Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canım eşimi ise yolladim bende azıcık keyif yapıyorum TV karşısında ..
Sen nasılsın hadi bakalım 14 günlük diyetin hayırlı olsun canım:KK39:
bende yeşil çayımı aldım oturdum içiyorum :) eğer bende işe yararsa sende yaparsın bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcam cuma sabahı öğreniceğizzzz.....

bende yeşil çayımı aldım oturdum içiyorum :) eğer bende işe yararsa sende yaparsın bakalım ne olucak cumaya kadar tartılmıcam cuma sabahı öğreniceğizzzz.....
İnşallah ise yarar tatlım bende yaparım tabii.. Cuma inşallah güzel bir kiloda görürsün kendini:KK36:

Dünkü menü.
Sabah 6.30
1 haş. Yumurta
1 kk peynir
Domates
1 dilim ekmek

Öğlen 14.00
1 tabak köftele patlıcanlı yemek
1 kase cacık
3 yk bulgur pilavı

Akşam 19.00
3 köfte ızgara
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

2 litre su ve 45 dk yürüyüş.
200 ip atlama yapıldı.

Slm kızlarrr siz daha öğle yemeğinizi yiyeceksiniz ben akşam ettim bile:KK31:
Sabah
Evde olduğumdan kahvaltı yaptım adam gibi
Domates salatalık
Yulaflı omlet
1 bardak diyet süt
Azıcık peynir
Öğle
Tavuklu yeşil salata acayip doydum:KK71:
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Bugünlük bitti yarına bakıcaz artık 55 dk yürüyüş tüm organlarım falaket ağrıdı 3 litre su 2 bardak form çay

ben tartildim 83.5 olmuşum. 300 gr daha eksideyim.

Süper. Ben anlam veremedigim şekilde +800 çıktım. Bakalım. Pazartesiye kadar tartılmayacağım . Ne olacak.

Canim ben 79.6 ya inmistim sonra saldim kendimi 89.8 e ciktim. Tekrar veriyorum. Ama bir daha bu hatayi yapmam. Saglikli besleniyorum artik

Hadi inşallah 6 ları hızla görürüz rakibem. Beni bu hafta geçtin haftaya da bakacsğız bakslım.

Yeşil çay diyeti mi var kız organik hatun.

çok sıkı bir diyet değil betüşün yapıcağı isveç diyeti daha sıkı geldi bana:)
aynen isveç diyeti çok falaket yaa söylemesi ayıp bön bön insanların suratına bakmıştım millet kaynatıyor bende tık olmamıştı algılama sıfır nasıl bir açlıksa ölü gibi geçirmiştim

Gunaydin hanimlar! Gerci oglen oldu ama ben anca kahvaltidan kalkabildim :D bugun ben de gune gidecegim ama herkes kilosuna dikkat ettiginden tatli yapmayacakmış arkadaş, salata tarzinda olur tahminim o yuzden pek kacamak olmaz ;)
Dun gece fena cozuttum ama neyse ki hala 59'lardayim, cunku vicdanim el vermedi 300 atlama, 1 dk plank ve 50 de squat yaptim yatmadan. Muhtemelen onun etkisi oldu ;)

Dunki menum @muska77 morordek morordek @kollontai
Sabah
2 yumurtdan peynirli omlt
8 zeytin
Azicik domts saltlk
0.5 bardak sut
1 dilim tbe

