Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tabiki ben kazanıcam evet butun kızlar özeniyor topluca buraya gelicekler sonunda:-)

Bence topikçe geleceğiz oraya. Yanına yerleşeceğiz. Senin orayı diyet kampına çevireceğiz sonra abahaberlere konu olacağız bence.

Zaten bizi kıskandırmak için atıyorr. Organik hatun.:KK47:
Ben en iyisi pılımı pırtımı toplayıp yanına taşınayımm.Ohh miss gibi doğal doğal yaşarımm. :rolleyes:

Ohhh missss. Favori sloganım totodan tavaya yumurta sloganı.

Sabah 8.30 da kahvalti
yumurtali menemen
azcik salatalik azcikta domates
3 zeytin
peynir
1 dilim ekmek
1 sivri biber

ara 11 de
1 portakal
1 kivi

13 de
1 dilim biskuvili puding

16 da
avuc ici kadar karisik cerez

aksam saati belli degil ama menu belli

firinda tavuk
salata
ayran

3 lt su

spor bir iki gun sonra tam toparlaninca baslarim

Sabab skşam güzrl ama öğlen olmamıs.

ya süpermiş, ben de yarın başlayayım aslında ya da bugün de başlamış sayılabilirim ama öğle ve sabahı birleştirmiş sayılırım. Menemen yedim aslında yumurta, sebze gibi o da, 1 dilim ekmek,1 dilim peynir ama 8 tane de fındık yedim.

Akşama da kına gecesi var arkımın ama idare ederim bir şekilde ay süper ya bırakmayalım ama devam :)

Ben de haftaiçi uyarım :)
yarın başla sende o zaman hem bakalım hangimiz daha fazla vericek motive ederiz birbirimizi.:) ben çok zorlanmadım bugun inşallah 14 gün başarıyla devam ederim

Bence topikçe geleceğiz oraya. Yanına yerleşeceğiz. Senin orayı diyet kampına çevireceğiz sonra abahaberlere konu olacağız bence.

Ohhh missss. Favori sloganım totodan tavaya yumurta sloganı.

Sabab skşam güzrl ama öğlen olmamıs.
dur kız telefonumu yanımda götürüp tavuklarımın resmini atayım size :)

yarın başla sende o zaman hem bakalım hangimiz daha fazla vericek motive ederiz birbirimizi.:) ben çok zorlanmadım bugun inşallah 14 gün başarıyla devam ederim

ya bu arada acıktıkça salatalık ve havuç yiyin diyor muzaffer kushan bunları yiyebilirsin acıktıkça :)

ya zaten az yemeye alışkınsan zorlamaz da çok da süper koay bir diyet değil kilo verdirmemesi imkansız yani :)
ok ben de yarın başlarım :)

ya bu arada acıktıkça salatalık ve havuç yiyin diyor muzaffer kushan bunları yiyebilirsin acıktıkça :)

ya zaten az yemeye alışkınsan zorlamaz da çok da süper koay bir diyet değil kilo verdirmemesi imkansız yani :)
ay inşallah yemicem havuç da salatalıkya yeterki ay sonuna 69 göreyim:)

Merhaba
bugünüm
Çok yoğun bir gündü
Sabah 1 bardak su içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
hiç oturamadım o yüzden kahvaltımı yapamadım
saat 14:30 civarı
2 kabak soteledim üzerine 2 yumurta kırdım yedim çok şükür.
Saat 17:30
4 ceviz yedim
kızlar bugün kendime alkali su yaptım ara ara onu içiyorum.
Hemen tarifini verim belki yapmak istersiniz
2 lt suyun içine 2 limon suyu,1 çubuk tarçın,1 salatalık dilimleri,7-8 yaprak taze nane, yarım çay bardağı elma sirkesi hepsi sürahiye konur ve gün içinde içilir.Alkali su kanı temizler ve metebolizmayı hızlandırır canlar :)

dur kız telefonumu yanımda götürüp tavuklarımın resmini atayım size :)

Hadi organik sultan. At bakalım tavuklarını merak ettim.

Merak ettim bu adamın diyetini. Araştırayım bakayım. Ben de belki yaparım. Ay sonuna verip alışveriş yapmam lazım benim. Yoksa 2 pantolonla geçirmek zorunda kalacağım yazı.

ay inşallah yemicem havuç da salatalıkya yeterki ay sonuna 69 göreyim:)

Kız 69 kaç kilo verecen sen. Bak şimdi fena gaza geldim. Bu diyetle be kadar veriliyor. Bir de sağlıklı mı.
Bu
Merhaba
bugünüm
Çok yoğun bir gündü
Sabah 1 bardak su içtim
1 saatlik yürüyüşümü yaptım
hiç oturamadım o yüzden kahvaltımı yapamadım
saat 14:30 civarı
2 kabak soteledim üzerine 2 yumurta kırdım yedim çok şükür.
Saat 17:30
4 ceviz yedim
kızlar bugün kendime alkali su yaptım ara ara onu içiyorum.
Hemen tarifini verim belki yapmak istersiniz
2 lt suyun içine 2 limon suyu,1 çubuk tarçın,1 salatalık dilimleri,7-8 yaprak taze nane, yarım çay bardağı elma sirkesi hepsi sürahiye konur ve gün içinde içilir.Alkali su kanı temizler ve metebolizmayı hızlandırır canlar :)

Deneyeyim uygun bir zamanda .

kız ne bisküvisi ne pudingi tam cezalık :KK20::-)

Kiz ben yemwyecektim de kiz kardesim giridi aklima. Ama azcikti cidden ben 3 kat biskuvi ile yapiyorum yani cokca biskuvi koymuyorum. Ama oglen bunu yemesem aksam sekerpare yiyecektim kendimi biliyorum. Kendimce tedbir iste.hem sutlu tatlihem de saati erken

Hadi organik sultan. At bakalım tavuklarını merak ettim.

