Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

menüm

sabah 1yumurta 2 mantardan mantarlı yumurta

ara 3 ceviz

öğlen 1 halka patlıcan 1 cm kalınlığında halka üzerine lor üzerine mantar domates biber

ara 4 ceviz

akşam 1 halka patlıcan 1 cm kalınlığında halka üzerine lor üzerine mantar domates biber

su : 2 lt

spor : 2 saat yürüyüş ,
5 dk jillian -- yaparım sandım ama sonra hevesim kaçtı....
resim attım gördünmü tam biizlik kızzzz:KK70:

12936568_841759079263277_650839820479865306_n.webp

bu resim dedinya jiilian yapıcaktım vazgeçtim ondan dediydim içimizden yapıyoruz bizzz:KK70:

Yokkk ben avustralyada yaşıyorum burda çokdan akşam oldu siz öğlenken biz akşam oluyoruz:KK14:
Aaaa anladım, ben de diyorum saat 12'de gün kapatılır mı :KK70:
Sabah 8.30 da kahvalti
yumurtali menemen
azcik salatalik azcikta domates
3 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
1 sivri biber

ara 11 de
1 portakal
1 kivi

13 de
1 dilim biskuvili puding

16 da
avuc ici kadar karisik cerez

aksam saati belli degil ama menu belli

firinda tavuk
salata
ayran

3 lt su

spor bir iki gun sonra tam toparlaninca baslarim
Bisküvili puding ne yaaaaa?!!!! :KK62:
Açıklamalarını da kesinlikle gecerli saymıyorum, git atla ipini, zıpla çekirge hadiiiii!! :KK4:

muska77 muska77 @kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc btlbetul btlbetul kızlar menüm betül senide etiketledim yarışmadayız yaa:)
sabah 2 kayısı 4 tane badem( bu listede yok ama 05.30 uyanınca kahvaltı 8 gibi yapıyoruz o yüzden metabolizmam çalışsın diye yiyicem haberiniz ola:)
kahvaltı 1 kk peynir 1 haşl. yumur. 1 d köy ekmeği (orjinalde yumurta yok ama onuda yiyicem her sabah bilginize bu ilk liste olduğu için bu şekilde bilgilendireyim sizi öteki listelerde yazmam)
öğlen 2 haşl. yumur. 1 tabak kıvırcık salata menüdeki gibi
akşam salata ve ızgara köfte vardı ama kıymam yoktu çarşıyada inmedim o yüzden sadece haşlama derisiz 1 baget yedim akşamıda süper kapattım bugun çok iyiydi bakalım :)
FİGHTİNGGGGG...........
su 2litre bitti
spor 2mile+30 dk dışarda yürüyüş:)
3 kupa yeşil çay birazdanda 5 otlu 7 otlu ne denk gelirse onu içicem :)
kızlar topladım gr gr toplam kalori 738 çıktı azmış iyi tokumda süpermiş .....
Kız menüde olmayan bir sürü şey eklemissin. Menün cok güzel begendim de listeyi modifiye ettiginden edince de olur mu bilemedim. B blanche_ea daha iyi bilir yapan biri olarak.
bende menümü yazıyım
muska77 muska77 , @kollontai , morordek morordek , nilsub nilsub

kahvaltı (7:00)
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 yk lor
4 yeşil zeytin

ara 2 ceviz

öğlen 12:00
6 yk patlıcan yemeği
3 yk yoğurt

akşam 14:25 gibi sanırım
1 kase mercimek çorbası

su 2,5
spor 2 mil

akşama salatalık yerim diyordum ama acıkmadım ..
Cok güzel menü canım. Erken kapatmıssın da nasıl acıkmadın valla bravo :KK9:
Tamamdir canim. Meyveye bayılıyorum zaten. Bir oturusta bir suru portakal yiyebilirm o kadar yani
"Bir oturusta bir sürü portakal" mıı?! Kızım sen beni cıldırtacak mısın? :KK11:
1 portakal = 100 kalori civarında haberin var mı senin??:KK20:

Açıklamalarını da kesinlikle gecerli saymıyorum, git atla ipini, zıpla çekirge hadiiiii!! :KK4:

Kız menüde olmayan bir sürü şey eklemissin. Menün cok güzel begendim de listeyi modifiye ettiginden edince de olur mu bilemedim. B blanche_ea daha iyi bilir yapan biri olarak.

evet konuştuk hatta açıkınca aralarda havuç ve salatalık serbest dedi ama yemem dedim şekerim eklediğim şeyler kötü değil ama sabah tek peynir ve ekmek çok az sadece yumurta ekledim fena olmadı diyelim :)

tama akşam menüsü değiştirmiş oldum ama kırmızı ette protein tavukta protein aynı besin grubundalar çok fark olmaz herhalde

evet konuştuk hatta açıkınca aralarda havuç ve salatalık serbest dedi ama yemem dedim şekerim eklediğim şeyler kötü değil ama sabah tek peynir ve ekmek çok az sadece yumurta ekledim fena olmadı diyelim :)
tama akşam menüsü değiştirmiş oldum ama kırmızı ette protein tavukta protein aynı besin grubundalar çok fark olmaz herhalde
Ekledigin seyler saglıksız seyler degil zaten, dedim ya menünü begendim diye. Ama böyle diyetlerde listeye sadık kalırsan etkili olur diye bildigim icin öyle dedim ;) Eklenebiliyorsa ekle madem. Saglıksız bi sey görürsem kızarım :)))

Ekledigin seyler saglıksız seyler degil zaten, dedim ya menünü begendim diye. Ama böyle diyetlerde listeye sadık kalırsan etkili olur diye bildigim icin öyle dedim :KK66: Eklenebiliyorsa ekle madem. Saglıksız bi sey görürsem kızarım :)))
yok şekerim eklermiyim ne diyon sen boşunamı aç kalıcam kaçamakmı hayır mayısın 15 kadar 60 lı rakamları görücem ben :KK6:zaten bu kadar eziyetten sonra kaçamaktan soğudum inanki:rolleyes:

menüm

sabah 1yumurta 2 mantardan mantarlı yumurta

ara 3 ceviz

öğlen 1 halka patlıcan 1 cm kalınlığında halka üzerine lor üzerine mantar domates biber

ara 4 ceviz

akşam 1 halka patlıcan 1 cm kalınlığında halka üzerine lor üzerine mantar domates biber

su : 2 lt

spor : 2 saat yürüyüş ,
5 dk jillian -- yaparım sandım ama sonra hevesim kaçtı....

Kiz senin menulerin maşallahi var. 1 halke nedir yahuu.. afiyet olsun diyelim.
ama ben korkuyorum senden super kilo vereceksin bu hafta diye

Yok canim o bir sürü portakal eskidendi. Yok yok simdi yemem ki. Yarim ya da en fazla 1 yiyorum.ya griptimdi ben yani cok kötüydüm bugun daha iyiyim. Yatina tam toparlanirim. Ve hemencik spora baslarim. Pazartesi sahalara dönüyorum yani.

buldum buldum :)

bostan patlıcanını halka halka dilimledim sadece bir halka yani bir dilimcik patlıcan....
betüş midende bir aslan kükremesi olmadı mı kız o menüye :D
ben çok acıktım demin sade Türk kahvesi içtim itiraf ediyim tıkasın diye ..
o da yetmedi 1 çay kaşığı lor hüplettim tövbe bidaha o kadar erken kapamam günü gözüm döndü..:confused::confused:

Back
X