- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #180.001
ben en azından yumurtalarını yiyiyorum sen gelsen tavukları yiyicen yaahhh kocişim vahhh kocişim.... ben dedim hasta edecen beyimi diye... tavuk neslini kuruttun kız :)
kızlar canım bu sabah kızarmış ekmek istiyo kızartıyım bari 1 dilim isteyen çaya buyursun:)
ben en azından yumurtalarını yiyiyorum sen gelsen tavukları yiyicen ya
betüş okumadınmı kız tavuğumun biri gurk oldu yattı bu ayın 22 23 gibi civciklerini çıkarır nasip olursa 9 yumurta koydum altına çıkartınca sana resim atarım:)ahhh kocişim vahhh kocişim.... ben dedim hasta edecen beyimi diye... tavuk neslini kuruttun kız :)
zeytinyağımda cundadan eşimin halasında geliyo zeytinliği var her sene alırız ondan oda organiküstüne zeytin yağı bir de kekik de atçez mi gııı
betüş okumadınmı kız tavuğumun biri gurk oldu yattı bu ayın 22 23 gibi civciklerini çıkarır nasip olursa 9 yumurta koydum altına çıkartınca sana resim atarım:)
Gayet güzel bir menü canım.
200 cezan var, yarına atlamıs olursun degil mi?
Wuu yürüyüş güzeeeel.
Menüde güzeeel.
Çok iyi zeynepcim afiyet olsun.
Canım suyu az daha artırırsan süper olacak..
Bendeee.
Gunaydin kizlar ben tartiladim. Unuttum. Maydanoz kurumu ictim. Ustelik gece hic uyuyamadim. Oglum ve kizim sagolsun. Yorgunluktan ve uykusuzluktan oluyorum.
hos ödem de var hissediyorum. Bugun bol protein yesilcay ve su icerek odemi atarim insaallah
Kandiliniz mübarek olsun canlarrr
Canim vallahi siz olmasaydiniz dun tatli deryasina dalmistim emin olun. Sayeniz de bugun aynen devam hatta dun kacinca bugun azcik daha siki olacam
Sana da hayırlı kandiller.hayırlı kandiller cümleten....
herkese günaydın,regaip kandiliniz mübarek olsun hanımlar..
dün aksam kızım uyumadı bitürlü gece 2de falan uyudum acaip uykusuz durumdayım,ve malesef bagırsak problemı yaşıyorum..birde regl haftasında olunca kendımı cok şiş hissediyorum sankı parmaklarım,elim ,kolum yanaklarım hatta gözlerime kadar şiş hissediyorum..bu hafta bi bitse de hayırlısıyla herşey normale dönse
ben bugun çok rahatsızdım malesef oğluşumada geçti grip burunları tıkanmış nefes alamıyor gece rahat uyuyamadık biraz önce uyandık çayımı koydum size günaydın diyim ne yapıyor bunlar diye bakmaya geldim yumurtam yoktu kümese indim tavuk folluktan kalktı altından aldım yumurtayı :) sıcacıktı bu kadar taze yumurtayı bulamazasınız :) totodan tavaya
21 günde ben söyliyim :) araştırmana gerek yokayyyy çoook güzel bir civcik at at att bayılırım :) kaç günde çıkıyolar acaba araştırayım bakim...
bugun ben biraz iyi gibiyim ama oğluşuma bulaştıTakıma nazar degdi vallahi.
nilsub muska77 T tatlitambak iyileşin hemen ya :)
Evet ya okudum onu, kötü olmusbugun ben biraz iyi gibiyim ama oğluşuma bulaştı
aman betüş gelene kadar biz ölürüz kızzzzzzz.....Evet ya okudum onu, kötü olmus
btlbetul koş yetiş kız kocan hastalanmıs, bi corba neyim yap
21 günde ben söyliyim :) araştırmana gerek yok
Evet ya okudum onu, kötü olmus
btlbetul koş yetiş kız kocan hastalanmıs, bi corba neyim yap
Çok sevindim senin adına. Bu ufacık şeyler bile devam etmek için itekleyici oluyor biliyorum.
Sen bide 1-2 ay sonra duyacaklarını düşün..
Allahın izniyle motivasyonun ve mutluluğun tavan yapacak.
Aybüke çok iyi gidiyorsun canım. Aynen devam.
Blanche canım boşver elma diyetini kuzum daha çok yediriyor insana
Yapasın yoksa bile sapıtıyorsun.
Dediğin gibi aralarda ye elmanı.
Sağolun kızlar sizinde kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun.
allahın işi betüş 21 gün hiç yerinden kalkmıyor günde sadece 1 kere inip yemini suyunu içip geri çıkıyor yumurtalar soğumadan üzerine geri yatıyor aradada totosuyla yumurtaları çeviriyor altı üstü eşit ısınsın diye çok garip valla....21 günde ben söyliyim :) araştırmana gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?