Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet konuştuk hatta açıkınca aralarda havuç ve salatalık serbest dedi ama yemem dedim şekerim eklediğim şeyler kötü değil ama sabah tek peynir ve ekmek çok az sadece yumurta ekledim fena olmadı diyelim :)
ya ben de sabah yumurta yiyordum, orjinal menude vardi hatirliyorum, havuc salatalik da serbest ama bence kuruyemis vs modifiye etme simdilik, birebir devam et. Muzaffer Kushan'in meshur lafi var 1 leblebi eksik 1 leblebi fazla olmayacak diye :)

ya ben de sabah yumurta yiyordum, orjinal menude vardi hatirliyorum, havuc salatalik da serbest ama bence kuruyemis vs modifiye etme simdilik, birebir devam et. Muzaffer Kushan'in meshur lafi var 1 leblebi eksik 1 leblebi fazla olmayacak diye :)
Bak duydun mu nilsub nilsub öyle kafana göre ekleme yapma :)
Cok acıkırsan salatalık-havuc ye, kuruyemis görmeyecegim bundan sonra :)))

Merhaba
bugünüm
Çok yoğun bir gündü
Sabah 1 bardak su içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
hiç oturamadım o yüzden kahvaltımı yapamadım
saat 14:30 civarı
2 kabak soteledim üzerine 2 yumurta kırdım yedim çok şükür.
Saat 17:30
4 ceviz yedim
kızlar bugün kendime alkali su yaptım ara ara onu içiyorum.
Hemen tarifini verim belki yapmak istersiniz
2 lt suyun içine 2 limon suyu,1 çubuk tarçın,1 salatalık dilimleri,7-8 yaprak taze nane, yarım çay bardağı elma sirkesi hepsi sürahiye konur ve gün içinde içilir.Alkali su kanı temizler ve metebolizmayı hızlandırır canlar :)
Aaa bende yapayım.

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek @d_mndc @btlbetul kızlar menüm betül senide etiketledim yarışmadayız yaa:)
sabah 2 kayısı 4 tane badem( bu listede yok ama 05.30 uyanınca kahvaltı 8 gibi yapıyoruz o yüzden metabolizmam çalışsın diye yiyicem haberiniz ola:)
kahvaltı 1 kk peynir 1 haşl. yumur. 1 d köy ekmeği (orjinalde yumurta yok ama onuda yiyicem her sabah bilginize bu ilk liste olduğu için bu şekilde bilgilendireyim sizi öteki listelerde yazmam)
öğlen 2 haşl. yumur. 1 tabak kıvırcık salata menüdeki gibi
akşam salata ve ızgara köfte vardı ama kıymam yoktu çarşıyada inmedim o yüzden sadece haşlama derisiz 1 baget yedim akşamıda süper kapattım bugun çok iyiydi bakalım :)
FİGHTİNGGGGG...........
su 2litre bitti
spor 2mile+30 dk dışarda yürüyüş:)
3 kupa yeşil çay birazdanda 5 otlu 7 otlu ne denk gelirse onu içicem :)
kızlar topladım gr gr toplam kalori 738 çıktı azmış iyi tokumda süpermiş .....
Çok güzel olmuş canım.Sonuna kadar uyarsın umarım.

Slm kızlarrr siz daha öğle yemeğinizi yiyeceksiniz ben akşam ettim bile:KK31:
Sabah
Evde olduğumdan kahvaltı yaptım adam gibi
Domates salatalık
Yulaflı omlet
1 bardak diyet süt
Azıcık peynir
Öğle
Tavuklu yeşil salata acayip doydum:KK71:
Akşam
Taze fasulye
Yoğurt
Bugünlük bitti yarına bakıcaz artık 55 dk yürüyüş tüm organlarım falaket ağrıdı 3 litre su 2 bardak form çay

Canim hizli mi yurudun?

