- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.941
İyi yapmıssın canım, diyet tamamen irade işi.Kocamin karsimda cikolata yemesine bile dayandiysam vr ustelik ye ye diye bana verirken israrla yemeyecem dedim. Kizlar sayeniz de bu gunu de atlatacam...
1 ogun icin hayallerimden vazgecmeyecegim. Yarina da saf protein gunu yaparim
Bana da uyku bastırdı yaakızlar çok uykum geldi :) nerdesiniz yaaa çok sessiz olduk sevmiyorum böyle....
bence 100 ile kurtaramaz 200 yapsınT tatlitambak git kollontai'nin taze taze yazmıs oldugu 100 tane atlamanı yap :)
Hem yediklerini eritirsin :))
canım salçalı vs olmazsa bulgur arada yenebilir ama saati önemli akşam yersen vücudun su tutar, o nedenle öğlen yemeye çalışmuska77 morordek kollontai nilsub bende menümü yazayım
Sabah
2 dilim ekmek
bol yeşillik peynir ve
5 duble çay
Öğlen
İki duble nescafe
Akşam
1 tabak bulgur pilavı
Su 2 lt oldu tamamlıcam inşallah
bu hafta 98 olmam lazım ennn az biraz önce 100.2 gördüm tartıda cinlerim tepeme çıktı. Gün sonunda tartılmam bi daha. 99.8 çok sınırda o 400 gram beni 3 harfliler le karşılaştırdı. Çok ama çok sinir bozucu
Sen ne yaptın canım.İyileştin mi??
Gayet güzel bir menü canım.morordek , @ muska77 @ kollontai
Bu günkü menüm.
Sabah 6.30
1 kk peynir
1 haş. Yumurta
Domates
1 dilim tb
Öğlen 14.00
1 kase yoğurt
1 dilim tb ekmeği
Akşam 18.30
1 kase tavuk suyu çorba
1 kas3 salata
2 litre su ve 1 saat yürüyüş
tatlım seninde menün çok güzel ama bir şey sorucam nescafeyi şekerli mi içiyosun .. öyleyse eğer sade içmeye çalış tatlım vücuduna durduk yerde şeker depolama bence
Ah canim bizimkiler de simdi gozumun onunde en sevdigim dondurmayi yediler bu yil daha siftah etmedim dondurmaya;(Kocamin karsimda cikolata yemesine bile dayandiysam vr ustelik ye ye diye bana verirken israrla yemeyecem dedim. Kizlar sayeniz de bu gunu de atlatacam...
1 ogun icin hayallerimden vazgecmeyecegim. Yarina da saf protein gunu yaparim
Canım tokken kesinlikle tartıma Yeni başladığın için motivasyonun kırılır. Devam etmezsin diyete
Bulgur tok tutar ama akşam yerine öğle olsaydı daha iyiydi.
Öğlen hiçmi vaktin olmuyor.En azından meyve ye canım.Akşamı daha hafif atlatmana yardımcı olur.
canım salçalı vs olmazsa bulgur arada yenebilir ama saati önemli akşam yersen vücudun su tutar, o nedenle öğlen yemeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?