Merak ettim bu adamın diyetini. Araştırayım bakayım. Ben de belki yaparım. Ay sonuna verip alışveriş yapmam lazım benim. Yoksa 2 pantolonla geçirmek zorunda kalacağım yazı.

Kız 69 kaç kilo verecen sen. Bak şimdi fena gaza geldim. Bu diyetle be kadar veriliyor. Bir de sağlıklı mı.
Bu

Deneyeyim uygun bir zamanda .
şu an 76 kiloyum canım diyeti yapanlar ve yorum yapanlar en fazla 8 ile 10 kilo arasında en az spor yapmayanlar 6 kilo vermiş bana çokta zor gelmedi açıkcası bide 2 aydır diyet psikolojisinde olduğumdan galiba bende 6-7 kilo versem inşallah gelsin 60 lı rakamlar:KK6:

Kiz ben yemwyecektim de kiz kardesim giridi aklima. Ama azcikti cidden ben 3 kat biskuvi ile yapiyorum yani cokca biskuvi koymuyorum. Ama oglen bunu yemesem aksam sekerpare yiyecektim kendimi biliyorum. Kendimce tedbir iste.hem sutlu tatlihem de saati erken
olmuyo canım öyle tatlı türlü 1 yk olsun isterse yasak canım hem ne dicem kızlar dün haberlerde gördüm şaşırdım kanser tümorünü besleyen ana madde şekermiş :stop:

olmuyo canım öyle tatlı türlü 1 yk olsun isterse yasak canım hem ne dicem kızlar dün haberlerde gördüm şaşırdım kanser tümorünü besaldiriyorum adde şekermiş :stop:

Haklisin aslinda canim ama benim cok kötü ataklari oluyor. En azindan cumadan sonraki hafta sonu 1 gun tatli yemek istiyorum cezama raziyim:)
cunki onu yemezsem iki 3 gun sonra saldiriyorum...
tatli esimden dolayi alistim yoksa hic sevmezdim bu cuma hedefim 81 leri gormek. En az 1.5 kilo vermwk istiyorum.

Haklisin aslinda canim ama benim cok kötü ataklari oluyor. En azindan cumadan sonraki hafta sonu 1 gun tatli yemek istiyorum cezama raziyim:)
tatli esimden dolayi alistim yoksa hic sevmezdim bu cuma hedefim 81 leri gormek. En az 1.5 kilo vermwk istiyorum.
canım bende tatlısız duramazdım hatta bu kiloları tatlı yüzünden aldın yemek yemesemde olurdu ama tatlısız olmazdı aaaa bi baktım 84 kilo olmuşum çıkıyorum 100 e doğru karar verdim insan beyinde bitirdimi oluyor sadece gerçekten irade ve yemedikçe yememeyede alışıyorsun garip bir şekilde o yüzden kendine dur de .....:stop:

boyunda uzun fıstık olursun fıstık :)

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc btlbetul btlbetul kızlar menüm betül senide etiketledim yarışmadayız yaa:)
sabah 2 kayısı 4 tane badem( bu listede yok ama 05.30 uyanınca kahvaltı 8 gibi yapıyoruz o yüzden metabolizmam çalışsın diye yiyicem haberiniz ola:)
kahvaltı 1 kk peynir 1 haşl. yumur. 1 d köy ekmeği (orjinalde yumurta yok ama onuda yiyicem her sabah bilginize bu ilk liste olduğu için bu şekilde bilgilendireyim sizi öteki listelerde yazmam)
öğlen 2 haşl. yumur. 1 tabak kıvırcık salata menüdeki gibi
akşam salata ve ızgara köfte vardı ama kıymam yoktu çarşıyada inmedim o yüzden sadece haşlama derisiz 1 baget yedim akşamıda süper kapattım bugun çok iyiydi bakalım :)
FİGHTİNGGGGG...........
su 2litre bitti
spor 2mile+30 dk dışarda yürüyüş:)
3 kupa yeşil çay birazdanda 5 otlu 7 otlu ne denk gelirse onu içicem :)
kızlar topladım gr gr toplam kalori 738 çıktı azmış iyi tokumda süpermiş .....

muska77 muska77 kollontai kollontai morordek morordek d_mndc d_mndc btlbetul btlbetul kızlar menüm betül senide etiketledim yarışmadayız yaa:)
sabah 2 kayısı 4 tane badem( bu listede yok ama 05.30 uyanınca kahvaltı 8 gibi yapıyoruz o yüzden metabolizmam çalışsın diye yiyicem haberiniz ola:)
kahvaltı 1 kk peynir 1 haşl. yumur. 1 d köy ekmeği (orjinalde yumurta yok ama onuda yiyicem her sabah bilginize bu ilk liste olduğu için bu şekilde bilgilendireyim sizi öteki listelerde yazmam)
öğlen 2 haşl. yumur. 1 tabak kıvırcık salata menüdeki gibi
akşam salata ve ızgara köfte vardı ama kıymam yoktu çarşıyada inmedim o yüzden sadece haşlama derisiz 1 baget yedim akşamıda süper kapattım bugun çok iyiydi bakalım :)
FİGHTİNGGGGG...........
su 2litre bitti
spor 2mile+30 dk dışarda yürüyüş:)
3 kupa yeşil çay birazdanda 5 otlu 7 otlu ne denk gelirse onu içicem :)
kızlar topladım gr gr toplam kalori 738 çıktı azmış iyi tokumda süpermiş .....
canım süpermiş afiyet olsun ..
hadi bakalım ver sende bende yaparım bir kaç hafta sonra bu diyeti ;)

Back
X