Sabah 8.30 da kahvalti
yumurtali menemen
azcik salatalik azcikta domates
3 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
1 sivri biber

ara 11 de
1 portakal
1 kivi

13 de
1 dilim biskuvili puding

16 da
avuc ici kadar karisik cerez

aksam saati belli degil ama menu belli

firinda tavuk
salata
ayran

3 lt su

spor bir iki gun sonra tam toparlaninca baslarim

Biskuvili puding bu haftaki odulun galiba. Degil mi canim;)

Çiftlik de bulunmuş miss pansiyon yap orayı sen nilsub nilsub
Menümü de vereyim. Cuma 99.5 i görünce cıvıtmış olabilirim bence ben
Sabah
Çeyrek ekmeğe domates peynir tost 3 bardak çay
Öğlen
1 tabak ıspanak
Akşam
1 kase zencefil zerdeçal lı yoğurt
Su henüz 7 bardak

Canim bu kadar az yemekle nasil ayakta duruyorsun;(
Bir de sabah yumurta, peynir, yesillik yeme imkanin olsa keske ama galiba calisiyordun, degil mi?

Kiz ben yemwyecektim de kiz kardesim giridi aklima. Ama azcikti cidden ben 3 kat biskuvi ile yapiyorum yani cokca biskuvi koymuyorum. Ama oglen bunu yemesem aksam sekerpare yiyecektim kendimi biliyorum. Kendimce tedbir iste.hem sutlu tatlihem de saati erken

Arkadaslar kizacak belki ama bence haftada 1 odul olarak yenebilir 1 dilim. Sonra 2-3 ay diyetle gecince bittigi zamsn Allah muhafaza saldirabiliyor insan. Ama boyle olsa cok da hasret kalmayip nefsini koreltiyorsun

Biskuvili puding bu haftaki odulun galiba. Degil mi canim:KK66:

Evet canim. Eger yemesem tarti gunune yakin cildiriyorum. Siz benim persemve gunki menümü gormediniz yazmadim cunki. Yazamadıimmmm... faciaydi. Cumadan sonraki hafta sonu 1 porsiyon tatli koydum kendime ama morordek morordek ne der bilmiyorum

Arkadaslar kizacak belki ama bence haftada 1 odul olarak yenebilir 1 dilim. Sonra 2-3 ay diyetle gecince bittigi zamsn Allah muhafaza saldirabiliyor insan. Ama boyle olsa cok da hasret kalmayip nefsini koreltiyorsun

Kiz benim ki 2 3 ay surmuyor ki. Haftanin sonuna dogru kuduruyorum. Bebek emzirdigim icin galiba yoksa ben bu kadar yani delirecek kadar tatli düşkünü degilim. Sirf yemeyeyim diye eve aldirmadim yapmadim da bir ara. Bu sefer komsuma tatlin var mi diye sordugumu bilirm.
Hos zaten ben yemesem bile sevgili esim illaki bir iki catal da olsa kendisi zorla yedirir. Bu 1 hafta istirahatli gunlerinde bile calistigi icin. Evde yoktu o yuzden diyetimi sabote edemedi

Kiz benim ki 2 3 ay surmuyor ki. Haftanin sonuna dogru kuduruyorum. Bebek emzirdigim icin galiba yoksa ben bu kadar yani delirecek kadar tatli düşkünü degilim. Sirf yemeyeyim diye eve aldirmadim yapmadim da bir ara. Bu sefer komsuma tatlin var mi diye sordugumu bilirm.
Hos zaten ben yemesem bile sevgili esim illaki bir iki catal da olsa kendisi zorla yedirir. Bu 1 hafta istirahatli gunlerinde bile calistigi icin. Evde yoktu o yuzden diyetimi sabote edemedi
hayatım bebek emzirmekle tatlı yemenin ne alakası var butun doktorlar diyor zaten tatlı süt yapmaz diye eskiler neden lohusa kadınlara tatlı yedirirlermiş biliyomusun susasında bol su içsin diye :) bu gerçek o yüzden bahane arama kendine ben onu bunu bırak pastalar tatlılar bütün komşularım bayılır yaptıklarıma ama kilo ne olucak şimdi yapmıyorum artık o yüzden yemiyorum kendini şartlama ben duramam tatlısız diye bence dünyadaki en sağlıksız gıda şeker Canan Karataya sonuna kadar katılıyorum bu konuda vucudun tek kullanmadığı gıda şekermiş direk yağa dönüşüyormuş hiç bir organın şekere ihtiyacı yokmuş anlıcağın tuzu bile kullanıyor vucud bi tek şekeri kullanmıyor internetten şekerin zararları yaz bak 90 tane madde çıkıyor önüne :)

Back
X