- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #179.981
Kizlaaarr cümleten hepinize yazıyorum. Öncelikle @mefkurem abla ma sonra @muska77 kaptanı deryama teşekkür ediyorum. Bu diyeti; - senden bi cacık olmaz deyip kendime çoktan bırakmıştım ama hala tutunuyosam verebildiği mi gördüğüm ve sizin başarılarınız la moral bulduğumdan. Kesinlikle şimdiye kdar menü için yorum yapan bana destek olan mesaj atan tüüümm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bunu neden yazdığıma gelince ; bugün iki şey oldu
Birincisi kurstaki hatunlar bugün baya vermişsin hocam sen dediler ki bu beni çok mutlu etti
İkincisi her zayıflamaya çalıştığımda bana yapamazsın sen uğraşma boşuna deyip daha baştan gardımı düşüren kocam sen salata yiyorsun diye karnabahar brokoli alıp gelmiş. Belki ufacık şeyler ama ben çok mutlu oldum.
İki tarafa da atmayı düşündüğüm bu mesajla bunları duymamda etkiniz olduğuna inandığım her birinize mutluluğumu iletmek istedim.
Sevgili 5 . Takım, sevgili @mefkurem takımı
HARİKASINIZ. ...
Regl durumlarında kahvaltına 1 çaykaşığı reçel veya bal ekleyebilirsin canım. Hem tatlı isteğin körelir hemde erken yediğin için tartıya yansımaz.
Ayrıca takımlar bunun için var kızların birbirini frenlemesi için..
herkese günaydın,regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar..
dün aksam kızım uyumadı bitürlü gece 2de falan uyudum acaip uykusuz durumdayım,ve malesef bagırsak problemı yaşıyorum..birde regl haftasında olunca kendımı cok şiş hissediyorum sankı parmaklarım,elim ,kolum yanaklarım hatta gözlerime kadar şiş hissediyorum..bu hafta bi bitse de hayırlısıyla herşey normale dönse
Kızlar günaydın..
Herkese hayırlı kandiller olsun inşallah ..
Ben gece yatarken tartildim sabah kalktığında 1 kilo almışım ve göbeğim balon gibi şiş..
durduk yerde moralim bozuldu
keşke tartilmasaydim bugün
Kızlar günaydın..
Herkese hayırlı kandiller olsun inşallah ..
Ben gece yatarken tartildim sabah kalktığında 1 kilo almışım ve göbeğim balon gibi şiş..
durduk yerde moralim bozuldu
keşke tartilmasaydim bugün
Aynen ben yaaa gecti gunum bugun 3 gun olacak hemide.
Ayy sorma tatlım yüzüğümü sabah elime takiyim diyorum sıkıştı zor girdi parmağıma..iyiki tartılmamışsın insan sinir oluyo. 4 kez daha tartildim bir umut tartı bozulmuştur diye ama maalesefgunaydın,keske tartılmasaymışsın
bende bugün çok şiş hissediyorum ve korktum tartılmaktan ıyıkı cıkmamısım kesin artı görecektım
İnşallah canım yarına geçer reglken çok sinir oluyorum bu durumaBen de de odem vardi cunki benim çocuklar uyutmadi. Sırayla kalktilar. tartilacaktim ama odemden dolayi korkuyordum. Yinede yuzleseyim dedim ama unuttum. 1 kg odemdir senin de takma kafana. Tartilinca +cikinca benim de moralim bozuluyor
valla ben de ne yapacagimi sasirdim ama artik su 1 gunde kilo verme istegime dur demem lazim :)
hemen 1 gunde her sey olsun istiyorum, hayat tarzimi oturtamadim vs :)
neyse olacak, bahar geldi guzel guzel :)
Günaydın canım ben duygu
ben bugun çok rahatsızdım malesef oğluşumada geçti grip burunları tıkanmış nefes alamıyor gece rahat uyuyamadık biraz önce uyandık çayımı koydum size günaydın diyim ne yapıyor bunlar diye bakmaya geldim yumurtam yoktu kümese indim tavuk folluktan kalktı altından aldım yumurtayı :) sıcacıktı bu kadar taze yumurtayı bulamazasınız :) totodan tavaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?