Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ahhh kocişim vahhh kocişim.... ben dedim hasta edecen beyimi diye... tavuk neslini kuruttun kız :)
betüş okumadınmı kız tavuğumun biri gurk oldu yattı bu ayın 22 23 gibi civciklerini çıkarır nasip olursa 9 yumurta koydum altına çıkartınca sana resim atarım:)

betüş okumadınmı kız tavuğumun biri gurk oldu yattı bu ayın 22 23 gibi civciklerini çıkarır nasip olursa 9 yumurta koydum altına çıkartınca sana resim atarım:)

ayyyy çoook güzel bir civcik at at att bayılırım :) kaç günde çıkıyolar acaba araştırayım bakim...

Gayet güzel bir menü canım.
200 cezan var, yarına atlamıs olursun degil mi?

Bu gün eve gidince hemen yapacağım. İnan ın ne derseniz yapacağım. Şu 3 ayda kilo
Probleminin çoğunu halletmem gerek.

Wuu yürüyüş güzeeeel.
Menüde güzeeel.

Çok iyi zeynepcim afiyet olsun.

Canım suyu az daha artırırsan süper olacak..

Bendeee.

Teşekkür ederim defnem. Çok dikkat ediyorum kız. Çok azimliyim. İnşallah 3 hafta sonra listeye girebilirsem daha da gayret ederim inşallah.

Ben taryılfım ama söğlemeyeceğım. Yarına süpriz olsun. Güzel ama.

Kandiliniz mübarek olsun canlarrr

Senin dd kanfilin mübarek olsun canım.

Canim vallahi siz olmasaydiniz dun tatli deryasina dalmistim emin olun. Sayeniz de bugun aynen devam hatta dun kacinca bugun azcik daha siki olacam

Aynen ben de öğle. Dün carşıda yemiştim dönerleri tatlıları öğle gelmiştim.

hayırlı kandiller cümleten....
Sana da hayırlı kandiller.

Senin dd kandilin mübarek olsun canım.
Benim kız dz uyumadı dün gece. Tüm çocuklar toplu eğlem yaptılar herhalde dün.

Geçmiş olsun canım. Slogan olur kız bu totodan tavaya. Organikçilere.

Bol eksiler görebilmek adına :) bugün oruçluyum buyüzden gece yemek yeme durumunda kaldım bunu nasıl telafi edebilicem?

21 günde ben söyliyim :) araştırmana gerek yok
allahın işi betüş 21 gün hiç yerinden kalkmıyor günde sadece 1 kere inip yemini suyunu içip geri çıkıyor yumurtalar soğumadan üzerine geri yatıyor aradada totosuyla yumurtaları çeviriyor altı üstü eşit ısınsın diye çok garip valla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…