Ogle
1 kase corba
1 kase yogurt
2 yk ton baligi
0.5 dilim tbe

Aksam
1 tabak firinda kofte patts
Salata

Su 1.5 lt. Kizlaaaar 1 tane eti puff yedim dayanamadim ogleyin. 100 kez zipladim
Aferin canim kendi cezani kendin kesmen güzel ;)
morordek morordek günaydın canım evet diyetimin ilk menüsü kahvaltıyı başarı ile atlattım
1 kk peynir 1 dilim ekmek ti ben ( 1 haş yumurta da ekledim başka bişey eklemedim erken uyandığım için tok tutsun diye )
haberin ola:)
Aferin organigim benim :KK15:
Slm kızlarrr siz daha öğle yemeğinizi yiyeceksiniz ben akşam ettim bile:KK31:
Sabah
Evde olduğumdan kahvaltı yaptım adam gibi
Domates salatalık
Yulaflı omlet
1 bardak diyet süt
Azıcık peynir
Öğle
Tavuklu yeşil salata acayip doydum:KK71:
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Bugünlük bitti yarına bakıcaz artık 55 dk yürüyüş tüm organlarım falaket ağrıdı 3 litre su 2 bardak form çay
Gunu kapatmak için cok erken degil mi? :KK57: Ben daha anca başlıyorum mesela :D

Süper. Ben anlam veremedigim şekilde +800 çıktım. Bakalım. Pazartesiye kadar tartılmayacağım . Ne olacak.

Hadi inşallah 6 ları hızla görürüz rakibem. Beni bu hafta geçtin haftaya da bakacsğız bakslım.

Yeşil çay diyeti mi var kız organik hatun.
Yok canım betuşle iddialaştık o isveç diyetine başladı bende muzaffer kuşan diyetine 14gun sonra kim daha çok vericek:)

S
Gunaydin hanimlar! Gerci oglen oldu ama ben anca kahvaltidan kalkabildim :D bugun ben de gune gidecegim ama herkes kilosuna dikkat ettiginden tatli yapmayacakmış arkadaş, salata tarzinda olur tahminim o yuzden pek kacamak olmaz ;)
Dun gece fena cozuttum ama neyse ki hala 59'lardayim, cunku vicdanim el vermedi 300 atlama, 1 dk plank ve 50 de squat yaptim yatmadan. Muhtemelen onun etkisi oldu ;)

Aferin canim kendi cezani kendin kesmen güzel ;)

Aferin organigim benim :KK15:

Gunu kapatmak için cok erken degil mi? :KK57: Ben daha anca başlıyorum mesela :D
Sağol canım

WP_20160409_001.webp
Kızlar sabah kv arayıp diyete başlıcam bahçeden yeşillik toplarmısın demiştim biraz önce getirdi tazecik eeee hiç ilaçsız yüzde yüz organik çıtır çıtır gelde organik olma:)

Resimdeki yumurta kolisi bakkaldan aldım kumusten aldığım yumurtaları koyuyorum içine dolaba koymuyorum gurk tavuk olunca altına koymak için dolaba koyunca civcik çıkmıyo bunu niye anlatıyosam :)
ya sen basladin mi bugun nilsub?

tuh bilsem ben de baslardim bugun senle :)

politakacı ol sen betüş kitleleri arkandan götürürsün:KK70:

sermayem yok aç politikacı gördünmü sen hiç :)))

hadi güle güle akşam gel kızzzzz:)

gelemedim yürüyüş sonrası kaykılmışım

İsveçli zengin kocada bulursun sen
Ooohh miiissss :KK68:

isveçliler donuk oluyo sevmem....

Kız nazar değdi işte :))
Çok iyi gelin kaynanaydınız. Kıskandık.. Sonuç içler acısı

tühh size kocamdan ettiniz beni....

Yeni koca arayışları mı bunlar :)) :-)
Bu biraz küçük ama :21:

eee napiim yas tutacak zamanım kamadı gari....

bakarsın bu diyeti yapınca bide arkasından isveç diyeti patlatırım al sana 60 kilo hayal gibi :KK59:

hayalelr paris bakıyorum :))

:KK70::KK70::KK70:
yok balkonda atlıyınca yağlarım sarsılır belki daha çabuk parçalanır diye dediydim (betüş le konuşa konuşa onun gibi oldum):KK70::KK70::KK70:

:P

evet evet bence de bize geveze diyor sanırım :KK53::KK53:
kuru iftira dimii betüşşş :KK70:

hemm UZUN !!!!
hemmmmm ÇITIR !!!
hemmmmmm deeeeee ZEKİ !!!! :KK57:
3 ünü birden kaldıramayız :KK70: :KK70: :KK70:

