Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İsveç diyeti 2 defa yaptım ben canım ilk yaptığımda doğum sonrası kilomdu çok çabuk gitti kilom 2 haftada 7 kiloya yakın verdim sabahleyin kocaman çöp poşetini kafa kol yeri kesip inceltici krem sürüp leslie ablamla 1 saat su ter içinde yürüdüm acayip inceldi herkes şoka girmişti yağlarımı aldırdığımı bile iddiaa eden oldu:KK12:ikinci yaptığımda sporsuz yaptım 5 kilo verdim o kadar dikkat etmeme rağmen löppp 3-4 günde o 5 kilo geri geldi :63:
Yazık olmuş kız neden dikkat etmedin sonrasında

Yazık olmuş kız neden dikkat etmedin sonrasında
Dikkat etmezmiyim canımmmm o kadar titiz davrandımkii hemde yağ değil su kaybetmişim demekki:mad:halbusem 4litre su içmiştim boş midemi şişirmek için:63:yinede olmadı arkadasından lahana diyetine başladım oda ters tepti :KK12:mutluluğum 1 hafta sürmedi:KK61:

sermayem yok aç politikacı gördünmü sen hiç :)))

gelemedim yürüyüş sonrası kaykılmışım

isveçliler donuk oluyo sevmem....

tühh size kocamdan ettiniz beni....

eee napiim yas tutacak zamanım kamadı gari....

hayalelr paris bakıyorum :))

:p

resmen iftiraççççç

bursa canımcım da ben daha ilk defa yapıcam totomu kaldırabilirsem inşallah.....

beni buruşturup attı iki dakka daa...

good.....

ayyy gelmesinler....

hadi bakalım başarılaar...

ben sevdim....

dayanırım....

o ayrı söylenirim bak :))

ben zaten bayadır bön bön bakıyorum :))

ben pazartesi başlıcam...

bırakmam uleyn.... hain ex kaygana....

ooohh şanslı seniii yee organikleri biz de zehirlenelim...
hadi bakalım hangimiz kazanıcak :-)

Resimdeki yumurta kolisi bakkaldan aldım kumusten aldığım yumurtaları koyuyorum içine dolaba koymuyorum gurk tavuk olunca altına koymak için dolaba koyunca civcik çıkmıyo bunu niye anlatıyosam :)
Belkim ilerde bizde organik oluruz.Sen anlat lazım olur.

Çok güzel.. hadi bakalım kim kazanacsk. Merakla bekliyoru .

Ohhhh missss missss. Tazevik. Çoj özeniyorum ama yaaaaa.
Zaten bizi kıskandırmak için atıyorr. Organik hatun.:KK47:
Ben en iyisi pılımı pırtımı toplayıp yanına taşınayımm.Ohh miss gibi doğal doğal yaşarımm. :rolleyes:

Dikkat etmezmiyim canımmmm o kadar titiz davrandımkii hemde yağ değil su kaybetmişim demekki:mad:halbusem 4litre su içmiştim boş midemi şişirmek için:63:yinede olmadı arkadasından lahana diyetine başladım oda ters tepti :KK12:mutluluğum 1 hafta sürmedi:KK61:
Bende pazartesi başlayayım dyordum ama korkuttun beni

Back
X