- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 133
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.721
Kızlar bugünü kapadım .. 5 gibi 1 salatalık yerim herhalde 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yokkk ben avustralyada yaşıyorum burda çokdan akşam oldu siz öğlenken biz akşam oluyoruz
Gunu kapatmak için cok erken degil mi?Ben daha anca başlıyorum mesela
![]()
Yazık olmuş kız neden dikkat etmedin sonrasındaİsveç diyeti 2 defa yaptım ben canım ilk yaptığımda doğum sonrası kilomdu çok çabuk gitti kilom 2 haftada 7 kiloya yakın verdim sabahleyin kocaman çöp poşetini kafa kol yeri kesip inceltici krem sürüp leslie ablamla 1 saat su ter içinde yürüdüm acayip inceldi herkes şoka girmişti yağlarımı aldırdığımı bile iddiaa eden olduikinci yaptığımda sporsuz yaptım 5 kilo verdim o kadar dikkat etmeme rağmen löppp 3-4 günde o 5 kilo geri geldi
![]()
Ne yaptın organik hatun.Nasıl gidiyor kuşan :))günaydın kızlar bugun buyuk gün muzaffer kuşan diyetimin 1. günü hayırlı uğurlu olsun bana incecik olurum inşallah:)
Hadi afiyet olsun..@muska77 kaptanim bugun kermes gunu haber vereyim dedim![]()
Dikkat etmezmiyim canımmmm o kadar titiz davrandımkii hemde yağ değil su kaybetmişim demekkiYazık olmuş kız neden dikkat etmedin sonrasında
evet canım başladım:) hadi hayırlısı bakalımya sen basladin mi bugun nilsub?
tuh bilsem ben de baslardim bugun senle :)
süper neden bilmem psikolojik olarakta hazırlamışım kendimi hiç açıkmadım :) betüş nasıl gaza getirdiyse beniNe yaptın organik hatun.Nasıl gidiyor kuşan :))
tabiki ben kazanıcam evet butun kızlar özeniyor topluca buraya gelicekler sonundaÇok güzel.. hadi bakalım kim kazanacsk. Merakla bekliyoru .
Ohhhh missss missss. Tazevik. Çoj özeniyorum ama yaaaaa.
hadi bakalım hangimiz kazanıcaksermayem yok aç politikacı gördünmü sen hiç :)))
gelemedim yürüyüş sonrası kaykılmışım
isveçliler donuk oluyo sevmem....
tühh size kocamdan ettiniz beni....
eee napiim yas tutacak zamanım kamadı gari....
hayalelr paris bakıyorum :))
resmen iftiraççççç
bursa canımcım da ben daha ilk defa yapıcam totomu kaldırabilirsem inşallah.....
beni buruşturup attı iki dakka daa...
good.....
ayyy gelmesinler....
hadi bakalım başarılaar...
ben sevdim....
dayanırım....
o ayrı söylenirim bak :))
ben zaten bayadır bön bön bakıyorum :))
ben pazartesi başlıcam...
bırakmam uleyn.... hain ex kaygana....
ooohh şanslı seniii yee organikleri biz de zehirlenelim...
Ohh ohh şu hatuna bak yaa bizi çatlatıyor.Eki Görüntüle 1811069
Kızlar sabah kv arayıp diyete başlıcam bahçeden yeşillik toplarmısın demiştim biraz önce getirdi tazecik eeee hiç ilaçsız yüzde yüz organik çıtır çıtır gelde organik olma:)
Belkim ilerde bizde organik oluruz.Sen anlat lazım olur.Resimdeki yumurta kolisi bakkaldan aldım kumusten aldığım yumurtaları koyuyorum içine dolaba koymuyorum gurk tavuk olunca altına koymak için dolaba koyunca civcik çıkmıyo bunu niye anlatıyosam :)
Alışığım diyorsun yani :)))ben zaten bayadır bön bön bakıyorum :))
Zaten bizi kıskandırmak için atıyorr. Organik hatun.Çok güzel.. hadi bakalım kim kazanacsk. Merakla bekliyoru .
Ohhhh missss missss. Tazevik. Çoj özeniyorum ama yaaaaa.
Ohh ohh bu ne erkenden kapatıyon.Kızlar bugünü kapadım .. 5 gibi 1 salatalık yerim herhalde![]()
Aaa öyle mi oluyorr.Bende 12 de yemeği bıraktın sandım.Yokkk ben avustralyada yaşıyorum burda çokdan akşam oldu siz öğlenken biz akşam oluyoruz![]()
ama bir salata olmuş parmaklarımı yedim öğlen:)Zaten bizi kıskandırmak için atıyorr. Organik hatun.
Ben en iyisi pılımı pırtımı toplayıp yanına taşınayımm.Ohh miss gibi doğal doğal yaşarımm.![]()
Bende pazartesi başlayayım dyordum ama korkuttun beniDikkat etmezmiyim canımmmm o kadar titiz davrandımkii hemde yağ değil su kaybetmişim demekkihalbusem 4litre su içmiştim boş midemi şişirmek için
yinede olmadı arkadasından lahana diyetine başladım oda ters tepti
mutluluğum 1 hafta sürmedi
![]()
Bu gazla 60ları görsen tamamdır.süper neden bilmem psikolojik olarakta hazırlamışım kendimi hiç açıkmadım :) betüş nasıl gaza getirdiyse beni![]()
Bende geliyom aç kapıyıama bir salata olmuş parmaklarımı yedim öğlen:)