şaka bir yana çok şanslısın canım..aynı bölümde okumuşuz ama yani benim itü ydü.. amaa odtü olsaydı da en dandik bölüm olsaydı keşke ahh ahh ... benim içinde gezin bahçesinde :KK66:

been seni yanlız bırakırmıyım orticimmm :KK66:

resmen iftiraççççç

fıstık nerelisin sen ? peynirli patlıcan hastası olan fazla insan tanımıyorum annem dışında :KK70:

bursa canımcım da ben daha ilk defa yapıcam totomu kaldırabilirsem inşallah.....

kızz nasıl kıydı sana hayiinn kaynana :KK70:
sen kaynanam dedim bağrına bastınnnn o kadar cikolatalarla besliycektin oğluşunu :KK70:
nazara geldinizzzz :nazar::nazar::KK53:

beni buruşturup attı iki dakka daa...

anem patlıcanı pijama şeklinde soyar :) sonra entresan bir kesimi var o patlıcanların ama pratik olarak patlıcanı kayık gibi kes az bir zeytin yağına bula ama öyle damlamıycak patlıcandan yağ maksat tepsiye yapışmasın :KK66: üstüne peynir lor olur maydanoz karışımını koy bide domates, biber de olur.. tepsiye diz patlıcanları fırında pişirceksin... pişerken bir süre üstünde tepsi koy çünkü direk ısı almıycak patlıcanlar başta .. yoksa peynir yanar ve kuru olur .. öyle pişicek son 7-8 dk üstündeki tepsiyi al patlıcanların bide öyle pişsin vee oldu sana peynirli patlıcan bir gün fotosunu atarım nasıl kesiliyo patlıcanlar biz kayık şeklinde yapmayız sandaviç gibi ortadan kesik atarız :KK66:

good.....

İsveç diyeti 2 defa yaptım ben canım ilk yaptığımda doğum sonrası kilomdu çok çabuk gitti kilom 2 haftada 7 kiloya yakın verdim sabahleyin kocaman çöp poşetini kafa kol yeri kesip inceltici krem sürüp leslie ablamla 1 saat su ter içinde yürüdüm acayip inceldi herkes şoka girmişti yağlarımı aldırdığımı bile iddiaa eden oldu:KK12:ikinci yaptığımda sporsuz yaptım 5 kilo verdim o kadar dikkat etmeme rağmen löppp 3-4 günde o 5 kilo geri geldi :63:

ayyy gelmesinler....

günaydın kızlar bugun buyuk gün muzaffer kuşan diyetimin 1. günü hayırlı uğurlu olsun bana incecik olurum inşallah:)

hadi bakalım başarılaar...

bende sevmedim isveç diyetini

ben sevdim....

Evet o baya sıkı.. İnşallah dayanır..

dayanırım....

evet isyanlara bağlar:KK70:

o ayrı söylenirim bak :))

aynen isveç diyeti çok falaket yaa söylemesi ayıp bön bön insanların suratına bakmıştım millet kaynatıyor bende tık olmamıştı algılama sıfır nasıl bir açlıksa ölü gibi geçirmiştim

ben zaten bayadır bön bön bakıyorum :))

Yok canım betuşle iddialaştık o isveç diyetine başladı bende muzaffer kuşan diyetine 14gun sonra kim daha çok vericek:)

ben pazartesi başlıcam...

Evet bencede betuş yarım bırakır ben kazanırım:KK66:

bırakmam uleyn.... hain ex kaygana....

Eki Görüntüle 1811069
Kızlar sabah kv arayıp diyete başlıcam bahçeden yeşillik toplarmısın demiştim biraz önce getirdi tazecik eeee hiç ilaçsız yüzde yüz organik çıtır çıtır gelde organik olma:)

ooohh şanslı seniii yee organikleri biz de zehirlenelim...

Çok güzel.. hadi bakalım kim kazanacsk. Merakla bekliyoru .

Eki Görüntüle 1811069

Ohhhh missss missss. Tazevik. Çoj özeniyorum ama yaaaaa.

Back
X