ıhtımal
1 kupa yeşil çay
3 lt su
herkese ıyı akşamlar
Kız niye çıkaralım takımdan.Ay evet onu anlamamışım ya ben hiç. Tersinden anlamışım
kızlar menümü unutmadan yazıyım ..
muska77 , kollontai , morordek ,@nilsub
kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 biber
1 kk peynir
1 dl kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara Sade Türk kahvesi
öğlen 1 kase mercimek çorbası
akşam
2 yk yoğurtlu kabak salatası
1/2 kabak dolması
su 3lt 4 e bile giderim yani bugün
spor 2 saat yürüyüş + 2 mil
Güzel nilsucum afiyet olsun.muska77 kollontai morordek @d_mndc kızlar menüm
kahvaltı 2 çatal yumurta biraz domates 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay 1 dtbe
ara 2 kayısı 4 badem
öğlen 1 yeşil ekşi elma 1 kase yoğurt 3 tane ceviz
ara 1 kivi
akşam 6 tane köfte ( kendim yaptım yağsız tavada pişirdim ) 1 tabak kıvırcık salata içinde havuç kırmızı lahana salatalık domates vardı
spor 1 saat yürüyüş
su 2 bitti içmeye devam ediyorum :)
Ya öğlen hiç değilse bir elma braz çilek vs ye gülüm böyle olmaz.muska77 morordek kollontai @nilsub bende menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay
Öğlen
İki duble nescafe
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
Araların birinde doyurucu bişey yeseydin bu kadar acıkı saldırmazdın.O kadar sinirliyim ki ama neden bilmiyorum belki de reglim gecikti. Ya da cok ac kaldim ondan. Ama aglamak istiyorum hemde bagira bağıra...
aksam menum facia. Cezali bir menü.
4. Maydanoz kürü
sabah9.30
yumurta
peynir
yarim salatalik yarim domates
1 sivri biber
3 zeytin
3 ceviz
ara12 de
1 bardak tarçınlı süt
Ara 15 te
1 ekşi elma
Sonra ev aradik 1 saat yürüdük
19 da aksam yemegi
1 tabak cok dolu yumurtali ispanak
1 tabak normal yogurtlu ispanak
Ekmek de yedim 2 dilim de degil 1 dilimde degil
Galiba 1.5 dilim
2 tane de turşu
hala da yiyesim var. Napacam ben kontrolu kaybediyorum
Wuu yürüyüş güzeeeel.
Çok iyi zeynepcim afiyet olsun.morordek , @ muska77 @ kollontai
Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
1 dilim tb
Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam 18.30
1 kase tavuk suyu çorba
1 kas3 salata
2 litre su ve 1 saat yürüyüş
Canım suyu az daha artırırsan süper olacak..
Bendeee.Yok canım çay nescafe şekerli içmiyorum ama enteresan dır ki tatlıya ölürüm
Çok sevindim senin adına. Bu ufacık şeyler bile devam etmek için itekleyici oluyor biliyorum.Kizlaaarr cümleten hepinize yazıyorum. ÖncelikleMefkurem abla ma sonra muska77 kaptanı deryama teşekkür ediyorum. Bu diyeti; - senden bi cacık olmaz deyip kendime çoktan bırakmıştım ama hala tutunuyosam verebildiği mi gördüğüm ve sizin başarılarınız la moral bulduğumdan. Kesinlikle şimdiye kdar menü için yorum yapan bana destek olan mesaj atan tüüümm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu neden yazdığıma gelince ; bugün iki şey oldu
Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgiliMefkurem takımı
HARİKASINIZ. ...
Aybüke çok iyi gidiyorsun canım. Aynen devam.
Blanche canım boşver elma diyetini kuzum daha çok yediriyor insanaselam ben de bugun biraz bozdum ama cok da degil.
sabah 8'da 1 light peynirli tam bugday ekmekli tost, sonra 2ser saatle 4 yesil elma, sonra 17.30'da muz ve en son aksam biftekli salata yedim; aksam 10 gibi de 7 findik. tansiyonum dustu cunku. Valla benim isyerinde beynim duruyor, yesil cay yesil elma ara ogun olarak daha cok devam edecegim sanirim. Cunku oglen yemek yemeyince beynim duruyor.
Ha bir de 2 koca kupa yesil cay da ictim, bol bol da filtre kahve; 3 lt de su.
Kalorim 1000-1100 alan ancak. Harcanan kalori ise 450.
15000 adim attim bugun :)
4. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutluyoruz…
Sağolun kızlar sizinde kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.
7. Takım Ailesi Olarak Kandilinizi Kutlarız. Bu gece içinizden geçen tüm dualar kabul görür inşallah
Gunaydin kizlar ben tartiladim. Unuttum. Maydanoz kurumu ictim. Ustelik gece hic uyuyamadim. Oglum ve kizim sagolsun. Yorgunluktan ve uykusuzluktan oluyorum.
hos ödem de var hissediyorum. Bugun bol protein yesilcay ve su icerek odemi atarim insaallah
Seninde kandilin mübarek olsun canım.Kandiliniz mübarek olsun canlarrr
Seninde kandilin mübarek olsun canım.
Hiç bozma çoook iyi gidiyorsun..
Regl durumlarında kahvaltına 1 çaykaşığı reçel veya bal ekleyebilirsin canım. Hem tatlı isteğin körelir hemde erken yediğin için tartıya yansımaz.Canim vallahi siz olmasaydiniz dun tatli deryasina dalmistim emin olun. Sayeniz de bugun aynen devam hatta dun kacinca bugun azcik daha siki olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?