- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #180.741
evet ama ebru isveç diyeti şok diyet gibi aynı sabah bişey yememek nedir yaaaBende pazartesi başlayayım dyordum ama korkuttun beni

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ama ebru isveç diyeti şok diyet gibi aynı sabah bişey yememek nedir yaaaBende pazartesi başlayayım dyordum ama korkuttun beni
buyur gel bacım başım üstüne:)Bende geliyom aç kapıyı![]()
Zaten oruç tutuyordum ya sabahları çok da acıkmam dayanırım yani :)evet ama ebru isveç diyeti şok diyet gibi aynı sabah bişey yememek nedir yaaa![]()
Eski gelinini de getireyim yanımda yazık kız perişan oldu ağlamaktan. Azıcık büyük ama olsun canım.Daha iyi olgun davranım oğlucuğunu üzmezz.buyur gel bacım başım üstüne:)
evet bende hesapladım sabah ve öğlen aşşağı yukarı 540 kalori akşamıda eklersek 850 900 kalori anladığım kadarıyla yazıflatır bu beni inşallah:)Zaten oruç tutuyordum ya sabahları çok da acıkmam dayanırım yani :)
Ama sonra geri alacaksam ne anlamı var aç kalmanın.
İnsallah canım.evet bende hesapladım sabah ve öğlen aşşağı yukarı 540 kalori akşamıda eklersek 850 900 kalori anladığım kadarıyla yazıflatır bu beni inşallah:)
kız getirme onu isveç diyetine başladı akşamları biftek var menüde biftek biftek diye ineklerimi keser biftek yapar vallahiEski gelinini de getireyim yanımda yazık kız perişan oldu ağlamaktan. Azıcık büyük ama olsun canım.Daha iyi olgun davranım oğlucuğunu üzmezz.
btlbetul neredesin kız
kız getirme onu isveç diyetine başladı akşamları biftek var menüde biftek biftek diye ineklerimi keser biftek yapar vallahi![]()
oğluşunu da yervampirella betüş yer yer tavuklarımı ineklerimi kuzularımı :) kalmaz kız bişey.....
yok yavrum onu yedirmezleroğluşunu da yer![]()
Çok tatlılar...
vampirella betüş yer yer tavuklarımı ineklerimi kuzularımı :) kalmaz kız bişey.....
kız ne bisküvisi ne pudingi tam cezalıkSabah 8.30 da kahvalti
yumurtali menemen
azcik salatalik azcikta domates
3 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
1 sivri biber
ara 11 de
1 portakal
1 kivi
13 de
1 dilim biskuvili puding
16 da
avuc ici kadar karisik cerez
aksam saati belli degil ama menu belli
firinda tavuk
salata
ayran
3 lt su
spor bir iki gun sonra tam toparlaninca baslarim
ya süpermiş, ben de yarın başlayayım aslında ya da bugün de başlamış sayılabilirim ama öğle ve sabahı birleştirmiş sayılırım. Menemen yedim aslında yumurta, sebze gibi o da, 1 dilim ekmek,1 dilim peynir ama 8 tane de fındık yedim.evet canım başladım:) hadi hayırlısı bakalım