Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy ne hoş... inşallah daha güzel bol bol iltifatlı günlerimiz olur :)

herkese günaydın,regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar..

dün aksam kızım uyumadı bitürlü gece 2de falan uyudum acaip uykusuz durumdayım,ve malesef bagırsak problemı yaşıyorum..birde regl haftasında olunca kendımı cok şiş hissediyorum sankı parmaklarım,elim ,kolum yanaklarım hatta gözlerime kadar şiş hissediyorum..bu hafta bi bitse de hayırlısıyla herşey normale dönse

Bugunu atlatayim da canim sabah kahvlatilarina ekleme yaparim. Cok sagol. Kilolardan kurtulmak istiyorum

Aynen ben yaaa gecti gunum bugun 3 gun olacak hemide.

Ben de de odem vardi cunki benim çocuklar uyutmadi. Sırayla kalktilar. tartilacaktim ama odemden dolayi korkuyordum. Yinede yuzleseyim dedim ama unuttum. 1 kg odemdir senin de takma kafana. Tartilinca +cikinca benim de moralim bozuluyor

gunaydın,keske tartılmasaymışsın
bende bugün çok şiş hissediyorum ve korktum tartılmaktan ıyıkı cıkmamısım kesin artı görecektım

gunaydın,keske tartılmasaymışsın
bende bugün çok şiş hissediyorum ve korktum tartılmaktan ıyıkı cıkmamısım kesin artı görecektım
Ayy sorma tatlım yüzüğümü sabah elime takiyim diyorum sıkıştı zor girdi parmağıma..iyiki tartılmamışsın insan sinir oluyo. 4 kez daha tartildim bir umut tartı bozulmuştur diye ama maalesef
Ben de de odem vardi cunki benim çocuklar uyutmadi. Sırayla kalktilar. tartilacaktim ama odemden dolayi korkuyordum. Yinede yuzleseyim dedim ama unuttum. 1 kg odemdir senin de takma kafana. Tartilinca +cikinca benim de moralim bozuluyor
İnşallah canım yarına geçer reglken çok sinir oluyorum bu duruma

valla ben de ne yapacagimi sasirdim ama artik su 1 gunde kilo verme istegime dur demem lazim :)

hemen 1 gunde her sey olsun istiyorum, hayat tarzimi oturtamadim vs :)

neyse olacak, bahar geldi guzel guzel :)

Canim alemini kilo vermenin kaplamasina izin verme. Saglikli beslenmene bak. Yedigini ye. Cisslardan uzak dur. Ve baharin tadini cikar. Uzun zamandir planlayip yapamadigin seyleri yap. Kilomuz eksi olsunda bizim olsun ne kadar oldugu farketmez. Sabir isi bu

gunaydin kizlar :)

ya buralar pek senlenmis tanimadigim ne cok insan var :)

kaptanim toplight siz naptiniz?
M MUSKA yeni kaptan sanirim, hayirli olsun :)
Günaydın canım ben duygu
Sanki asırlardır burada gibi hissediyorum ama 3 ayıma girdim bugün .. Ağustosa kadar azimle buralardayim sonrada gevezelik için aynen devam
Sen 66 la başladın sanırım hedefin kaç tatlım ?

ben bugun çok rahatsızdım malesef oğluşumada geçti grip burunları tıkanmış nefes alamıyor gece rahat uyuyamadık biraz önce uyandık çayımı koydum size günaydın diyim ne yapıyor bunlar diye bakmaya geldim yumurtam yoktu kümese indim tavuk folluktan kalktı altından aldım yumurtayı :) sıcacıktı bu kadar taze yumurtayı bulamazasınız :) totodan tavaya

ahhh kocişim vahhh kocişim.... ben dedim hasta edecen beyimi diye... tavuk neslini kuruttun kız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…